Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- …
- 539
- chevron_right
Tātad tu esi tas, kas dzīvojas pa Ādažiem? Gandrīz katru dienu redzu tevi turpat blakus stāvam :)
yep.
Mans ikdienas ritms grozās ap Ādažiem.
Brauc ieķert kādu vināru :shura:
Nu kāda viņam starpība vai pa 400 ls golfu izrūsējušu vai pa 400ls žurku izrūsējušu, kur salīdzinot ir vismaz kaut kāāāāāds komforts remontu izmaksas ir cita lieta - bet viņš jau drošvien nemaz par to nedomāā .. tik mauc
Sorry par offtopic
Sorry par offtopic
iemēģināju jauno spēļmantiņu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
coupe 2.8
Kas notiek ja tu aizbrauc uz Kjinu, un esi 189 centimetru garsh.... ? Visi grib bildi ar tevi...
FWD - Faggot Wheel Drive
tad jau Tu tur tagad esi slavenība
Ja, un starp berniem ari
FWD - Faggot Wheel Drive
Pilseta bez saules....
FWD - Faggot Wheel Drive
Ņemot vērā ka bija fotogrāfēšanās dabuji arī kaut na haļavu?
kas buutu ja aizrbauku 10 gabali divmetriigi? :d
a vinjiem nekad nekad nav saules? tas deel smoka vai vienkaarshi nespiid?
vinji saulojas arii?
a vinjiem nekad nekad nav saules? tas deel smoka vai vienkaarshi nespiid?
vinji saulojas arii?
Nu mes bijam 8 cilveki, 180-189 cm. Zoodarza berni nelurejas uz pandam un zilonjiem... Visa uzmaniba bija mums 8))))))) Par sauli - shaja pilseta (Guanzhou) saules nav. 1 dienu tikai bija neliela ena uz zemes no priekshmetiem. Vinjiem dafiga rupnicas, un kas ir Green Peace neviens nezina. Nekadas kontroles nav vispar. Pilsetas upe - Pearl River saucas. Tur stav zimes ka nedrikst aiztikt. Jo no rupicam visi sudi iet udenii. Tapec sapratu - tomer labi ka ir Green Peace, vismaz kkas balance situaciju uz labo pusi. Par sauljoshanos. Nu mes bali atbraucam uz turieni, un bali bijam atpakalj. Taja diena kad bija minimala ena - vietejie staigaja ar zontikiem, jo vinjiem skaitas ka balta ada ir smuki, tumsha - nav smuki. Kka ta....
FWD - Faggot Wheel Drive
Kādu šauracaino samīlēji?!
Ne. 1) man ir sieva, un uz tadam lietam kka neprasas... 2) vinjam visam isas likas kajas 3) vinjam visam kajas spalvainas 4) no padusem ari krumi lien ara
FWD - Faggot Wheel Drive
Fūūūūūu.. bet tā pa gabalu citai šķībacainai nav ne vainas
Es ar gandrīz katru dienu redzu tavu mašinu,visu laiku domāju,kuram?Martinsons rakstīja:yep.
Nu bet ta ir... Piebrauc pie viesnicas land Rover jaunais, iziet smuka kjiniete, dargi sagjerbusies, un visa spalvaina... Anymal style...STUDENTS rakstīja:Fūūūūūu.. bet tā pa gabalu citai šķībacainai nav ne vainas
FWD - Faggot Wheel Drive
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- …