Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 645
- 646
- 647
- 648
- 649
- …
- 679
- chevron_right
a kā viņu savādāk saukt?maartyd rakstīja:Tu to auto labāk nesauc tāelvis' rakstīja:DN-848 ķengaragā pie doles centra virzienā aizpūta. ja ne viņš tad kāds ar max līdzīgu miseni.
Starpcitu vakar vakarā krastenes hesītī smuks zils sedans ar jumta reliņiem un sunfloveriem!
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
Sauc par bīterielvis' rakstīja:a kā viņu savādāk saukt?maartyd rakstīja:Tu to auto labāk nesauc tāelvis' rakstīja:DN-848 ķengaragā pie doles centra virzienā aizpūta. ja ne viņš tad kāds ar max līdzīgu miseni.
Starpcitu vakar vakarā krastenes hesītī smuks zils sedans ar jumta reliņiem un sunfloveriem!
Tu drīksti atrādīt savu miskasti.elvis' rakstīja:a kā viņu savādāk saukt?maartyd rakstīja:Tu to auto labāk nesauc tāelvis' rakstīja:DN-848 ķengaragā pie doles centra virzienā aizpūta. ja ne viņš tad kāds ar max līdzīgu miseni.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Sākās kaut kāda mērīšanās.maartyd rakstīja: Tu drīksti atrādīt savu miskasti.
Tā mašīna vizuāli izskatās pēc misenes, ne tā? Vai man ir jābrauc ar sterilu žurku lai to redzētu?
Tāpat kā man nevajag st5 vai nez ko lai pateiktu, ka Tavi diski izskatās pēc sūda.
Neuzskatu par vajadzību atrādīt,2013 atrādiju tad te un vispār viss bija savādāk,sabraucieni utt bet šobrīd nenotiek NEKAS.Reinholds rakstīja:Sākās kaut kāda mērīšanās.maartyd rakstīja: Tu drīksti atrādīt savu miskasti.
Tā mašīna vizuāli izskatās pēc misenes, ne tā? Vai man ir jābrauc ar sterilu žurku lai to redzētu?
Tāpat kā man nevajag st5 vai nez ko lai pateiktu, ka Tavi diski izskatās pēc sūda.
Bet piekrītu Reinholda teiktajam.
EDIT: nesaprotu, uzmetāt lūpu par to ka tik tiešām tas auto izskatās pēc braucošas pelēkas miskastes?
Par ko tad?cipruss18 rakstīja:Tev tulit bus bans
Ps. pie doles pirms 30min smuks melns kabris ar st5 vnz kj-**
Tad kapēc Tu vel nēesi nobanots?cipruss18 rakstīja:Te ari bez redzqmiem iemesliem bano
Lab te jau offtops aiziet baigais.
Elvi, hare dirst! Tas auto tehniski ir labāks kā 89.7% šī foruma autiņiem!elvis' rakstīja:Tad kapēc Tu vel nēesi nobanots?cipruss18 rakstīja:Te ari bez redzqmiem iemesliem bano
Rik, te daudziem p*s tikai kādi diski un krāsa autiņam un uzdrošinās par miskastēm saukt tikaiRiks* rakstīja:Elvi, hare dirst! Tas auto tehniski ir labāks kā 89.7% šī foruma autiņiem!elvis' rakstīja:Tad kapēc Tu vel nēesi nobanots?cipruss18 rakstīja:Te ari bez redzqmiem iemesliem bano
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Njā, to gan es ievēroju..
Auto vizuālais kads ir tāds ir, tagad galvenais mehāniskais, būs arī vizuāli uzlabojumi, bet tikai pēc auto savešanas tehniski gandrīz ideālā stāvoklī
Man patik tie apzimejumi-ideaalaa stavoklii
Tas auto ir braucoshaa stavokli nevis tuvu ideaalam
ar kompatu pa brugji
nene Lauri, tur tak viss ir ideāli.cipruss18 rakstīja:Man patik tie apzimejumi-ideaalaa stavoklii
Kr4 labi pietiek te sūdu liet caur spaini. Izteicu savu viedokli pareizāk sakot vienkārši pateicu to ko redzēju un paradās 10 aizstāvji
redzēts tikko Renio brivibas gatve pirms globusa.
Par tevi vispār nav jēga runāt vai klausities, nomīzi atbraukt uz 333 lai tev sejā varetu pateikt ka esi pamuļķis.cipruss18 rakstīja:Man patik tie apzimejumi-ideaalaa stavoklii
AndzaK šodien alūksnes centrā, biju ar balto touringu.
Tochna?gosha23 rakstīja:redzēts tikko Renio brivibas gatve pirms globusa.
Fašij, kādēļ tik ātri caur Ikšķili? Es tevi ap 12 naktī redzēju uz sava pirdeļa pie 800 gades parka... Gribēju sameklēt tevi, saprast cik tad īsti zems, a tu kur pazudi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 645
- 646
- 647
- 648
- 649
- …
- 679