dažādas dzineja problēmas & Jautājumi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- …
- 350
- chevron_right
ir tā ka ja braukā bez zondes, tad viņi parasti tam piestartētam pussiltam motoram raustījās vēl vairāk, zonde tomēr kautko pielaboja. Tikai jautājums kāpēc viņa nespēj to pussilto dzinēju pielaistu pieregulēt kā nākas un saglabāt atmiņā. kurš liek veidot nepareizu degmaisījumu vai..Armando rakstīja: agri, vai nekas nemainas atvienojot akjiti uz kadu laiku un piesledzot atpakal, tikuntaa ta apgrieziebnu raustisanas ir uz reiz pec akjisa pievienosanas?
ja jaa tad vaina bus mehaniska, ja nee tad elektroniska, kamer auto atkal savaks savas adoptacijas nepareizas, tikmer ies normali un neraustisies nekas.
es visaadas nestabilas dzineeja darbibas paarsvara izjuutu pusilushasm dzineejam, taapeec man lika domaat ka moz temperatuuras da4iks pa pusei siltam nepareizus meeriijumus raada. bet atkal domaajot 20 minuutees itkaa bloks tik aatri nevar atdzist.
Otrs ja piestartē pilnīgi aukstu dzinēju un brauc līdz pilnai uzsilshanai--tad pa lielam viss ir ok, nekādu gljuku nav.
Aā un man sanāk ka ir jaatvieno pusuzsilusham dzineejam akjis un tad jaastartee un aatri jaabrauc meeginaat, taa gan veel nekad dariijis neesmu.
taa kautkā..
man tāds svarīgs jautājums runa ir par e46 ne e36 bet tas nu tā
tātad jautājums ir sakarā ar norvēgiju jo šeit varuut esiet dzirdējuši par mašīnu cenām:D kuras atširas līdz 4 reiz vairāk kā latvijā! man ir doma būvēt e46 coupe nopērkot norvēģijā 323i* ja vispār pat tādu dabūšu par normālu cenu! un paņemt donoru angli 330i! kā jau zināms ta no jaudas nav nekā tikai 170 zs un tapēc jautājums ir tāds vai tajā motorā kas ir m52TUB25 var iebāzt visu no M54B30 330ci motora?
lai paliek tikai bloks ar motora kodu vai to vietu kur vini var atpazīt skatē kas tas m52tub25 tas ka tur stāvētu virsū trīslitrīgā ieplūdes kolektors un izplūde no trislitrīga tas pofig, galvenais lai skatās ka tas ir 2.3
vai to ir iespējams izdarīt?
cilindru diametrs ir vienāds šeit ir saliīdzinājums tikai laikam atšķiras gājiens
http://e46.lv/salidzini/?model_1=Coupe%20323Ci%20M52
tātad jautājums ir sakarā ar norvēgiju jo šeit varuut esiet dzirdējuši par mašīnu cenām:D kuras atširas līdz 4 reiz vairāk kā latvijā! man ir doma būvēt e46 coupe nopērkot norvēģijā 323i* ja vispār pat tādu dabūšu par normālu cenu! un paņemt donoru angli 330i! kā jau zināms ta no jaudas nav nekā tikai 170 zs un tapēc jautājums ir tāds vai tajā motorā kas ir m52TUB25 var iebāzt visu no M54B30 330ci motora?
lai paliek tikai bloks ar motora kodu vai to vietu kur vini var atpazīt skatē kas tas m52tub25 tas ka tur stāvētu virsū trīslitrīgā ieplūdes kolektors un izplūde no trislitrīga tas pofig, galvenais lai skatās ka tas ir 2.3
vai to ir iespējams izdarīt?
cilindru diametrs ir vienāds šeit ir saliīdzinājums tikai laikam atšķiras gājiens
http://e46.lv/salidzini/?model_1=Coupe%20323Ci%20M52
var.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
ja tu m52tu galvu atstāsi, tad izplūdes kolektors tev no m54 laikam nederēs...
ieplūdes kolektorā arī šādas tādas atšķirības ir neesmu pārliecināts, ka uz m52 galvas derēs
m54 gāzes pedālis ir elektronisks, m52tu ar trosīti
es, lai apskatē neuzrautu neko, liktu m52tu motoru ar m54 virzuļiem, klaņiem, kloķeni, inžektorus ra''igākus, imo pietiek arī no 2.8 un attiecīgi pieprogrammētu vadību. Protams 2 trubu izpūtējs no m52 2.8 vai m50 2.5 vai m3 (šijā gadījumā ar visu izplūdes kolektoru), būtu vēlams.
ieplūdes kolektorā arī šādas tādas atšķirības ir neesmu pārliecināts, ka uz m52 galvas derēs
m54 gāzes pedālis ir elektronisks, m52tu ar trosīti
es, lai apskatē neuzrautu neko, liktu m52tu motoru ar m54 virzuļiem, klaņiem, kloķeni, inžektorus ra''igākus, imo pietiek arī no 2.8 un attiecīgi pieprogrammētu vadību. Protams 2 trubu izpūtējs no m52 2.8 vai m50 2.5 vai m3 (šijā gadījumā ar visu izplūdes kolektoru), būtu vēlams.
tāpēc jau tiek ņemts donors jo tiks pārlikta pilnīgi visa mašīna, un tas moteikti būs 330i jo donōrs būs ar max komlpektāciju 16'/9 harman kardon dsc ne asc varētu teikt ka no vecās mašīnas paliek tikai buņdža un motora bloks lai neizdrāstu skatē par mainītu motoru!
