Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 637
- 638
- 639
- 640
- 641
- …
- 2228
- chevron_right
viniem patik tajas 1.1 corsmiskastes ielikt redtop dzinejus no 2.0l vieteja razojuma vectram, vai kaa vinji vinjus sauc-cavaleryanks rakstīja:es jau gan nezinu par kuru corsu ir runa un par kuriem civikiem. bet gan vienam gan otram ir visādi turbo un vtec stokā. tā kā neko pārsteidzošu tur neredzu, ka kāds bembists atraujas![]()
tāpat angļiem ir arī visādi vecie turbo eskorti un fiestas, kurus pie mums redzējis neesmu. banānija
...
Vienam Hondistam bija TypeR Civics ar turbo, cik džeks teica, esot ap 400 lopiem, vismaz pēc kūpošiem ripuļiem iedodot ar 4. uz 60mph braucot pat likās, ka ticamiArmando rakstīja:viniem patik tajas 1.1 corsmiskastes ielikt redtop dzinejus no 2.0l vieteja razojuma vectram, vai kaa vinji vinjus sauc-cavaleryanks rakstīja:es jau gan nezinu par kuru corsu ir runa un par kuriem civikiem. bet gan vienam gan otram ir visādi turbo un vtec stokā. tā kā neko pārsteidzošu tur neredzu, ka kāds bembists atraujas![]()
tāpat angļiem ir arī visādi vecie turbo eskorti un fiestas, kurus pie mums redzējis neesmu. banānija
jaa ticu, vinjiem siviki un hondas kaa tadas ir loti populars auto ipashi jau jaunieshu viduu. seit dikti fano par rs2000 dzineju ko vinji samet savos sivikos, uz tam ultra vieglajam bundzam pat parastais 1.6vvtech jau ir ok.
un ko jus tur nematies par tam anglu apdrosinashanam, irijaa ir vel trakak
daudz gadus atpakal es pa 1.1 fiatinju maksaju pari pa 2k eiro pa apdrosinashanu, tagat 2.5 pa 500 eiro. tiklidz parkap pari 25g taa dramatiski saruk summa kas jamaksa ja nau visadi citi iespaidojoshie faktori (avarijas, punkti, utt)
un ko jus tur nematies par tam anglu apdrosinashanam, irijaa ir vel trakak
daudz gadus atpakal es pa 1.1 fiatinju maksaju pari pa 2k eiro pa apdrosinashanu, tagat 2.5 pa 500 eiro. tiklidz parkap pari 25g taa dramatiski saruk summa kas jamaksa ja nau visadi citi iespaidojoshie faktori (avarijas, punkti, utt)
...
Oho, nu skaidrs, tad jau uz mācību beigšanu laiku būšu pietiekami vecs lai nemaksātu nenormālas summas par insurance un varēs paņemt kādu normālu dampi šeit pat, nevis vizināties apkārt ar LV numuriemArmando rakstīja:jaa ticu, vinjiem siviki un hondas kaa tadas ir loti populars auto ipashi jau jaunieshu viduu. seit dikti fano par rs2000 dzineju ko vinji samet savos sivikos, uz tam ultra vieglajam bundzam pat parastais 1.6vvtech jau ir ok.
un ko jus tur nematies par tam anglu apdrosinashanam, irijaa ir vel trakak![]()
HV - 677 oranžs e36 agrāk bija 'jelgavniekam , tgd nezinu, bet foruma augša ka logo radās brīžiem.
jautājums - kas par enģeļiem ? modelis vai kkas pēc kā atrast tādus?
PM ja kads zin.
Paldies.
jautājums - kas par enģeļiem ? modelis vai kkas pēc kā atrast tādus?
PM ja kads zin.
Paldies.
Runājot par 40/40 sēdinājumu!
Ziemā var šķūrēt sniegu
Ziemā var šķūrēt sniegu
Kaats rakstīja:Runājot par 40/40 sēdinājumu!
