Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- …
- 88
- chevron_right
Labs guvums.
25ls, nocēli manOrkaans rakstīja:Ja reekjina ,kaa par plastmasas gabalu ,tad ljoti daargi
Ja reekjina ,kaa par ljoti retu lietu touringam ,kuru mekleeju 4 gadus ,tad praktiski par velti
Bet piedrāzt, sūtīšu no poļiem pa 60ls :yolo:
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Domaaju ,ka jauc kautko
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Buutu labaak suutiijis uz Latviju un dabuujis 2X vairaak
Un tieshaam tas bija orgjinaalais un no touringa?
Un tieshaam tas bija orgjinaalais un no touringa?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Tikko izbraukts auto sauliitee pagozeeties Rezultaats ir vairaak nekaa iepriecinosh
Lai nesabojaatu priekshstatu ,bildes netaisiiju ,jo liidzi tikai tel
Lai nesabojaatu priekshstatu ,bildes netaisiiju ,jo liidzi tikai tel
gaidam bildes
Saak veidoties kopskats
Par shkjirbaam nepiesieties ,jo viss ir tikai samests priekshstatam
Par shkjirbaam nepiesieties ,jo viss ir tikai samests priekshstatam
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
beidzot arii izpuuteejs labais
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
kur veco izputeju liki ?
viss pa skaisto tikai prieksejas nāsis kaut kaa izgaist no kopejaa svaigaa kopteela...
Stuurii meetaajasbaumanis rakstīja:kur veco izputeju liki ?
Liekot kopā, īstais skaistums tikai sāk parādīties Krāsa super, izpūtējs ar spoilerīti vnk dievīgs
P.S. piekrītu par nāsīm, vajag tādas spīdīgas kā lūpu
P.S. piekrītu par nāsīm, vajag tādas spīdīgas kā lūpu
Naasis ir svaigi karbonizeetas
gribu atrak redzet gatavu
Nu moins skaistlis
Spoilerītis šijās bildēs izskatās traki labi būs super, tik ātrāk diskus normālos uzlikt
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- …
- 88