Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- …
- 1297
- chevron_right
ka nonemt roku balstu lai velak parlikt uz citu e36 no sedana uz sedanu :)
pārlimt var jebkuram nav obligāti kupeja pret kupeju vai sedans pret sedanu! nonemt, var tāpat kā viduskonsoli, tapat ari nemas roku balsts! cik atceros 2 skrūves pie ātrumkloķa, un viena aizmugurē zem pelnutrauka! ja kkur kko aizmirsu tad palabojat!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
zuze91 rakstīja:Am
170km nobraucu ar vidējo ātrumu 70km
Un motora temp ne vairāk kā kādus 50-60 grādos
Līdz ar to salona arī ir salti.
Ko darīt un kas par vainu ?
Man te kaut kas galīgi dīvains notiek. Paņēmu kā vecos laikos kartona priekšā radiatoram un viss ok. 2-3 km uzsila 90 un pūta siltu un nevārijās.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
kaa jau teicu, vainigs termostats
neesi jau pirmais kam tada problema un nebusi ari pedejais
termostats ap 10ls, taa nomainja loti vienkarsa, pie reizes bus iespeja izskalot dzeses sistemu
neesi jau pirmais kam tada problema un nebusi ari pedejais
termostats ap 10ls, taa nomainja loti vienkarsa, pie reizes bus iespeja izskalot dzeses sistemu
...
sanāk tā, ka jebkāda lieluma radiatoru var uzlikt jebkuram e36 ? vai es atkal go blonde ?
Ja straiji nospiežot bremzes panelī iedegas bremžu brīdinājuma gaismiņa (izsaukumzīme sarkanā aplītĪ), bet uzsākot braukšanu pazūd, tas nozīmē ka kkas nav ar bremžu šķidrumu?
Pēdējais labojis Finks - 25 Dec 2012, 23:57, kopā labots 1 reizi.
V1Beta rakstīja:sanāk tā, ka jebkāda lieluma radiatoru var uzlikt jebkuram e36 ? vai es atkal go blonde ?
nu vairak vai mazak jaa. protams nevajadzetu sakt parmerigi m,ainit tilpumus, kaa ari nevajadzetu iet uz mazaku tilpumu. par varesanu var bet nau ieteicams
...
jaa, pats pareizi pateici. skaties skidrumuFinks rakstīja:Ja straiji nospiežot bremzes panelī iedegas bremžu brīdinājuma gaismiņa (izsaukumzīme sarkanā aplītĪ), bet uzsākot braukšanu pazūd, tas nozīmē ka kkas nav ar bremžu šķidrumu?
...
es paņēmu mazo šovakar.
kā ir ar TDS Touringu atsauksmēm ? labi, slikti ?
kā ir ar TDS Touringu atsauksmēm ? labi, slikti ?
es teikšu ka ja uzpasē nav ne vainas, bet varu teikt ka cik cilvēku tik viedokļu!
jebkura mašīna jāuzpasē
arī fakts, taču dizelis prasa lielāku uzmanību!
manam vagoniņam ir pārstājuši darboties pārksensori kādam ir bijiusi tāda ķibele un kā lai sataisa???
No elektrībām neko nerubiju
No elektrībām neko nerubiju
kura gada touringiem tāda ekstra ir ?
ProtamsArmando rakstīja:pienemu ka drosinatajus parbaudiji pirms uzdevi so jautajumu
99 gadam kas tie par jautājumiem!!!V1Beta rakstīja:kura gada touringiem tāda ekstra ir ?
man tourings nav bijis un kur nu vēl tā gada. tuvumā tikai vienu esmu redzējis.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- …
- 1297