Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 641
- 642
- 643
- 644
- 645
- …
- 1297
- chevron_right
Jautaa kaadam detalju tirgonim, vai ja gribi jaunas vari uzjautat delvee www.delve2.lv
Kas pa gļuku varētu būt spidometram, ka viņš izslēdzas ik pa laikam, un ieslēdzas atpakaļ (it kā atslēga būtu ielikta otrā režīmā) a.k.a visas gaismiņas panēlī ieslēdzas un ta atkal viss ok, kāds kontakts vai speedo iet uz galu ?
- ikey07
Kontakts, masa iespejams pazud, man ir tpt.ikey07 rakstīja:Kas pa gļuku varētu būt spidometram, ka viņš izslēdzas ik pa laikam, un ieslēdzas atpakaļ (it kā atslēga būtu ielikta otrā režīmā) a.k.a visas gaismiņas panēlī ieslēdzas un ta atkal viss ok, kāds kontakts vai speedo iet uz galu ?
Telefonu neviens no jums netur pie speedo?
Man tā bija kad liku telefonu tuvumā viņam (ērta vieta bij)
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
kā var novērst to ka ir lēns ierobežotājs? m50b20
man ir šāds:
man ir šāds:
Uzliekot citu vadību. (nevis bloku, citas firmas vadību, neatceros kura ir šī, bet vajag otru, ja Tev ierobežotāja skaņa svarīga. Tobiš ja ir Siemens tad vajag Bosch un ja ir Bosch tad vajag siemensK.F. rakstīja:kā var novērst to ka ir lēns ierobežotājs? m50b20
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
Siemens vadībai vispār tas limiteris skan pēc izgāztuves, uzmet citu kompi, man tāda figņa piemēram nav 
Man bija tas pats ar Siemenes vadību. Cik atceros, man teica tā - cita vadība vai arī čipojot var to labot. Bet vai tas vajadzīgs?
Vienīgi metot slīpi gan, pie šāda ierobežotāja baigi apraujās un var zobus stūrē iecirst. 
Mainot no Sīmensa uz Bošu nebija arī lērums devēju jāmaina ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Protams. 
Zināmas sajūtas
Laikam vienkāršākais - "nočipot".
Kāds nepateiks kāda tipa spuldzītes iet spidometrā,kuras atbild par miglas lukturu iedegšanas simbolu panelī? Tās pašas kuras atbild par pavarotiem un kuras ir iekšā melnajās patronās. T10 nebija gadījumā? Vnk nav auto klāt nevaru izņemt un veikalā paķert īstās. 
Cik maksā un kur var dabūt priekšējā loga gumiju. Negribās likt unversālo.
Vajaga help , kas varetu but elektribas edajs ? E39 2.8at man pa 10 h noed akiti pilniba tuksu. Akitis ir ielikt tiko jauns. Sakuma likas akisa vaina , bet tika ielikt jauns. Org signalizacija ( ta varetu noest visu ? )
Kurš būs tik labs un aizdos metināmo uz rītdienu, no rīta līdz pēcpustdienai 
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
māriņš rakstīja:Cik maksā un kur var dabūt priekšējā loga gumiju. Negribās likt unversālo.
Ja kupeja, tad 18e epartsa oem, 51 31 1 977 607
Pēdējais labojis Vladlen - 03 Okt 2015, 10:53, kopā labots 1 reizi.
1. Pārbaudam vai auto iemieg.
2. Ja jā, lēcam uz 3. punktu. Jā neaizmieg, tad lasam kļūdas un pētam faktiskos iekš GM un Hvac.
3. Multitesters rokās un katram drošinātājam mēram strāvas patēriņu (katru reizi auto iesmidzinot)
4. Pēc etm'a shēmām skatamies ko piebaro drošeklis un meklējam pa ķēdi vainīgo.
Tām vecajām lamatām var būt n-tie iemesli, sākot ar ezi un trunk vadiem, beidzot ar gļukojošu lcm utt. Ja milimetru rokās neesi turējis, tad lētāk un ātrāk būs elektriķis.
Jāpanāk tev 0.04-0.08a patēriņš.
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
2. Ja jā, lēcam uz 3. punktu. Jā neaizmieg, tad lasam kļūdas un pētam faktiskos iekš GM un Hvac.
3. Multitesters rokās un katram drošinātājam mēram strāvas patēriņu (katru reizi auto iesmidzinot)
Tām vecajām lamatām var būt n-tie iemesli, sākot ar ezi un trunk vadiem, beidzot ar gļukojošu lcm utt. Ja milimetru rokās neesi turējis, tad lētāk un ātrāk būs elektriķis.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
oks njemsu verahe9600 rakstīja:1. Pārbaudam vai auto iemieg.
Jap kupejai tnxvlAdlik rakstīja:māriņš rakstīja:Cik maksā un kur var dabūt priekšējā loga gumiju. Negribās likt unversālo.
Ja kupeja, tad 18e epartsa oem, 51 31 1 977 607
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 641
- 642
- 643
- 644
- 645
- …