šādā gadijumā kā būtu labāk? lai iegūtu tos vēlamos 230zs
šādā gadijumā kā būtu labāk? lai iegūtu tos vēlamos 230zs
Nu, manuprāt, tevi skatē izdrāzīs, ja atstāsi tikai bloku...
kā tur ir tas likums mašīnas pēc jaudas dala vai litrāžas?
kā tur ir tas likums mašīnas pēc jaudas dala vai litrāžas?
tā īsti es nemaz nezinu ja godīgi man škiet ka tas ir pofig galvenais lai ir uz motora rakstīts tas pats kas rakstīts tehiskajā ka ir 2.3 ka vizuāli izsatas manuprāt tam nav nozīmes!
a kapēc lai izdrāstu? kas no tā mainīsies ja būs izplūde un ieplūde no 3.0 bet 2.3 bloks?
a kapēc lai izdrāstu? kas no tā mainīsies ja būs izplūde un ieplūde no 3.0 bet 2.3 bloks?
tāpēc, ka tev galva arī jāliek no m54, lai uzliktu izplūdi, par ieplūdi īsti nezinu,
un motoram iekš mašīnas ieliktam cik reāli ir paskatīties uz motora kodu? TA darbinieks ieraudzīs ka ieplūde, izplūde, galva atšķiras, varēsi jaukt pus motoru nost, lai pierādītu, ka tev ir m52 bloks...
Vēl jautrāk būs ja tavu auto vienkārši paņems uz jaudas stenda uzdzīs, ja nodoklis tiek maksāts pēc jaudas attiecības
un motoram iekš mašīnas ieliktam cik reāli ir paskatīties uz motora kodu? TA darbinieks ieraudzīs ka ieplūde, izplūde, galva atšķiras, varēsi jaukt pus motoru nost, lai pierādītu, ka tev ir m52 bloks...
Vēl jautrāk būs ja tavu auto vienkārši paņems uz jaudas stenda uzdzīs, ja nodoklis tiek maksāts pēc jaudas attiecības
uj blāāād to gan es ja godīgi īsti nezinu
to es mēģināšu noskaidrot:D pag tad kur galu galā atrodas tas motora bloka kods? es neesmu speciālists uz auto
un jā viņi te ir tādi lohatroni kas pat nemāk atšķirt pirms un pēc facelift modeļus
to es mēģināšu noskaidrot:D pag tad kur galu galā atrodas tas motora bloka kods? es neesmu speciālists uz auto
un jā viņi te ir tādi lohatroni kas pat nemāk atšķirt pirms un pēc facelift modeļus
Kpc 1.8 nomainot uz 2.5 neko nečakarē TA, bet lai samainītu 2.5 uz 3.0 čakarēs?
runa ir par norvēģiju!
tiko zvaniju un prasiju, viņiem nav nekādi jaudas stendi vienīgais var sākt piečakarēties ka vizuāli atšķiras motori nu tas domāts ieplūde un ka izplūdei ir 2vas trubas! un ja viņiem sāk tas likties aizdomīgi tad sākas problēmas
tiko zvaniju un prasiju, viņiem nav nekādi jaudas stendi vienīgais var sākt piečakarēties ka vizuāli atšķiras motori nu tas domāts ieplūde un ka izplūdei ir 2vas trubas! un ja viņiem sāk tas likties aizdomīgi tad sākas problēmas
un kas vispār tur atšķiras?
izņemot gaisa fitra kasti un visu to padarīšanu:D
izņemot gaisa fitra kasti un visu to padarīšanu:D
piemeram seit irijaa ir taa, ka ja tev ir piemeram 2.5 auto un tu ieliec citu lielaku dzineju, tev galvanais jaieklaujas izpludes normaas, ja nee izgazis del izpludem, bet ja tu kardinali parbuvee dzineju no 4cil uz 8cil, tas jau cits stasts.
nau tie dzeki tur tik gudri lai atskirtu pec niansem motora tipus, padomaa cik dzineju no visam masinam kopumaa viniem butu jaatpazists
nau tie dzeki tur tik gudri lai atskirtu pec niansem motora tipus, padomaa cik dzineju no visam masinam kopumaa viniem butu jaatpazists
...
ja trāpīsies gudrs TA darbinieks, bmw fans - izpisīs, ja parasts - nu varētu piepisties pie 2 trubām...
