Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 627
- 628
- 629
- 630
- 631
- …
- 679
- chevron_right
Jā, čalis līdz bremžu stendam pat netika, brauca ārā atpakaļgaitā-HAPO- rakstīja:Atpakalgaitaa???Inferno rakstīja:Kuru nupat ar zaļo sedanu skatē vēl pirms bremžu stenda izbrāķēja un atpakaļgaitā lika braukt prom?
vakardien IFA...Imantas pusē..
Kuram šis pelēkais pusplikais brīnums kuru palaidu pa priekšu uz ulmaņa gatves?
Mārupē ap 11 manīts melns kabris ar viencipara nr
Mārupē ap 11 manīts melns kabris ar viencipara nr
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kurš tagad ar savu drift wagen stāv netālu no Laimas pulksteņa? Melns sedans ar numuru GV un Latvian drift nakļeiku pāri vējstiklam
Nupat ex zaļais tourings Juglas ielā.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Jup, tiesi ar so pasu domu tikko ienaacu forumaamaartyd rakstīja:Nupat ex zaļais tourings Juglas ielā.
P.S man starp citu dziivee taa visu apspriestaa disku kraasa bija daudz maz ok, un ja veel puleets plaukts buus!
23;00 maniti abi sarkanie sedani uz valdemāra ielas
Maartyd shorit uz Matisa ielas
Sorry vecais,bet diskiem krasa ir reti pretiga
ar kompatu pa brugji
Domas dalāscipruss18 rakstīja:Maartyd shorit uz Matisa ielas
Anyway, tāpat bija netīri, šai krāsai ļoti jāseko līdzi, jo tikai tīra izskatās labi.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Pie soļņika pieparkojas blakam fm-4807 kupeja ( drifta ) auto
Tas cipruss bija, ar sarkano semaku, kas vakar kadu vilk grasijas uz ulmanā gatves/vienibu gatves krustojuma?
Pareizrakstībacipruss18 rakstīja:Un kas tieshi tur smiekliigs?
hapo šorīt lubānas ielas sākumā ap plkst 8:40.
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
Mani! To nevar nosaukt par izbrāķēšanu. Bija man palikusi pēdējā slimības lapas diena, aizbraucu, samaksāju par atkārtoto pārbaudi, ielaida boksā un pateica, ka nederot, ka jādodās atpakaļ uz kasi un jāmaksā par pamatpārbaudi.. Teicu, ka nav laika un pifšhās tirst. Un braucu atpakaļgaitā projām.Inferno rakstīja:Kuru nupat ar zaļo sedanu skatē vēl pirms bremžu stenda izbrāķēja un atpakaļgaitā lika braukt prom?
šodien manīts cipruss ar semaku braucot no vecmilgrāvja uz sarkandaugavu biju ar zilu crafteri
Cipruss, tas mazais kloķītis, pie stūres, kreisajā pusē. Ar to ieslēdz virzien rādìtāju... Redzēju kā tevi, buss, kabloks un tad minivens, diemžēl nenorespectēja vecu bmw ps Krastmala pirms akmens tilta
Beigtais no rīta pie Freko sasveicināts
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Pa ilgiem laikiem apciemots dogMa, padiagnosticēts un papļāpāts, paldies
Bet kā tā var būt, ja datubāzē kasierei izmeta kā atkārtoto? Stulbums kaut kāds, jo man arī bija pēdējā diena un viss čotka.žUKs rakstīja:Mani! To nevar nosaukt par izbrāķēšanu. Bija man palikusi pēdējā slimības lapas diena, aizbraucu, samaksāju par atkārtoto pārbaudi, ielaida boksā un pateica, ka nederot, ka jādodās atpakaļ uz kasi un jāmaksā par pamatpārbaudi.. Teicu, ka nav laika un pifšhās tirst. Un braucu atpakaļgaitā projām.Inferno rakstīja:Kuru nupat ar zaļo sedanu skatē vēl pirms bremžu stenda izbrāķēja un atpakaļgaitā lika braukt prom?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 627
- 628
- 629
- 630
- 631
- …
- 679