Ziemā var šķūrēt sniegu
Es tgd netaisos sēdināt, ka likšu vasarenes tad arī sēdināšu. Vienkārši rakstot googlē tur nezinu kam ticēt, varbūt kādam no šejieniešiem ir 40/40, tpc prasu kādu bildi ieskatam.Kaats rakstīja:Runājot par 40/40 sēdinājumu!
Ziemā var šķūrēt sniegu
Tās honda civic hetčbeki neko nesver, paziņam bija 1.6 16v, tādu 1.8i e36 atstāj dūmos.Armando rakstīja:vinjiem siviki un hondas kaa tadas ir loti populars auto ipashi jau jaunieshu viduu. seit dikti fano par rs2000 dzineju ko vinji samet savos sivikos, uz tam ultra vieglajam bundzam pat parastais 1.6vvtech jau ir ok.
Tepat forumā kkur bija topiks par lietajiem diskiem, par to parametriem... Tur ir bildes kā izskatās, bija parasti arī norādīts cik sēdinājums konkrētajā bildē. Pats varu teikt ka, ja priekšā gribi -40 tad aizmugurē liec -20... lai tas sēdinājums ir +- sabalansēts priekšai un aizmugurei. Ar -40 var proncipā normāli braukt dajebkur, ja netaisies laukus art. Bet ja gribi skatu, tad uzreiz ņem -60/-40, jo man priekšā ir -40, un laiku pa laikam nožēloju ka neliku -60 :)
d[-_-]b
Ventspilī ir labi ceļi, jo zemāk jo skaistāk325 BMW rakstīja:Tepat forumā kkur bija topiks par lietajiem diskiem, par to parametriem... Tur ir bildes kā izskatās, bija parasti arī norādīts cik sēdinājums konkrētajā bildē. Pats varu teikt ka, ja priekšā gribi -40 tad aizmugurē liec -20... lai tas sēdinājums ir +- sabalansēts priekšai un aizmugurei. Ar -40 var proncipā normāli braukt dajebkur, ja netaisies laukus art. Bet ja gribi skatu, tad uzreiz ņem -60/-40, jo man priekšā ir -40, un laiku pa laikam nožēloju ka neliku -60 :)
Labi, jāparakņājas kkur, mošk atrodu, paldies
Ar - 40 priekšā ir tā, ka braucot "Dominas" 2. stāva stajankā mazliet uzsēdīsies uz vēdera 
Tad baigi interesē kā tad būtu tai pašā dominā ar -60 sēdinājumu.Kaats rakstīja:Ar - 40 priekšā ir tā, ka braucot "Dominas" 2. stāva stajankā mazliet uzsēdīsies uz vēdera
It kā esmu tur bijis ar 3 cilvēkiem mašīnā. Nekas neķērās. Diski R17.Kaats rakstīja:Ar - 40 priekšā ir tā, ka braucot "Dominas" 2. stāva stajankā mazliet uzsēdīsies uz vēdera
d[-_-]b
Mazliet samelojos
Biju domājis ar -60 nevis -40.
Ar -40 visam vajadzētu būt ok
Biju domājis ar -60 nevis -40.
Ar -40 visam vajadzētu būt ok
Es tagad te parakņājos pa forumu un sapratu ka vēlos -60/-40, tikai nesapratu kas notiek ar amīšiem.. stock der vai neder ?? 
Es gribu tikt vaļā no -60 un uzlikt -40 
Stock amīši laikam tomēr nederēs
Stock amīši laikam tomēr nederēs
priekšējiem lukturiem...hella un zkw tips...viņi tak ne ar ko neatšķiras?
Cik noskaidroju tad amiņi turēs.Rudziņš rakstīja:Es tagad te parakņājos pa forumu un sapratu ka vēlos -60/-40, tikai nesapratu kas notiek ar amīšiem.. stock der vai neder ??
Varbūt kādam ir liet., vienkāršais tel. numurs? Pm
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 637
- 638
- 639