Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 640
- 641
- 642
- 643
- 644
- …
- 2228
- chevron_right
Jāvieno atpakaļ klāt gabarīti,nevajadzēja nogriezt. 
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
Kāds var lūdzu atsūtīt pm lietotāja Vitala telefona numuru? :)
Madonā 4 cp ekipāžas dežurē.
1 tiguāna
2 lagunas
1 volvo
1 tiguāna
2 lagunas
1 volvo
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
prieks rocenes nav jamaina bremzu bet gan loki!Wildutch rakstīja:Besi ara;D Jaaiznjemas lampas un janomaina bremzhu diski;Dc1c1s rakstīja:Uz visiem jautājumiem atbilde ir negatīva,jeb - nē.
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Šodien tāds interesants garīgais.Gribas darīt visu un velvairāk.
Paņēmu miglas kas pus otra gada nostāvēja plaukā jo vienai bija rāmīša plastmasa aplausta un neturējās iekšā.
Apskatījos ka vajag tik pielikt kautko plānu bet stingru lai tur un var atāķēt kad vajag. Sāku rakāties pa instrumentu kasti un atradu no sekcijas kautkādu plāksni. Ņēmu skrūves un liku klāt. Rezultātā var likt miglas iekšā nav smuki ,bet funkciju pilda. Nekustās un var atāķēt un aizāķēt bez aizķeršanās. Nezinu vai bildēs var saprast bildēju ar pirkstu.
Paņēmu miglas kas pus otra gada nostāvēja plaukā jo vienai bija rāmīša plastmasa aplausta un neturējās iekšā.
Apskatījos ka vajag tik pielikt kautko plānu bet stingru lai tur un var atāķēt kad vajag. Sāku rakāties pa instrumentu kasti un atradu no sekcijas kautkādu plāksni. Ņēmu skrūves un liku klāt. Rezultātā var likt miglas iekšā nav smuki ,bet funkciju pilda. Nekustās un var atāķēt un aizāķēt bez aizķeršanās. Nezinu vai bildēs var saprast bildēju ar pirkstu.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
ka uz auto iskatas, nav skibi ta labota migla?
Freimans Freestyle Live Forever
A man iepriekšējam auto skatē spīdināja ar lukturīti iekšā lampā un pamanija.Pacha rakstīja:Atļaušos palabot - ar eņģeļiem var, ja ir ielikti aiz stikliņa, ne priekšā! Eņģeļus atvienojot, TA viņus nemana un laiž cauri, spriežu pēc nesenā Kon4as brauciena uz TA!!c1c1s rakstīja:Uz visiem jautājumiem atbilde ir negatīva,jeb - nē.
Šodien pateicoties lietotājam Rom4iks_328 dabūti e36 atbalsti un vienā mierā uzstutēti uz koiliem... 
3 nedēļas tika nobraukts ar ļoti nedianmisku audi 80 kā teikt apdzīšana tikai no kalna uz leju, ja runa iet par fūri...
beidzot sagaidīju savu ikdienas braucamo, nevarēju aturēties nedaudz neuzspiest prekš auto ar 6-7l patēriņu dinamiski braucot ir ok pāatrinājums..
https://www.youtube.com/watch?v=RJmFmGt0-Gc ,ja rāda melnu bildi pārlādējam...
Kas vel pozitīvi iepriecina sniegs kūst varbūt marta beigās varēs e36 vilkt laukā no garāžas...
https://www.youtube.com/watch?v=RJmFmGt0-Gc ,ja rāda melnu bildi pārlādējam...
Kas vel pozitīvi iepriecina sniegs kūst varbūt marta beigās varēs e36 vilkt laukā no garāžas...
e36
Es arii gaidu kad atkusiis un paradiisies plusi lai var likt jaunaas virsbuuves detaljas virsuu.
Shodien jau -1, -2 raada araa un lietus palija.