Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 630
- 631
- 632
- 633
- 634
- …
- 2228
- chevron_right
Jaanjem liidzi kaartiigs viirietis ap 100kg un var droshi doties ielaas 
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Vīrieši paši baidās tādā laikā degunu bāzt laukāOrkaans rakstīja:Jaanjem liidzi kaartiigs viirietis ap 100kg un var droshi doties ielaas
Tad jau tie naff riktiigi viirieshi

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
īstu vīriešu deficīts mums teOrkaans rakstīja:Tad jau tie naff riktiigi viirieshi![]()
![]()
Kaa Jums tur meiteneem neiet 
tāda dzīveOrkaans rakstīja:Kaa Jums tur meiteneem neiet
Riktīgs gaterisRidlihs rakstīja:šitā rēcis es sen nebiju![]()
Viss sākās 2001.gadā, kad iznāca filma the fast and the furious : http://www.stabo.lv/blog/open/MjUyMw/Ka ... _savs_auto?
trūkst vnk vārdi, dzīva anekdote
ta tā tačka sen izrēkta bija, šoreiz jau hīīts ir viņa stāsts , tur tak pamirt var rēcot

0_o Kur baidās? Laukos? Tur pilnaja sparā viss notiekāsblondaaa rakstīja:Vīrieši paši baidās tādā laikā degunu bāzt laukāOrkaans rakstīja:Jaanjem liidzi kaartiigs viirietis ap 100kg un var droshi doties ielaas
Nu takHazard rakstīja:0_o Kur baidās? Laukos? Tur pilnaja sparā viss notiekāsblondaaa rakstīja:Vīrieši paši baidās tādā laikā degunu bāzt laukāOrkaans rakstīja:Jaanjem liidzi kaartiigs viirietis ap 100kg un var droshi doties ielaas...
Vrb esmu palaidusi kko garām
yank : vai spararata no m52 var iebast virzuli no m44 ?

Tu točna nē 
nepareizi
ja ar m44 brauc čalis un ar m52 meičuks ,tad gan var 
Kāds ir labākais triks, ja nevar normāli aizvērt durvis aukstumā? Neskaitot "atkausētāju", turēšanu garažā un taml.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sit no visa spēka 
Bet ja godīgi, tad vajag izsildīt un tad nevajag mazgāt kādu laiku. :hvz: man nav bijuša problēmas ne ar tiwm kas stāv garažā, gan ar tiem kas stāv ārā. (ja neskaita pirms 2 gadiem piesalušo lietus/ledus kārtu pilnā platībā 3mm biezumā)
Bet ja godīgi, tad vajag izsildīt un tad nevajag mazgāt kādu laiku. :hvz: man nav bijuša problēmas ne ar tiwm kas stāv garažā, gan ar tiem kas stāv ārā. (ja neskaita pirms 2 gadiem piesalušo lietus/ledus kārtu pilnā platībā 3mm biezumā)
wtf, mans vairs so bazaru nesaprot
vienam gruti durvis aiztaisit
otrs grib sakrustot kaukadus nesakrustojamus kjipa virsuljus
tresajam pilna sparaa laukos viss notiek

tresajam pilna sparaa laukos viss notiek
...
Jā,laiciņš ārā ir maigi sakot Pakaļā! 
Šauļos snieg sniegs un visas ielas šķērējamas. :-D
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
te neko nevaig saprastArmando rakstīja:wtf, mans vairs so bazaru nesaprot![]()
tresajam pilna sparaa laukos viss notiek![]()
![]()
![]()
![]()
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 630
- 631
- 632
- 633