Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 642
- 643
- 644
- 645
- 646
- …
- 2228
- chevron_right
Kāds ir mainījis e36 no angļa uz eiropieti? Varbūt kādam ir bezmazvai step by step turtoriālis.
e30students rakstīja:Kāds ir mainījis e36 no angļa uz eiropieti? Varbūt kādam ir bezmazvai step by step turtoriālis.
[/quote]
Cerams, ka tu troļļo.... Nekad nav bijis un nebūs tāda info, jo viss ir atkarīgs no aprīkojuma...
Tā ir komercinfo.... Ja baigi interesē. pz lietotājam powerbmw no bmwpower.
Powered by Minhauzens!
Gribu zināt kas sagādās lielākās problēmas. 2.5 kabrio. Motora pravodka arī jāmaina?
Ka tev saka -tas naU to vērC.... 
ooo zaibis
Ne man par to lemt. Man tas melnais darbiņš jādara.
Neatrodas man powerā tas powerbmw
Motora pravodka nav jāmaina...
Un, Ron, kāpēc, lai nebūtu to vērts?
Kabrim Tev lielākās problēmas sagādās atrast Eiropas versijas paklāju.
Kabrim Tev lielākās problēmas sagādās atrast Eiropas versijas paklāju.
Paklājs palikšot tas pats. Klients nevarēja atrast. Bišķīt samulsināja tas ka motora kompis stāv angļa bardačokā. visu varēs pārlikt pareizajā pusē? vai vakumņikam netraucē?
e30students rakstīja:Neatrodas man powerā tas powerbmw
lohiem-lohu problēmas... man atrod.
Atradu 
Ieplūdes pusē uz bloka katram motoram ir kods Šis ir no M52B25, tad attiecīgi M52B28 jābūt rakstītam 28 6 S3, M52B20 būs 20 6 S3 vai kautkā tā... Galvenais uzsvars uz tiem pirmajiem skaitļiem.unider rakstīja:kā var saprast kurš dzinējs ir 2.0, 2.5, 2.8, kā atšķirt? dzinējiem virsū ir tie motora kodi (domāju šos, piem. m50b25, m42b18 u.t.t.)
Lietotāja multi kabris?e30students rakstīja:Paklājs palikšot tas pats. Klients nevarēja atrast. Bišķīt samulsināja tas ka motora kompis stāv angļa bardačokā. visu varēs pārlikt pareizajā pusē? vai vakumņikam netraucē?
Pastāstiet man, kas atbild PARASTAJAI PEČKAI par ventilatora ātrumiem? Problēma tāda, ka nestrāda ārtrums nr. 3, viss parejais čiki piki 
Nepateikšu.Nixon rakstīja:Lietotāja multi kabris?e30students rakstīja:Paklājs palikšot tas pats. Klients nevarēja atrast. Bišķīt samulsināja tas ka motora kompis stāv angļa bardačokā. visu varēs pārlikt pareizajā pusē? vai vakumņikam netraucē?
Kā kompis bardačokā?
Tev viss ir jāpārliek tā kā ir EUR versijām - vakumņiks iet uz kreiso pusi, kompis iet uz labo pusi.
Šis būs Tavs labākais draugs
Šis būs Tavs labākais draugs
poweredbygirts rakstīja:Pastāstiet man, kas atbild PARASTAJAI PEČKAI par ventilatora ātrumiem? Problēma tāda, ka nestrāda ārtrums nr. 3, viss parejais čiki piki
pretestība sadegusi... maini visu bloku..
p.s. arī slēdzī var būt niķis...
KUr atrodas bloks?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 642
- 643
- 644
- 645
- 646