e36.lv Jelgavaa!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- …
- 90
- chevron_right
es nee, biju vienu vakaru tur un pietika, bedre pie staba pusmetru dzilja
Akd. Tur tak es ielistu.;DKV_ rakstīja:es nee, biju vienu vakaru tur un pietika, bedre pie staba pusmetru dzilja
Hobbita miga.
es tur ar visu kompakta varetu paslepties un kads man pari pa jumtu parbrauktu ari.
sodien uzliidu rullisos uz ledus, patika , kamer bijam divas masinas , tad vareja tiri ta neko paslidinaties , bet kamer uzradas 3 kaut kads audi , kuru nevareja prognozet kur slid utt, palika garlaicigaak
skaidrs, viens vietējais teica, ka tur esot nenormāli kruta, laikam, tomēr nav ganChurchill rakstīja:Akd. Tur tak es ielistu.;DKV_ rakstīja:es nee, biju vienu vakaru tur un pietika, bedre pie staba pusmetru dzilja
Hobbita miga.
cerams, kad nākamreiz būšu, būs arī sniegs un varēs ar kādu saskrieties
tgd jalien ir uz ledus virsuu
Jus gribat rullisos braukt vai karninos uz ledus?
karninos nav ta, ka baigi uzmanibu piesaista ?
kads šovakar nelīdīs virsū uz kādām no karjerām? piemeram brankas, teteles, rullu.
Iespējams arī sastādītu kompāniju. ))
Bet cik saprotu šodien dodamies bumbas dzenāt?
P.S. jurik89 kko teica par citu vietu kur var spēlēt!!!! Bet es tā ar nesapratu kur tas ir.
P.S. jurik89 kko teica par citu vietu kur var spēlēt!!!! Bet es tā ar nesapratu kur tas ir.
Es par bumbu ripināšanu un sišanu.pavljuks rakstīja:Iespējams arī sastādītu kompāniju. ))
ok tad mybe sovakar sitamies
Pēdējais labojis KV_ - 29 Jan 2014, 13:23, kopā labots 1 reizi.
Youtūbe mani samācīja, es vinnēšu to koliņu kuru tev zadēju!!KV_ rakstīja:ok tad sovakar sitamies
OK tavi vaardi:D
Vakar pabijam uz Ozolnieka kalna, tiri labu atrumu var sasniegt braucot leja no ta kalna:D
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- …
- 90