Ziemas prieku baudīšana darba dienās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- …
- 93
- chevron_right
Euuuu, kāds brauc ? Citadi garlaicigi ir...
maartyd rakstīja ka brauc pie tevis!elvijs00 rakstīja:Euuuu, kāds brauc ? Citadi garlaicigi ir...
ZzevsS rakstīja:maartyd rakstīja:Eu, eu, aziet Ķīpsala. Dodos!
https://failiem.lv/u/ja2svqtd te ir video, kas mani uzmundrināja aizbraukt
Kurā LV galā tad izpildījāties?normāls čalis rakstīja:Paldies, paldies! :)Darks rakstīja:Paldies pa vakaru,paliels bariņš savācāmies beigās Man pa riepām po ,bet tāpat prasās sniegu.
Rūsiņ turies ,nav tik traki,ja kas zvani brauksim palīdzēt savest to purnu kārtībā
Cerams, ka opeļa īpašnieks būs pretīmnākošs. Savam ta kaut kā pataisnošu to purnu.
Tieši pirms gada draugam 30m no tās vietas ielika sānā.
P.S. Saulkrastos toč dafiga sasnidzis bija. Forši. Līkumu gan īsti nav...
Kadu pusstundu atpakal pabiju pie Kipsalas. Drusku paslucu un aizdevos prom. Sarkans universals staveja :)
Es nupat mājās atbraucu ar degošu degvielas lampiņuBurvis rakstīja:Kadu pusstundu atpakal pabiju pie Kipsalas. Drusku paslucu un aizdevos prom. Sarkans universals staveja :)
Es, Elvijs00 un vēl divi čaļi slidinājāmies. Tu biji ar e39?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
kars rakstīja:ZzevsS rakstīja:maartyd rakstīja:Eu, eu, aziet Ķīpsala. Dodos!
https://failiem.lv/u/ja2svqtd te ir video, kas mani uzmundrināja aizbraukt
vakar sapratu, ka beidzot jaliek aizmugure ziemenes,nevis riepas, kas agrak bijusas ziemenes, uz asfalta super , bet uz sniega/ledus
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
EJANSONS rakstīja:kars rakstīja:ZzevsS rakstīja:
laaaabs! lielisks video un lielisks drifts!
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Uz Pļavnieku Prismas jumta tik skaisti slīd, bet maitas apsargi niķojas un dzen prom.
Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!
ja jūs tagad mīžat karstu pa 1cm sniega kārtu, kas turas tikai stāvlaukumos, un mazajās šaurājās ieliņās, kas notiks, kad sasnigs visas lielās ielas, mežu līkumainie ceļi ar normālu kārtu? kad varēs krāmēt ātrāk par 5km/h un platāk par vienas mašīnas korpusu
Zstreetam būs daudz klientu ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Sametaties pa 2eur es jums salikshu trasi Rumbulas lidlaukaa un visi drawdziigi paslidinaasies ,jo sorry ,shitaa staavlaukumu slipeeshana ir degpunktaa reportiera cieniiga sizheta shtelle ,nu nav tas kruti ,vel kaads nedo dievs nonesiis kaadu ratinjnovietni un tad atkal no taa cietiis tie ,kas brauc tjiharaa vai tikai pa trasi :)
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
nja bet ka lai ieliek facebooka vidiku no ''drifta cempionata'' ?? uz ielam nav tik gaish ka stajanka, nesanak tik labs video, nemaz nerunajot pa rumbulu vai trasi. kautka tak mazas japiesaista.Karrlo rakstīja:Sametaties pa 2eur es jums salikshu trasi Rumbulas lidlaukaa un visi drawdziigi paslidinaasies ,jo sorry ,shitaa staavlaukumu slipeeshana ir degpunktaa reportiera cieniiga sizheta shtelle ,nu nav tas kruti ,vel kaads nedo dievs nonesiis kaadu ratinjnovietni un tad atkal no taa cietiis tie ,kas brauc tjiharaa vai tikai pa trasi :)
Noup, ar sarkanu kompaktumaartyd rakstīja:Es nupat mājās atbraucu ar degošu degvielas lampiņuBurvis rakstīja:Kadu pusstundu atpakal pabiju pie Kipsalas. Drusku paslucu un aizdevos prom. Sarkans universals staveja :)
Ar nemotoriem jau tikai stāvlaukumus var slīpēt, jo tā ir vienīgā vieta, kur kaut kas slīd. Parastie ceļi neslīd vispār un galīgi.
Par Rumbulas trasi bet vajag sniegu
Tas video ķīpsalā
A kur citur ja ne stăvlaukumos? Protams ja tukši
Bet protams uz ceļa ir feināk. Nesūdzos , 2.5piiici slìd arī uz koplietošanas ceļiem ar visaam labajaam ziemenēm , bet nu jā , gudri tas nav. Bet katrs vērtē individuāli savas spējas vai nespējas. Bet nu ja sataisa sūdus, tad pats vainìgs, jo BMW slavu tāpat visi zin
Tas video ķīpsalā
A kur citur ja ne stăvlaukumos? Protams ja tukši
Bet protams uz ceļa ir feināk. Nesūdzos , 2.5piiici slìd arī uz koplietošanas ceļiem ar visaam labajaam ziemenēm , bet nu jā , gudri tas nav. Bet katrs vērtē individuāli savas spējas vai nespējas. Bet nu ja sataisa sūdus, tad pats vainìgs, jo BMW slavu tāpat visi zin
No otras puses, labāk lai cilvēki mācās savaldīt savu auto maximas stāvlaukumā, nekā izpildās pēc tam uz koplietošanas ceļiem. Skaidrs taču, ka visi tie stāvlaukumi tāds iesācēju/studentu līmenis vien ir, jo lielie puikas tik un tā iekrauj sev 2.5/2.8, uzliek svarku un met slīpi cauru gadu, nevis mīž karstu no pirmajām sniegpārslām.
No offence!
No offence!
Redzējām,mēs mašīnā sēdējām...Burvis rakstīja:Noup, ar sarkanu kompaktumaartyd rakstīja:Es nupat mājās atbraucu ar degošu degvielas lampiņuBurvis rakstīja:Kadu pusstundu atpakal pabiju pie Kipsalas. Drusku paslucu un aizdevos prom. Sarkans universals staveja :)
Muļķības, mēs vasarā ar 1.6 visus viaduktus krāmējām, dreiliņu apli krāmējām, vispār no probs. (Loģiski pa slapju)Inferno rakstīja:Ar nemotoriem jau tikai stāvlaukumus var slīpēt, jo tā ir vienīgā vieta, kur kaut kas slīd. Parastie ceļi neslīd vispār un galīgi.
Skilu vajag, ja pa maz, tad lfs+g27 ir tas ko vajag.
Tagad, kad asfalts ir slapjš un auksts, vel bik piesalis, ar 1.6 var visu izkrāmēt, nav tāda vieta kur nevarētu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- …
- 93