E36-aivis328 e36 un citi zveri
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- …
- 91
- chevron_right
Es ari aktivi sekoju Aivja darbibaam un ir tiesham interesanti!!! Sorry ka taa pa tiem diskiem uzrakstiju vnk liekas kka divaini ka aizmuguree ahujeetj bet prieksaa pizdjeeets.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Nu jau, nu jau. Nesāc čīkstēt Aivi. Man patīk, gribu redzēt turpinājumu, protams pēc piemērīšanas domāju pats sapratīsi, ka ar priekšu kautkas jādomā. A tiem, kam nepatīk
par prieksejiem plauktiem jau es biju teicis ka piemerissu sos ja nebus ok tad pasutissu lielakus kas protams bus extra 400e tikkai par 2 plauktiem
laikam jau man tie diski patik vairak neka isteniba vinji izskatas
laikam jau man tie diski patik vairak neka isteniba vinji izskatas
Instagram INDIGAIS
tak ievelc elpu un turpini postot, tavu topicu ik pa laikam apskatu, jo te viss pa dārgo un smuko!
Kā saldumi acīm!
Kā saldumi acīm!
arī esmu par turpinājumu...
šis ir viens no trijiem topikiem, kuru skatos aktīvāk par Viņas melo labāk un Ugunsgrēku kopā.
Iespējams labākais topiks. Lai vai ko tu izdomāsi- turpināt vai nē
šis ir viens no trijiem topikiem, kuru skatos aktīvāk par Viņas melo labāk un Ugunsgrēku kopā.
Iespējams labākais topiks. Lai vai ko tu izdomāsi- turpināt vai nē
Es iegriežos forumā tikai tādēļ lai apskatītu šo topiku
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Ok sorry par paniku
Pedeja laika kaut ka saku baigi svarstities par visu to bmw darisanu laikam sak apnikt ta never ending story
Vakar puss dienu nonjemamies ar riepas uzliksanu proveju 225/45/17 liku tadelj ka bija divas jaunas riepas jau kadu gadu metajas garaza un tas ari bija iemesls kadelj nesanaca uzspridzinat vinjas
Tadelj pasutiju jaunas 2x205/40/17 un 2x245/40/17 cerams ka buus ok
Un vel tikka iekjerts viens 318i cabrio ar 2,5i ieksa bet motors tikks njemts ara un likts ieksa orgjinalais 1,8i jo irja nav vairs drossi braukat ar nelegali parliktiem motoriem var viegli skjirties no auto
Pedeja laika kaut ka saku baigi svarstities par visu to bmw darisanu laikam sak apnikt ta never ending story
Vakar puss dienu nonjemamies ar riepas uzliksanu proveju 225/45/17 liku tadelj ka bija divas jaunas riepas jau kadu gadu metajas garaza un tas ari bija iemesls kadelj nesanaca uzspridzinat vinjas
Tadelj pasutiju jaunas 2x205/40/17 un 2x245/40/17 cerams ka buus ok
Un vel tikka iekjerts viens 318i cabrio ar 2,5i ieksa bet motors tikks njemts ara un likts ieksa orgjinalais 1,8i jo irja nav vairs drossi braukat ar nelegali parliktiem motoriem var viegli skjirties no auto
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis aivis328 - 25 Jūl 2015, 10:25, kopā labots 1 reizi.
Instagram INDIGAIS
Kas tad Īrijā pārbrauda? Ķipa CSDD vai kas?
Dzirdets ka Garda/Policija un apdrosinasanas kompanijas
Instagram INDIGAIS
baigi jūtīgais pipars esi laikam, lasīju, meklēju, kur kāds būtu iegriezis kādu aso textu, no kā tev panika uznāca bet tā arī neatradu
labākais interneta warriors
Ipasi neesmu baigi jutigais
Tas taa visu kopa liekot briziem uzrauj ZB uz visu daramo
Tas taa visu kopa liekot briziem uzrauj ZB uz visu daramo
Instagram INDIGAIS
A kāpēc vienkārši nepiereģistrēt kā 2.5? nav jau nemazi tik traka tā atšķirība nod. ziņā.
atskiriba ir apm.400 eiro kopsummaa....
mjaa te Garda tiesii BMW bauda kaa traki ,jo paris lietuviesi uztaisiija huinu DUBLINAA,
man vienam pazinam bija 535 dizelis un ari menti kad aptureja ,parbaudiija ,konfisceja autinu,pec tam bija jasamaksa TAX par to laiku kad lietoji autinu ar 2.0 motoru,vins lai dabutu ara autinu no Gardas samaksaaja 3000 eiro,bet logbook bija 2.0 motors,
pa 2.0 motoru maksa gada nodevu 710 eiro
pa 3.5 motoru maksa gada nodevu 1800 eiro es domaju kad te liela starpiiba
mjaa te Garda tiesii BMW bauda kaa traki ,jo paris lietuviesi uztaisiija huinu DUBLINAA,
man vienam pazinam bija 535 dizelis un ari menti kad aptureja ,parbaudiija ,konfisceja autinu,pec tam bija jasamaksa TAX par to laiku kad lietoji autinu ar 2.0 motoru,vins lai dabutu ara autinu no Gardas samaksaaja 3000 eiro,bet logbook bija 2.0 motors,
pa 2.0 motoru maksa gada nodevu 710 eiro
pa 3.5 motoru maksa gada nodevu 1800 eiro es domaju kad te liela starpiiba
535d nav 3,5 bet gan 3.0l twin turbo un tax 1490€ Nevis 1800€
Instagram INDIGAIS
gadaas .....
un viņi tik ļoti skatās ja tu no 6 cil uzswapo uz 6 cil piemeram no 2,0 uz 2,8 kads ies skatīties to motora kodu ?
Sodien nedaudz atveltiju laiku touringam
Izliktas visas jaunas daljas un coiloveri
Beidzot vareju nolaist uz zemes rit vel savaksu aizmugurejos diskus no riepu veikala
Pagaidam kada bilde ka ir uz so bridi
Izliktas visas jaunas daljas un coiloveri
Beidzot vareju nolaist uz zemes rit vel savaksu aizmugurejos diskus no riepu veikala
Pagaidam kada bilde ka ir uz so bridi
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram INDIGAIS
Jā, jā, ir ok, sāc touringu metināt
Es personīgi šo topiku pat vaļā netaisu, jo īsti nesaprotu kas te vispār notiek, tādēļ kā lohs gribu pajautāt cik tev tās mašīnas ir, kādas 15?
tapec jau tu neko nesaprot ka nekad never valja so topiku
sis topiks ir taka spanju ziepene
sis topiks ir taka spanju ziepene
Instagram INDIGAIS
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 63
- 64
- 65