zurkae36 iesaldētā kupeja un track Day sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- …
- 73
- chevron_right
Nu zajebis, kā jau teicu, par piemēru "race R17 setupam" tika ielikts auto ar 5k eiro vērtām koilām. Fantastiski
Mazs sikums
Tagat gaidu kad aizvedis diskus nostruklot un izlemu ka laikam tomer bus balti.
Tagat gaidu kad aizvedis diskus nostruklot un izlemu ka laikam tomer bus balti.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tiko no struklosanas
Ar visu to, ka pa manai gaumei diski ir pretīgi - sakopti, sakrāsoti un vienmēr tīri(lai veicas ar baltiem diskiem, zinu to struggle ) tad iespējams tas viss glābs situāciju.
Es tikai tavā vietā 'track Day sedans' ņemtu ārā no nosaukuma, savādāk te vīriem neskaidrības.
Es tikai tavā vietā 'track Day sedans' ņemtu ārā no nosaukuma, savādāk te vīriem neskaidrības.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Labaki par style 31.un nemot Vera ka man sie diski uz doto bridi ir izmaksajusi 35€ tad prieks tas cenas izskats ir okTomSkarsts rakstīja:Ar visu to, ka pa manai gaumei diski ir pretīgi - sakopti, sakrāsoti un vienmēr tīri(lai veicas ar baltiem diskiem, zinu to struggle ) tad iespējams tas viss glābs situāciju.
Darbi galigi apstajusies pietrukst vien paris klipsi moldingiem un baltie pagriezieni kurus sava Rajona pat ar uguni nevaru dabut sodien uzsutiju grosa sola divu dienu laika sagadat ar diskiem ari viena liela jebatorija krasu par sakarigu cenu dabut nau kur bus vien ar balonu janolej
Kāds tad ir sakarīgs cipars, ja ar balonu lētāk?
Vieteja krasu bode letekais 1l akrils 40eZzevsS rakstīja:Kāds tad ir sakarīgs cipars, ja ar balonu lētāk?
Cik tad viņu tev diskiem vajag? Krāso ar poliuretānu...
Piegriezusies jau man sita masina
Gribeju baltus bet beigas bus melni. Hwz vai piestaves bet nu ka bus ta bus
Gribeju baltus bet beigas bus melni. Hwz vai piestaves bet nu ka bus ta bus
Melni manuprāt labāk izskatās. Redzēs kā būs uz mašīnas...
Riepas baigi jākopj, jāvasko utt., lai labi izskatītos un nebūtu daudz gaišākas par diskiem
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Tur blakus makšķernieku bodei neko nevar dabūt
Neber sāli brūcēcipruss18 rakstīja:Tev tak tiesibu nav
Soferis pie praņikaRiks* rakstīja:Neber sāli brūcēcipruss18 rakstīja:Tev tak tiesibu nav
Pie Tabax ar pa normāliem cipariem šo to var dabūt nekā Grosa.
Man tabaksa visam 20% atlaide caur firmuGrunte rakstīja:Pie Tabax ar pa normāliem cipariem šo to var dabūt nekā Grosa.
Bet krasas tabaksa ir huinas un kosmosu maksa
Es brīnos kāpēc tur nepirki pavarotus. Jāgaida būtu 2 dienas..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- …
- 73