Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 632
- 633
- 634
- 635
- 636
- …
- 1297
- chevron_right
es vinjas tirgoju. platakas kaa oem, der tikai e36 sedaniem, kupejam, kutinjaamtrakaiszinatnieks rakstīja:interesē pastiprinošās plāksnes aizmugures amīšiem. kurš te viņas tirgoja???
...
Vienkārši - aizmugures galu pie tā aizsargstieņa, kas zem kārbas un priekšgalu pie pusrāmja... Priekšu var taisīt arī garāku un tālāk jau liec lietā iztēli laist viņu līdz bamperim vai kā.Alutinsh rakstīja:Varbūt kādam ir bilde/rasējums vai kaut kas cits parādāms/pastāstāms. Kā labāk uztaisīt un nostiprināt bruņu priekš gonkām? Alumīnija bruņa nebūs! Dzelzniece ir plānos.
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
m50 karterī uz 2mm plaisa, cik tur nopietni lai sametinātu? jāņem karteris nost?
@instagram - anrijs.v
karteris janjem nost obligati lai sametinatu, vari megjinat kjipinaties ar skidro metalu, bet es personigi neiesaku to.nleai rakstīja:m50 karterī uz 2mm plaisa, cik tur nopietni lai sametinātu? jāņem karteris nost?
nonjem, sametini, uzliec
...
Un kā viņu noņemt? motors jaiekarina un janolaiž plaukts ar reiku?
@instagram - anrijs.v
Ir gadījies, ka mufta griežoties tā kā aizķerās. Manuprāt, maini muftu.AndzaK_LV rakstīja:kads var izstastit naheram ventilatoram sparnini lust nost? ka drusku pagaze pa pilsetu ta viens sparnins nolust [emoji38]
butu poh ja pa ventilatoru nekertu atluzas![]()
motora padushkas jaunas. radiators nekustas, udenssuknis jauns, pati mufta ari nestaiga,
Sent from my GT-S7710 using Tapatalk
Es izliekos, ka strādāju.
Viņi izliekas, ka maksā.
Viņi izliekas, ka maksā.
nu cik man zinams, jāiekarina motors un jāņem nost pusramisnleai rakstīja:Un kā viņu noņemt? motors jaiekarina un janolaiž plaukts ar reiku?
palabojiet ja kļūdos
Ir lieks M50 karteris. Aiz labas sirds varu atdot. Tikai atrodos Valmierā.nleai rakstīja:m50 karterī uz 2mm plaisa, cik tur nopietni lai sametinātu? jāņem karteris nost?
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
braucot, salonā no pečkas mazliet dūmi nāk (pie izslēgtas) un svīst mazliet loga apakša, pēc deguma neož. Kas varētu būt pa vainu? Tagad jau sāk spēcīgāk dūmot brīžiem, kādi varianti?
nu man vienreiz lapas gruzdeja sakrajusas bija jo ieprieksejais saimnieks salona filtru bija izravis!!!
bet bija ari smaka!! taka ta!!
tieši tānleai rakstīja:Un kā viņu noņemt? motors jaiekarina un janolaiž plaukts ar reiku?
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
nu tā smarža tāda nekāda, man teica ka iespējams pečka beigta vai radiators un tie ir tosola dūmi, tvaiki...varnis91 rakstīja:nu man vienreiz lapas gruzdeja sakrajusas bija jo ieprieksejais saimnieks salona filtru bija izravis!!!![]()
Gabarītu spuldzītes pārvietojot un pagriezieniem 
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Nē, šitais gateris neder, uz E38 viss vienk, kompī vienu ķeksīti iemet un viss
vajag lai strādā viss arī pareizi, respektīvi vnk braucot t.i gabarīts, bet ieslēdzot pagriezienu tas paliek par pilnvērtīgu pagriezienu (on/off/on/off/on/off)
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
USA style gabarītu cokoli jāpērk vai arī:
viewtopic.php?f=34&t=55
marux tādus sev bija uztaisījis, topikā vari palasīt.
viewtopic.php?f=34&t=55
marux tādus sev bija uztaisījis, topikā vari palasīt.
ka tik nau taa ka tie ir eljas tvaiki kas aizkjipina ciet logu. cepjas elja kautkur, piemeram no varsta vaka uz izpludes kolektorugustavsmelnais rakstīja:nu tā smarža tāda nekāda, man teica ka iespējams pečka beigta vai radiators un tie ir tosola dūmi, tvaiki...varnis91 rakstīja:nu man vienreiz lapas gruzdeja sakrajusas bija jo ieprieksejais saimnieks salona filtru bija izravis!!!![]()
...
Jautajums zinošākiem sajugs uz 1.6 der jebkurš vai ar jameklē tieši priekš nemotoriem?
Tieši priekš nemotoriem. M40/M43 (1.6, 1.8 izņemot 1.8is un 1.8tds).
Vai nestrādājošs detonācijas devējs var ietekmēt degvielas patēriņu?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 632
- 633
- 634
- 635
- 636
- …
- 1297