Ziemas prieku baudīšana darba dienās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- …
- 93
- chevron_right
Nope, es biju tur 21:10 braucu ārā un tad brauca iekšā ar st 5Riks* rakstīja:Laikam tas biju es uz st5, pirms 21:00 braucu ārā no ElkoraElvijsR rakstīja:Biju pie Elkora, kkas tur stāvēja pie Podiuma, prom braucit iebrauca Želejs ar st5 un lkm nissans aizbraucu ēst uz Eeelandi, atpakaļ braucot nevienu vairs nemaniju
Jāskatās ,kkas jau snieg, bet tā skopi... Tā jau varētu slīpēt ,bet žēl svaigās ziemenes.
PS sarķenē aiz muguras 2 e36 slīpi gāja aiz manis zem tilta , es ar sametu nedaudz
Kurš bij tas skaļais ar baltajiem diskiem?
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
kas jūs par bembistiem ka neviens dvacāru nevar izmainīt
studenti for lifeem.dzhii rakstīja:kas jūs par bembistiem ka neviens dvacāru nevar izmainīt
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Kaut kā pa maz tā sniega! bet kompānija laba
P.s jūtu līdzi Rūsiņam
P.s jūtu līdzi Rūsiņam
Kas notika?IMRE rakstīja:Kaut kā pa maz tā sniega! bet kompānija laba
P.s jūtu līdzi Rūsiņam
Neliels negadījums ar vasaras riepām. Cieta OpelisZzevsS rakstīja:Kas notika?IMRE rakstīja:Kaut kā pa maz tā sniega! bet kompānija laba
P.s jūtu līdzi Rūsiņam
vasaras riepas notika Bet viss pa lielam ir ok. jāpataisno haube, spārns un jānomaina brille un lampa.
Škrobe, ka opelim durvis jāmaina, bet tās arī neko nemaksā vismaz.
Škrobe, ka opelim durvis jāmaina, bet tās arī neko nemaksā vismaz.
Kīpsalas izstazu zales stavieta tada pati, ka alfas 4 stavs, esam divi kas slidinas, ir labs, vajag kompaniju!!!
kur tas ir?elvijs00 rakstīja:Kīpsalas izstazu zales stavieta tada pati, ka alfas 4 stavs, esam divi kas slidinas, ir labs, vajag kompaniju!!!
Paldies pa vakaru,paliels bariņš savācāmies beigās Man pa riepām po ,bet tāpat prasās sniegu.
Rūsiņ turies ,nav tik traki,ja kas zvani brauksim palīdzēt savest to purnu kārtībā
Rūsiņ turies ,nav tik traki,ja kas zvani brauksim palīdzēt savest to purnu kārtībā
Paldies, paldies! :)Darks rakstīja:Paldies pa vakaru,paliels bariņš savācāmies beigās Man pa riepām po ,bet tāpat prasās sniegu.
Cerams, ka opeļa īpašnieks būs pretīmnākošs. Savam ta kaut kā pataisnošu to purnu.
Tieši pirms gada draugam 30m no tās vietas ielika sānā.
eu, eu, nu? ir gatavība maybe braukt.. sakiet ātri, kamēr viens aliņš tik dūšā, man jau ir attaisīts otrsmaartyd rakstīja:kur tas ir?elvijs00 rakstīja:Kīpsalas izstazu zales stavieta tada pati, ka alfas 4 stavs, esam divi kas slidinas, ir labs, vajag kompaniju!!!
Blakus Olimpijai...maartyd rakstīja:eu, eu, nu? ir gatavība maybe braukt.. sakiet ātri, kamēr viens aliņš tik dūšā, man jau ir attaisīts otrsmaartyd rakstīja:kur tas ir?elvijs00 rakstīja:Kīpsalas izstazu zales stavieta tada pati, ka alfas 4 stavs, esam divi kas slidinas, ir labs, vajag kompaniju!!!
Pārdaugava, Ķīpsalas izstāžu hallemaartyd rakstīja:eu, eu, nu? ir gatavība maybe braukt.. sakiet ātri, kamēr viens aliņš tik dūšā, man jau ir attaisīts otrsmaartyd rakstīja:kur tas ir?elvijs00 rakstīja:Kīpsalas izstazu zales stavieta tada pati, ka alfas 4 stavs, esam divi kas slidinas, ir labs, vajag kompaniju!!!
cik ilgi tur vēl būsiet? baigi tālu vnk
Eu, Elvij, uzzvani man, es tev iedevu nr
Eu, eu, aziet Ķīpsala. Dodos!
https://failiem.lv/u/ja2svqtd te ir video, kas mani uzmundrināja aizbraukt
+ Ja kādam ir 3 gadu stāžs, tad zvaniet Elvijs00 27729919, vēlviena žurka
maartyd rakstīja:Eu, eu, aziet Ķīpsala. Dodos!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- …