Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 646
- 647
- 648
- 649
- 650
- …
- 1297
- chevron_right
Kāds var ieteikt, kur iepirkt haubi (avus blau ideali) vai vnk jaunu,un priekšējo stiklu ielikt? Kupeja. Atvērās haube, stikls zirneklains 
Es te biju
A kas tev ar tagadejo haubi?Ziggy rakstīja:Kāds var ieteikt, kur iepirkt haubi (avus blau ideali) vai vnk jaunu,un priekšējo stiklu ielikt? Kupeja. Atvērās haube, stikls zirneklains
garozes iela 2 ir stiklotava,kupejais nordglass stikls un nomaiņa 125e,kvalitatīvi un ātri,ar iepriekšeju ''pierakstu''Ziggy rakstīja:Kāds var ieteikt, kur iepirkt haubi (avus blau ideali) vai vnk jaunu,un priekšējo stiklu ielikt? Kupeja. Atvērās haube, stikls zirneklains
Ko būtu uzdarīt vienkāršāk mājas apstākļos, nomainīt aizmugurējo gultni, vai vnk nopirkt lietotu visu hubu ar visu gulti nau iekšā.
- ikey07
Gultnim tev vajadzēs rūdītu vītņstieni, uzgriežņus un šeibas,kas sapas pretī stupicai, vnk materiālus ar ko izspied, iespied un miers.ikey07 rakstīja:Ko būtu uzdarīt vienkāršāk mājas apstākļos, nomainīt aizmugurējo gultni, vai vnk nopirkt lietotu visu hubu ar visu gulti nau iekšā.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Kur e39 96gada , 2.8 atrodas ews bloks ?
Paldies! Pamēģināšu!Ziggy rakstīja:Attaisi vaļā slīdlentu aiz stūres, noteikti ir nolocījies kāds vads. Man tāpat bija. Nogriezu, un salodēju pa jaunamvitjazz rakstīja:Pieslēgts air bag stūrei,bet ne signāls strādā,ne air bag lampiņa deg uz stūres? Kas par vainu var būt?
Nopirkt stupicu vienkāršāk :) Un lētāk. Normāli gultņi 30 euro/gab. Darbs servisā 40 euro/gab. Pašām mainīt - vajag instrumentus, kuri, parasti, garāžā nemētājasikey07 rakstīja:Ko būtu uzdarīt vienkāršāk mājas apstākļos, nomainīt aizmugurējo gultni, vai vnk nopirkt lietotu visu hubu ar visu gulti nau iekšā.
es labaak pirktu gultni... ok stupicu buutu vienkaarshak nomainiit, bet kaads tas gultnis tur buus iekshaa, vari nopirkt ok un vari nopirkt taadu kas peec ned saak gaudot.....kakjis maisaaRus rakstīja:Nopirkt stupicu vienkāršāk :) Un lētāk. Normāli gultņi 30 euro/gab. Darbs servisā 40 euro/gab. Pašām mainīt - vajag instrumentus, kuri, parasti, garāžā nemētājasikey07 rakstīja:Ko būtu uzdarīt vienkāršāk mājas apstākļos, nomainīt aizmugurējo gultni, vai vnk nopirkt lietotu visu hubu ar visu gulti nau iekšā.
es visiem vienmeer peerku jaunu un garazhaa bik pachakareejos
Nopirku sev SKF pakaļējo gultni pa 37Eur, pēc nepilna mēneša atkal gaudo, tgd Meyle pa 11Eur un viš okAgrais rakstīja:es labaak pirktu gultni... ok stupicu buutu vienkaarshak nomainiit, bet kaads tas gultnis tur buus iekshaa, vari nopirkt ok un vari nopirkt taadu kas peec ned saak gaudot.....kakjis maisaaRus rakstīja:Nopirkt stupicu vienkāršāk :) Un lētāk. Normāli gultņi 30 euro/gab. Darbs servisā 40 euro/gab. Pašām mainīt - vajag instrumentus, kuri, parasti, garāžā nemētājasikey07 rakstīja:Ko būtu uzdarīt vienkāršāk mājas apstākļos, nomainīt aizmugurējo gultni, vai vnk nopirkt lietotu visu hubu ar visu gulti nau iekšā.![]()
es visiem vienmeer peerku jaunu un garazhaa bik pachakareejos
Kur nopirkt metala plaksnes gridai ko metinat iekšā.?
bardacoka kreisais sturis augsa.baumanis rakstīja:Kur e39 96gada , 2.8 atrodas ews bloks ?
vitjazz rakstīja:Paldies! Pamēģināšu!Ziggy rakstīja:Attaisi vaļā slīdlentu aiz stūres, noteikti ir nolocījies kāds vads. Man tāpat bija. Nogriezu, un salodēju pa jaunamvitjazz rakstīja:Pieslēgts air bag stūrei,bet ne signāls strādā,ne air bag lampiņa deg uz stūres? Kas par vainu var būt?
man vismaz bija nolocījies divās vietās, tagad viss čikiniekā
Es te biju
Intresē kurus kronšteinus motortelpā var amputēt ja maina motoru no 4cyl uz 6cyl
Uz ātro izskatijās (kreisās glāzes kronšteinu kur spoles staveja ,stūres pastiprinataja bačoks. ...
Uz ātro izskatijās (kreisās glāzes kronšteinu kur spoles staveja ,stūres pastiprinataja bačoks. ...
Kāds zin detaļas numuru e36 compact M-Technik atsperēm? Vai vismaz aftermarket, kas ir priekš M-Technik? Nekur vispār neko nevaru atrast. Pirmo reizi tā ir, ka 0 informācīja internetā. 
Baigais jautājums, kompaktam der sedana spidometrs vai tikai no kompakta???
Kadu ellu labak liet uz ziemu ? 10w40 vai 5w40 :d pa ausu galam dzirdejis esmu , ka 5w40 ziemas ilgas jasisls lai butu šķidrāks ( kipa grutak auto piekec ziema ) vai ta ir taisniba es nez.
DerSvenczio rakstīja:Baigais jautājums, kompaktam der sedana spidometrs vai tikai no kompakta???
Ļoti gribētos domāt, ka ir otrādiLAKIKS rakstīja:Kadu ellu labak liet uz ziemu ? 10w40 vai 5w40 :d pa ausu galam dzirdejis esmu , ka 5w40 ziemas ilgas jasisls lai butu šķidrāks ( kipa grutak auto piekec ziema ) vai ta ir taisniba es nez.
"10w" ir viskozitāte zemā t*
"..40" ir viskozitāte pie 100 grādiem pēc Celsija.
Principā, starp Tevis norādītajām, 5w būs šķidrāka kā 10w pie zemām temperatūrām, kamēr abas uzvedīsies +- vienādi darba temperatūrā. (pieņemot, ka abas ir vienādas kvalitātes, protams)
Avots:
http://www.upmpg.com/tech_articles/motoroil_viscosity/
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 646
- 647
- 648
- 649
- 650
- …
- 1297