Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 648
- 649
- 650
- 651
- 652
- …
- 1297
- chevron_right
osams rakstīja:es biju dzirdējis to ka antifreez ēd kopa kaut ko tapec nēsmu pārliecināts jo antifreezu lej dizeļiem jo tur temperatūras lielakas bet man benzīnieks mekleju padomusvlAdlik rakstīja:osams rakstīja:sveiki tauta,gribēju pajautat jo pats nezinu , vai es tosola vieta antifreezu liet varu ?
protams ka var un jebkura krasa(ka pasam patik), tikai vispirms labak izlej visu tosolu ara
diez vai kadam no foruma benzina dzineja ir tosols, tosolu lej zhigulos
Es lietoju tosolu benzīnniekā... un?
Nah... to antifrīzu ar viņa kosmiskajām cenām.
protams ka var un jebkura krasa(ka pasam patik), tikai vispirms labak izlej visu tosolu ara[/quote]
es biju dzirdējis to ka antifreez ēd kopa kaut ko tapec nēsmu pārliecināts jo antifreezu lej dizeļiem jo tur temperatūras lielakas bet man benzīnieks mekleju padomus
[/quote]
[/quote]
žiglais man nav
visu sapatu jaskrien jagāž āra tosols

es biju dzirdējis to ka antifreez ēd kopa kaut ko tapec nēsmu pārliecināts jo antifreezu lej dizeļiem jo tur temperatūras lielakas bet man benzīnieks mekleju padomus
žiglais man nav
ZzevsS rakstīja:Es lietoju tosolu benzīnniekā... un?![]()
pasati. avdi un golfi laukos brauka ar udeni motora, vel letak, vai nu var nopirk kada "baze" tosola vai antifriza koncentratu...
katram savs, runa iet par antifrizu ieks benzina motora, nevis par letako variantu, vienmer letak ar sabiedrisko :)
Un ar ko antifrīzs labāks priekš benzīna motora par tosolu?vlAdlik rakstīja:ZzevsS rakstīja:Es lietoju tosolu benzīnniekā... un?![]()
pasati. avdi un golfi laukos brauka ar udeni motora, vel letak, vai nu var nopirk kada "baze" tosola vai antifriza koncentratu...
katram savs, runa iet par antifrizu ieks benzina motora, nevis par letako variantu, vienmer letak ar sabiedrisko :)
Aluminijs un tosols nav draugi...
Antifrīzs un tosols ir 2 dažādas lietas. Tosols tiešām lai paliek aizvēstures tehnikai. Antifrīzi pēc krāsas atšķiras ar piedevu daudzumu un ilgmūžību.
Ja lej tosolu, tad nav ko brīnīties, ka ūdens sūknis nirst viens pēc otra, alu flanči no oksidējas/sulo, radiatori sapūst. Ūdeni liet mūsdienu tehnikai vispār ir stulbuma kalngals.
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
Ja lej tosolu, tad nav ko brīnīties, ka ūdens sūknis nirst viens pēc otra, alu flanči no oksidējas/sulo, radiatori sapūst. Ūdeni liet mūsdienu tehnikai vispār ir stulbuma kalngals.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Nomira akumulators.
Kā pārbaudīt vai viņš ir dzīvot spējīgs, vai jādomā par jauna iegādi.
Un kā izvēlēties akumulatoru? Ir parametri pēc kuriem vadīties?
sandzhus rakstīja:Nomira akumulators.
kā pārbaudīt ar multimetru
Kāds nezin kādu DIY amerikāņu gabarītiem? (pagriezienos) internetā īpaši nevaru neko atrast, tie kuri ir taisījuši varētu padalīties. 
kars rakstīja:sandzhus rakstīja:Nomira akumulators.
kā pārbaudīt ar multimetru
Paldies!
Aķis bija tukšs kad klikšķis tikai bija šķiļot, ievilku un viss dziesmā.
Nopirku multimetru un pieliku klāt pēc nobrauktiem 5km 13,4 volti.
Zinātāji saka, ka 12,7 ir ideālais mērijums.
Tiešām ģenerators pielādēja tik ātri? Tagad lec labi.
masai, klemmēm labs kontakts?
vai tad tosolu vispār var vēl nopirkt kkur?he9600 rakstīja:Antifrīzs un tosols ir 2 dažādas lietas. Tosols tiešām lai paliek aizvēstures tehnikai. Antifrīzi pēc krāsas atšķiras ar piedevu daudzumu un ilgmūžību.
un kur sastāvs?
Dodu 90% vai pat vairāk, ka tas ir tas pats antifrīzs uz etilēnglikola bāzes ar nosaukumu tosols, lai onka gados zinātu ko nopirkt!
Dodu 90% vai pat vairāk, ka tas ir tas pats antifrīzs uz etilēnglikola bāzes ar nosaukumu tosols, lai onka gados zinātu ko nopirkt!
E36 jau arī ir aizvēsturiska tehnika...Re5tepa rakstīja:vai tad tosolu vispār var vēl nopirkt kkur?he9600 rakstīja:Antifrīzs un tosols ir 2 dažādas lietas. Tosols tiešām lai paliek aizvēstures tehnikai. Antifrīzi pēc krāsas atšķiras ar piedevu daudzumu un ilgmūžību.
Leju tosolu jau sen, problēmu ar tevis nosauktajām detaļām nav bijis.
Nopirkt var ļoti daudz kur.
Tev vajag urbi,patronas,un vadus,un salodēt. Pielodēsi pie gabarītu vada. Tas ir ātrais variants,bet gan jau arī var nopirkt lukturus,kuri ir amerikāņu variants paprasi moš pie KLAVINS var iepirkt. Tas ir protams,ja negribi pačakarēties,jo gan jau var arī uztaisīt,ka ieslēdzot pagriezienu izslēdzās tie gabarīti..Fury rakstīja:Kāds nezin kādu DIY amerikāņu gabarītiem? (pagriezienos) internetā īpaši nevaru neko atrast, tie kuri ir taisījuši varētu padalīties.
SULAS PAKU PAVELNIEKS
pie vainas varētu būt kloķenes devējs?nleai rakstīja:Kas varētu būt pie vainas, izslēdzot aizdedzi pēc kādām 15 min vairs negrib lekt, jāzāģē. līdz tām 15 min pielec ar pirmo. atkal ja atstāj uz vairākām stundām/nakti, vienmēr pielec ar pirmo.
@instagram - anrijs.v
Vai sadalenes dachiksnleai rakstīja:pie vainas varētu būt kloķenes devējs?nleai rakstīja:Kas varētu būt pie vainas, izslēdzot aizdedzi pēc kādām 15 min vairs negrib lekt, jāzāģē. līdz tām 15 min pielec ar pirmo. atkal ja atstāj uz vairākām stundām/nakti, vienmēr pielec ar pirmo.
Instagram : AINARSLIPARTS
Man labāk patīk pačakarēties, īpaši ar elektronikulaicaans rakstīja:Tev vajag urbi,patronas,un vadus,un salodēt. Pielodēsi pie gabarītu vada. Tas ir ātrais variants,bet gan jau arī var nopirkt lukturus,kuri ir amerikāņu variants paprasi moš pie KLAVINS var iepirkt. Tas ir protams,ja negribi pačakarēties,jo gan jau var arī uztaisīt,ka ieslēdzot pagriezienu izslēdzās tie gabarīti..Fury rakstīja:Kāds nezin kādu DIY amerikāņu gabarītiem? (pagriezienos) internetā īpaši nevaru neko atrast, tie kuri ir taisījuši varētu padalīties.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 648
- 649
- 650
- 651
- 652
- …
- 1297