šeit ja gribi mainīt motora jaudu vai ko tādu par to ir jāmaksā un jasaskaņo visu!
tas ir tik daudz cik es zinu:) bet nu jā varbūt ir vērts riskēt to darīt un likt vienkārši m54b30 neko nemiksējot ar m52tub25
bet ja mani uzrauj uj veči cik man izmaksās to visu nokārtot bet nu līddz tam vēl tālu kamēr šis vis notiks
taka varu teikt ka mans kabris aiziet tirgošanā un tikai tādēl ka norvēģijā tikai gadu drīkst braukt ar lv nummuriem un man laiks iet uz beigām
tas ir tik daudz cik es zinu:) bet nu jā varbūt ir vērts riskēt to darīt un likt vienkārši m54b30 neko nemiksējot ar m52tub25
bet ja mani uzrauj uj veči cik man izmaksās to visu nokārtot bet nu līddz tam vēl tālu kamēr šis vis notiks
taka varu teikt ka mans kabris aiziet tirgošanā un tikai tādēl ka norvēģijā tikai gadu drīkst braukt ar lv nummuriem un man laiks iet uz beigām
mums te ari taa ir, viss jasaskanjo, un jo lielaks motors jo luielaki celja nodokli, tadaa veidaa valsts pelna naudu, tapec vinji ipasi tam pievers uzmanibu, bet tas gan attiecas vairak uz visadiem sikiem sudinjiem, piemeram visadam 1.3 glanzam kuram tiek iemests turbo jaudas palielinasanai, nevis par to ka 6cil dzinejs kas tiek parveidots par citu 6 cil dzineju kurs izskatas nelietprateja acij pilnigi vienads ar veco. bet ja trapas lietpratejs tad gan... ir suudi, bet kurkji jau nemetis, vienk nelaus iziet skati, bus jadomaa kas cits un izejas ir visas situacijas
es saku uz prieksu ar projektu
es saku uz prieksu ar projektu
...
vedīšu uz to servisu kur mans draugs strādā tur nav bmw fanu
kad vispār tādu uzmeistarošu un ja kāds māk un ir gatavs pārkrāmēt amēram ko šādu
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... gknfn.html
iekrāmēt sādā tad ar cenām PM
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... elgxc.html
bet nu paldies jums visiem par info!
auto salidzinajums bija tikai ieskatam
kad vispār tādu uzmeistarošu un ja kāds māk un ir gatavs pārkrāmēt amēram ko šādu
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... gknfn.html
iekrāmēt sādā tad ar cenām PM
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... elgxc.html
bet nu paldies jums visiem par info!
auto salidzinajums bija tikai ieskatam
ceru ka kads vares man ieteikt kadu variantu jo pasam nau risinajuma!
kas varetu but vainigs pie loti smirdigaam atgazeem?
ir vairaki cilveki jau to teikusi, ir pat jautats vai es leju klat kauko degvielai kas palielina oktaanu uc meslus
zinu kaa tas ir ka smird pec atgazeem, bet manaa gadijumaa tas smird savadaak.
elju need, dzesesanas skidrumu need, atgazu tests uzraada perfektas atgazes, viss itkaa ir ljoti ok, bet ir pastiprinats kondesaats, kapec, nevaru izskaidrot, ar izpludi arii viss ir pa 100% kartibaa!
kadam kada ideja kapec taa notiek vai vienk tads mans auto jau no dzimsanas ir pagadijies
katraa zinjaa taa jau ir kops nopirku, saakumaa likas ka problemas ar katalizatoru bet tas ar iz aizvietots ar kluisinatajiem. jautajums nopietns, un cerams ka kads kuram tiesam ir kas iesakams sijaa lietaa, kko ieteiks
kas varetu but vainigs pie loti smirdigaam atgazeem?
ir vairaki cilveki jau to teikusi, ir pat jautats vai es leju klat kauko degvielai kas palielina oktaanu uc meslus
zinu kaa tas ir ka smird pec atgazeem, bet manaa gadijumaa tas smird savadaak.
elju need, dzesesanas skidrumu need, atgazu tests uzraada perfektas atgazes, viss itkaa ir ljoti ok, bet ir pastiprinats kondesaats, kapec, nevaru izskaidrot, ar izpludi arii viss ir pa 100% kartibaa!
kadam kada ideja kapec taa notiek vai vienk tads mans auto jau no dzimsanas ir pagadijies
katraa zinjaa taa jau ir kops nopirku, saakumaa likas ka problemas ar katalizatoru bet tas ar iz aizvietots ar kluisinatajiem. jautajums nopietns, un cerams ka kads kuram tiesam ir kas iesakams sijaa lietaa, kko ieteiks
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- …