3er.lv Liepāja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- …
- 99
- chevron_right
Ak pa tirgus ielas laukumu,ja??? tapēc nevaru pa nakti normāli tv palūrētVeilers rakstīja:Nu, dargie kolegas? Ka jums patik dazhas dienas laimes? vakar vakara izsportoju visu Liepaju- visus laukumus, karostu, tosmari un visu parejo, kur slid! aizbraucot uz pulverielas laukumu biju diezgan vilies... mashinas bija diezgan, bet pa to pliko ledu galig garlaicigi... jautrak tur butu ar slidam,manuprat! preti Depo uz liela laukuma viri kartig ar zhiguli shkereja, bija skatami! Pasham vislabak patika pa brugeto stavlaukumu uz tirgus ielas gaazet!! liels placis un vismaz kadu atrumu ari var uznemt! tur iegriezos vairakas reizes!
vispar pa nakti ir jagul, nevis tv jaskatas un pa nakti neesmu tevi traucejis, es pa nakti meedzu gulet, nevis troksnot pa pilsetu!vairis.v rakstīja:Ak pa tirgus ielas laukumu,ja??? tapēc nevaru pa nakti normāli tv palūrētVeilers rakstīja:Nu, dargie kolegas? Ka jums patik dazhas dienas laimes? vakar vakara izsportoju visu Liepaju- visus laukumus, karostu, tosmari un visu parejo, kur slid! aizbraucot uz pulverielas laukumu biju diezgan vilies... mashinas bija diezgan, bet pa to pliko ledu galig garlaicigi... jautrak tur butu ar slidam,manuprat! preti Depo uz liela laukuma viri kartig ar zhiguli shkereja, bija skatami! Pasham vislabak patika pa brugeto stavlaukumu uz tirgus ielas gaazet!! liels placis un vismaz kadu atrumu ari var uznemt! tur iegriezos vairakas reizes!
Veilers rakstīja:vispar pa nakti ir jagul, nevis tv jaskatas un pa nakti neesmu tevi traucejis, es pa nakti meedzu gulet, nevis troksnot pa pilsetu!vairis.v rakstīja:Ak pa tirgus ielas laukumu,ja??? tapēc nevaru pa nakti normāli tv palūrētVeilers rakstīja:Nu, dargie kolegas? Ka jums patik dazhas dienas laimes? vakar vakara izsportoju visu Liepaju- visus laukumus, karostu, tosmari un visu parejo, kur slid! aizbraucot uz pulverielas laukumu biju diezgan vilies... mashinas bija diezgan, bet pa to pliko ledu galig garlaicigi... jautrak tur butu ar slidam,manuprat! preti Depo uz liela laukuma viri kartig ar zhiguli shkereja, bija skatami! Pasham vislabak patika pa brugeto stavlaukumu uz tirgus ielas gaazet!! liels placis un vismaz kadu atrumu ari var uznemt! tur iegriezos vairakas reizes!
Tad jau laikam par manim iet runa es tur medzu pavēlak pabaukat :)
Sveiki man ir problēmas ar centrālo atslēgu un signalizāciju varbūt kāds no jums zin sakarīgu elektriķi kas varētu līdzēt atrast vainu, nevis takā servisos staigāt apkārt un neko nedarīt? Ja ir kas zināms lūdzu pm biedri bembisti
Dedzini riepas,bet ne dveseli
Kas par problēmu centrālai un siglenei?trafka rakstīja:Sveiki man ir problēmas ar centrālo atslēgu un signalizāciju varbūt kāds no jums zin sakarīgu elektriķi kas varētu līdzēt atrast vainu, nevis takā servisos staigāt apkārt un neko nedarīt? Ja ir kas zināms lūdzu pm biedri bembisti
Meklēju priekš sedana priekšas vējstiklu un aizmugures plauktu kur tumbas bet ar galvas balstu caurumiem. Zvanīt 27527654
28461399trafka rakstīja:Sveiki man ir problēmas ar centrālo atslēgu un signalizāciju varbūt kāds no jums zin sakarīgu elektriķi kas varētu līdzēt atrast vainu, nevis takā servisos staigāt apkārt un neko nedarīt? Ja ir kas zināms lūdzu pm biedri bembisti
atzvan man
Liepājnieki. Meklēju kautkādu firmīgu sabufera skaļruni. Kasti nevajag. Izmērus nezinu kādus gribu bet nu piedāvājiet kādi jums ir. ja ir. Ja kautkas tomēr ir tad atmet PM ar bildi un izmēru.
Ir kads cilveks zinams, kursh perfekti pratis parmetinat arku un saslipet tur visu, lai pa smuko ir?
Sent from my Apple Ipad Air
var darba diena piebraukt bāriņu ielā pretī G4S kantorim, uz to servisu, tur tgd pieņēma jaunu darbinieku kurš metina, čomam sliekšņus tīri labi pārmetināja..
draudzenes bembi uz turieni arī dzīšu, lai domkrata vietas pārmetina..
draudzenes bembi uz turieni arī dzīšu, lai domkrata vietas pārmetina..
krc tur var piebraukt uz apjautāties, tad jau izstāstīs kas un kā..
Sveiki Liepājnieki,
Kādam nav pārdodams gaisa masas mērītājs, lamda zonde un drosele no 2.5 benzīna bez vanosa ar BOSCH vadībloka pieslēgu?
Nr. 297O7951 vai Pm.
Kādam nav pārdodams gaisa masas mērītājs, lamda zonde un drosele no 2.5 benzīna bez vanosa ar BOSCH vadībloka pieslēgu?
Nr. 297O7951 vai Pm.
Hm.labi,bet kads izskatas vizuali rezultats? Nevienu metinajuma vietu redzet newar utt?
Vins ari sagatavo talak visu, saslipe, sashpaktele utt?
Vins ari sagatavo talak visu, saslipe, sashpaktele utt?
viņš nešpaktelēja, to ja grib tad pats var darīt..
lkm tikai noslīpēja un uzpūta grunteni bet tpt vizuāli
es viņam prasīju par krāsošanu, ja visu sagatavo un ir tikai jākrāso tad vrb ka piekristu..
kkad jau var sarunāt piebraukt, atjautāties..es jau arī tur šad tad esmu, kad pats gar savu kko ņemos..
lkm tikai noslīpēja un uzpūta grunteni bet tpt vizuāli
es viņam prasīju par krāsošanu, ja visu sagatavo un ir tikai jākrāso tad vrb ka piekristu..
kkad jau var sarunāt piebraukt, atjautāties..es jau arī tur šad tad esmu, kad pats gar savu kko ņemos..
Tu tur stradaa vai taisi?
Man galig neder,ja man arkas tik sametina un noslipe. Nu vismaz lidz krasoshanai vajag sagatavot
brīvajā laikā savu braucu taisīt..vnk kolēģim tas serviss..
darba dienās līdz apmēram līdz 17.00 viņš tur ir..:)
darba dienās līdz apmēram līdz 17.00 viņš tur ir..:)
Tad jau rit aizmaukshu, busi tur?;D
uzzvani, tad sarunāsim..25560476
Wildutch rakstīja:Tad jau rit aizmaukshu, busi tur?;D
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 63