Ziemas prieku baudīšana darba dienās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- …
- 93
- chevron_right
ar 1.6 ir daudz labak neka ar 3.0 vispar nekada kaifa.
Jup, saku ar vakardienas pieredziboris737 rakstīja:ar 1.6 ir daudz labak neka ar 3.0 vispar nekada kaifa.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
slipet apkart iepirkumu ratu budai maximas stavvieta varbut
+1EJANSONS rakstīja:slipet apkart iepirkumu ratu budai maximas stavvieta varbut
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
forumisti pie alfas vaacaas?
Ja uzsnigs sniedziņš balts, es arī līdīšu no migas
Es te biju
Pie elkor plazas pāris redzēju. Alfā tagad tur uz pēdējiem stāviem barjera priekšā ķip līdz 22.00 tik vaļā
Tas takš jau sen ir zināms ka līdz ar veikalu slēgšanu augšējie stāvi ciet.kasp1js rakstīja:Pie elkor plazas pāris redzēju. Alfā tagad tur uz pēdējiem stāviem barjera priekšā ķip līdz 22.00 tik vaļā
Biju pie Elkora, kkas tur stāvēja pie Podiuma, prom braucit iebrauca Želejs ar st5 un lkm nissans aizbraucu ēst uz Eeelandi, atpakaļ braucot nevienu vairs nemaniju
Jāskatās ,kkas jau snieg, bet tā skopi... Tā jau varētu slīpēt ,bet žēl svaigās ziemenes.
PS sarķenē aiz muguras 2 e36 slīpi gāja aiz manis zem tilta , es ar sametu nedaudz
Jāskatās ,kkas jau snieg, bet tā skopi... Tā jau varētu slīpēt ,bet žēl svaigās ziemenes.
PS sarķenē aiz muguras 2 e36 slīpi gāja aiz manis zem tilta , es ar sametu nedaudz
Pagaidám visi bergu depo, bet menti te ari bija atskrejushi .
Kurš tu esi?em.dzhii rakstīja:Pagaidám visi bergu depo, bet menti te ari bija atskrejushi .
Ford Sierra
Haha
Kur tālāk pēc depo visi aizbrauca?
Kjip elkors
Ir kkāds sniegs? man te sarķenē, nekāem.dzhii rakstīja:Kjip elkors
Laikam tas biju es uz st5, pirms 21:00 braucu ārā no ElkoraElvijsR rakstīja:Biju pie Elkora, kkas tur stāvēja pie Podiuma, prom braucit iebrauca Želejs ar st5 un lkm nissans aizbraucu ēst uz Eeelandi, atpakaļ braucot nevienu vairs nemaniju
Radars saka, ka saulkrastu pusē snieg
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- …