Uzmetēju topiks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- …
- 92
- chevron_right
tak izlasi līdz galam, vai arī sameklē savā galāMaa rakstīja:Ša sēžos iekšā un pišos pēc detaļas 200km kuras beigās tur mož nebūs.
kur vēl tad rodas tādas asaras ja ne powerā?
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Nu kas tu 4 papistās muciņas nevarēji nopirkt?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
nevis 4tras, bet divas, rīt nopirkšu un aizsūtīšu, žēl ka fleksi savu neredzēt, bet būs vien jāpārdzīvo tas kkāJānis.P rakstīja:Nu kas tu 4 papistās muciņas nevarēji nopirkt?
Ne tikai powerā tadas lietas notiek, ir vēl dažos pat pieklājīgos servisos, kur tiek nozaudētas lietas, bet ja labi zin, kas ir mašīnā, visu var dabūt atpakaļ
Powerā tak rakstīji, ka nah fleksi nevajag
nevar saprast vajag vai nē, itkā nevajag, bet no otras puses fleksis pirkts un strādājošs, bet nu poh atdos atdos, ja ne ta ne, nopirks citu jasperu pa dvaaci jaunuRuudolfs rakstīja:Powerā tak rakstīji, ka nah fleksi nevajag
īsti nesaprotu par ko raudiens. Ja jau pats atzīsti, ka papisi muciņas, tad tak pats vainīgs. Nopirksi vietā un gan jau fleksi arī dabūsi atpakaļ.Fashion rakstīja:nevis 4tras, bet divas, rīt nopirkšu un aizsūtīšu, žēl ka fleksi savu neredzēt, bet būs vien jāpārdzīvo tas kkāJānis.P rakstīja:Nu kas tu 4 papistās muciņas nevarēji nopirkt?
It kā divi nopietni vīri, brauc ar banditišen sēmeriem, bet nevar sadalīt 20e vērtas muciņas un tik pat vērtu fleksi. Dievs žēlīgais
powerā vakar laba vakara pasaciņa tur bija
Gribētu pasūdzēties par visiem zināmo lietotāju Pacha vakar cūka pierijās tā ka šodien nevar pastūrēt!! Man nezvana uz saucieniem to izdarīt viņš neatbild!!! Cūka tāds!!!
Loud N' Proud
ar kompatu pa brugji
skrv rakstīja:Gribētu pasūdzēties par visiem zināmo lietotāju Pacha vakar cūka pierijās tā ka šodien nevar pastūrēt!! Man nezvana uz saucieniem to izdarīt viņš neatbild!!! Cūka tāds!!!
Labi, ka no tava rakstītā var kaut ko saprast.
Pamatojuma nekāda, tikai tīri apvainojumi ka cilvēks ir brīvdienās lietojis alkaholu.
Varu padalities ar info par lietotaju overdrive.
No viņa pirms laba laika pirku pilnu e36 2.8 tiltu ar lielajam pusasim, parlasitiem supportiem un poli buksem.
Sazvanu čali, sarunaju ka nakama dienā čoms savāks - nu okay tilts pie čoma, čalis protams saka neviena defekta nav viss ideāli.
Beigas esmu tiltu atvedis uz limbažiem un sāku pētīt - kretīns izskrūvējis lielo pusasi vienu ara un ielicis mazo ( vareja redzet pec svaiga iesituma taja dzelzi kas stupicā., tad vel viena amīša skrūves vieta izurbtas caurums un vitnes tur nav. Turklat nestandarta izmera kur tika virpota speciala skruve. Tad lielais drifteris bijis iepisis kkur un viena ķega bija līka, un svaigi parlasitam supportam sapistas vecas gaisošanas skrūves.
Uz zvaniem neatbildeja standarta bet es ari likos miera jo ja tev kko pašam vajag tad pats skaties un pērc nevis caur pazistamajiem.
No viņa pirms laba laika pirku pilnu e36 2.8 tiltu ar lielajam pusasim, parlasitiem supportiem un poli buksem.
Sazvanu čali, sarunaju ka nakama dienā čoms savāks - nu okay tilts pie čoma, čalis protams saka neviena defekta nav viss ideāli.
Beigas esmu tiltu atvedis uz limbažiem un sāku pētīt - kretīns izskrūvējis lielo pusasi vienu ara un ielicis mazo ( vareja redzet pec svaiga iesituma taja dzelzi kas stupicā., tad vel viena amīša skrūves vieta izurbtas caurums un vitnes tur nav. Turklat nestandarta izmera kur tika virpota speciala skruve. Tad lielais drifteris bijis iepisis kkur un viena ķega bija līka, un svaigi parlasitam supportam sapistas vecas gaisošanas skrūves.
Uz zvaniem neatbildeja standarta bet es ari likos miera jo ja tev kko pašam vajag tad pats skaties un pērc nevis caur pazistamajiem.
Lācis rakstīja:Varu padalities ar info par lietotaju overdrive.
Inčīgi, cenas skrūvē Gagarinam cienīgas un šitādas huiņas taisa. Par pusasi gan wtf, dīvaini ka Tavs čoms nepamanīja.
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Steigā pirka uz vienu pusi paskatijas bija liela un nema ciet.r3served rakstīja:
Inčīgi, cenas skrūvē Gagarinam cienīgas un šitādas huiņas taisa. Par pusasi gan wtf, dīvaini ka Tavs čoms nepamanīja.
Blin godīgs uzmetējs, uzreiz metienu ievieto pareizajā topicā
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- …