Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 631
- 632
- 633
- 634
- 635
- …
- 2228
- chevron_right
Nu takblondaaa rakstīja:0_o Kur baidās? Laukos? Tur pilnaja sparā viss notiekāsblondaaa rakstīja:Vīrieši paši baidās tādā laikā degunu bāzt laukāOrkaans rakstīja:Jaanjem liidzi kaartiigs viirietis ap 100kg un var droshi doties ielaas...
Vrb esmu palaidusi kko garām
Protams, pirms žetonu vakara iesildamies
+ Pie tam ka Rīgā, kā parasti nav nevienam vēlmes ar mani iekapāt, tā nu nākās darīt, ka jatusē arpus e36 comunity diemžēl.
Kur žetoni? mļe 
Rīdien VVG. Tobiš jau šodien 
Tu rakstiji ka jau sildatiesHazard rakstīja:Rīdien VVG. Tobiš jau šodien
Nav gadijumā par agru?
Nav nav. Rīta vel iekapat 100g i bus okblondaaa rakstīja:Tu rakstiji ka jau sildatiesHazard rakstīja:Rīdien VVG. Tobiš jau šodien![]()
Nav gadijumā par agru?
kvasitaji kvasii, lietotaji lieto, labotaji labo, fanati fano
izkraso pats
izkraso pats
...
Hell yeah..... tik priecīgs uz darbu sen nebiju braucis ..... wannabe winter all stars drifter sezona var sākties 
Ideāli,tā gaidīju kad sniegs būs,un kad viņš beidzot ir esu palicis bez mašīnas 
Un kas tad tev notiikas? 
kkas ar elektroniku.
maza cerība ka 1dien būšu jau pie sava auto stūres,bet tad noteikti šādu laiku ārā vairs neredzēt
maza cerība ka 1dien būšu jau pie sava auto stūres,bet tad noteikti šādu laiku ārā vairs neredzēt
Tu kā parasti sava repertuarā, kā vienmēr nevar saprastArmando rakstīja:kvasitaji kvasii, lietotaji lieto, labotaji labo, fanati fano
izkraso pats
Biju paslidināties, teikšu ka šinī sniega putrā diezgan jāpiedomā jo slīd ārprātā.
Policija arī neguļ sekoja man kādus 3km, bet tā arī nenostādināja,es šos nemaz neredzēju kur izlīda un sanāca šiem šķērsām priekšā izmest.
Policija arī neguļ sekoja man kādus 3km, bet tā arī nenostādināja,es šos nemaz neredzēju kur izlīda un sanāca šiem šķērsām priekšā izmest.
arī apbruakāts par tiko sasnigušo sniegu!
Viss rullē!
Viss rullē!
Ir labs laiciņš... Bijām jau smērēt ielas, bet jāgaida vakars, kad mazāka satiksme, savādāk vietējie ar šķību aci skatās virsū.
Protams, bija arī onkuļi, kas izteica komplimentus un negribēja, lai braucam prom. 
Šodien visi Limbažu līkumi paņemti slīpi :), pabūts arī uz Lielezera.
Da nu nah esmu dusmīga uz ziemu.
Kamēr visi te met bildes un stāsta kas kur ir izšķērējis visas ielas mums te Balvos tikai kkāds sūda vējš un sniega vel mazāk kā bija.
Liekas šoziem vsp te nekas nespīd salīdzinājumā ar pagaisho ziemu. :(
Pārvākšos uz aukstajām zemēm, slīpēšu bez apstājas kamēr piesalšu pie beņķa.
Škrobis vsp :(
Kamēr visi te met bildes un stāsta kas kur ir izšķērējis visas ielas mums te Balvos tikai kkāds sūda vējš un sniega vel mazāk kā bija.
Liekas šoziem vsp te nekas nespīd salīdzinājumā ar pagaisho ziemu. :(
Pārvākšos uz aukstajām zemēm, slīpēšu bez apstājas kamēr piesalšu pie beņķa.
Škrobis vsp :(
ui purvciems, mezciems, alfa slid ka pa sviestu :) vis keda! vakara jadoma mos vel japabrauka! 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 631
- 632
- 633
- 634
- 635
- …
- 2228