Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 643
- 644
- 645
- 646
- 647
- …
- 1297
- chevron_right
M50 drosele visiem vienāda vai kruīzam ir savādāka ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
savādāka
Izmēri savējo un nopērc tādu pašu.Ercix rakstīja:Ātrs jautājums par Kardāna mufti:
Skatos veikalos ir divi varianti - Biezums [mm]: 28 un Biezums [mm]: 32 (viena un tā pati firma: SWAG)
Kādu labāk ņemt priekš M50B20 91.gada ?
uzlikt var, bet 1:1 nederedgars90 rakstīja:labdien! wai kas war pateikt, wai manam e36 (95)deres no e46 sture?
stūres lenta ir jāliek no e36 stūres
Droselei, kam ir paredzēts kruīzs, ir vēl viena vieta priekš kruīza trosītes, tas arī viss.
Situacija tada !
Pedejà diena barucot pārslēdzot ātrumos diezgan smagi likās Robos lidz beidzot pavisam izbeidzas sajūgs izspiežot sajugu pedālis kaa lupata un sajūga vispar nav !
Kurš precīzāk zin kas būs jāmaina un +- cik tas izmaksās?
Pedejà diena barucot pārslēdzot ātrumos diezgan smagi likās Robos lidz beidzot pavisam izbeidzas sajūgs izspiežot sajugu pedālis kaa lupata un sajūga vispar nav !
Pasties vispirms vai cilindritis nav sabeidzies.e36richijs rakstīja:Situacija tada !
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
Cik es zinu, e36 diskiem skrūvju parametrs ir 5x120. Esmu dzirdējis, ka atsevišķi pārdodās centrējošie gredzeni, kurus var ievietot diskā ar citiem skrūvju parametriem. Tātad es jebkuriem diskiem ar 5 skrūvēm varu ielikt tādu centrējošo gredzenu kas der e36, vai tie centri arī ir specifiski katram izmēram?
Centrējošie gredzeni ir priekš diskiem ar citu centra diametru, skrūvju skaits un attālums tur ņeprečom.
Tas ko Tu domā ir flanči/pārejas, nez kā pareizi sauc, kkas šāds http://m.ebay.com/itm/181608861022
Sent from my SM-A300FU using Tapatalk
Tas ko Tu domā ir flanči/pārejas, nez kā pareizi sauc, kkas šāds http://m.ebay.com/itm/181608861022
Sent from my SM-A300FU using Tapatalk
UZ panela bremzu signalu nedeg?
Apskaties vai ir bremzu skidruma bacoka!
Apskaties vai ir bremzu skidruma bacoka!
e36richijs rakstīja:Situacija tada !
Kāpēc beidza pūst pečk?
Vispār nepūš.
Vienkārši pūta pūta un nosprāga.
Ik pa brīdim kautko aizpūš,bet uz īsu mirkli.
Kautkāds siltais gaiss nāk,bet ļoti minimāli
Vispār nepūš.
brum brum ...... FOTHERMUCKERS
Pečkai ventilātors nomirisMaa rakstīja:Kāpēc beidza pūst pečk?
Vispār nepūš.
Man savukārt pečka pūš labi, karsto arī.. Tik pozīcijā lai pūš sejā, nāk aukstais gaiss, silts iet uz stiklu un uz kājām tikai.. Kur probz varētu būt?
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Tev ir parasta pečka? Ja jāā tad liekās ka tā jābut..īsti nezinu kapēc tā ir bet man arī tā irFashion rakstīja:Man savukārt pečka pūš labi, karsto arī.. Tik pozīcijā lai pūš sejā, nāk aukstais gaiss, silts iet uz stiklu un uz kājām tikai.. Kur probz varētu būt?
Nu kā jau teicu īsti nezinu vnk pašam arī tā irFashion rakstīja:Man liekas ka tā nav jābūtpečka parastā jā :)
Var kāds pastāstīt kā tur pareizi ir?!
Motoriņš vai ezis niķojasMaa rakstīja:Kāpēc beidza pūst pečk?
Vispār nepūš.
Ja tu domā vidējo gaisa lūku, manuprāt siltais tur nāk tikai tiem kam ir kondicionierisFashion rakstīja:Man savukārt pečka pūš labi, karsto arī.. Tik pozīcijā lai pūš sejā, nāk aukstais gaiss, silts iet uz stiklu un uz kājām tikai.. Kur probz varētu būt?
sandzhus rakstīja:Motoriņš vai ezis niķojasMaa rakstīja:Kāpēc beidza pūst pečk?
Vispār nepūš.
mmm. un kā labot ? kur pačekot kas un kā ?
brum brum ...... FOTHERMUCKERS
Gan vidējoa gan kas pa malāmsandzhus rakstīja:Ja tu domā vidējo gaisa lūku, manuprāt siltais tur nāk tikai tiem kam ir kondicionierisFashion rakstīja:Man savukārt pečka pūš labi, karsto arī.. Tik pozīcijā lai pūš sejā, nāk aukstais gaiss, silts iet uz stiklu un uz kājām tikai.. Kur probz varētu būt?
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 643
- 644
- 645
- 646
- 647
- …