Skaistas E36 bildes
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- …
- 116
- chevron_right
PALDIES! Nebiju pamanījis šito!!!
Jāpalūdz portāla vadībai, lai izdzēš no šejienes!!!
Jāpalūdz portāla vadībai, lai izdzēš no šejienes!!!
Bayerische Motoren Werke
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Vot iz dis kolōr kold? IzskatāsOrkaans rakstīja:[attachment]426834_10150678505606018_266355156017_11166450_1423206184_n.jpg[/attachment]
Izskataas peec slavenaa MARAKESCHBRAUN MET B09
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Legaalais V8
Es visu laiku domāju kā pēc remonta šos nejauši zem rokas pagadījušos šķuneru pagriezienus notonēt un visādā citādā veidā padarīt mazāk pamanāmus, a te skatos katrā otrajā bildē pie smukajiem E36 tagad tādi ir!
d[-_-]b
Mani joprojām nomoka jautājums - Alpinas teh.pasē ir kā bmw vai Alpina? Jābūt taču variantam kā bez pārbūves dabūt legālu V8Orkaans rakstīja:Legaalais V8
Jābūt ierakstam "Alpina", jo viņi ir auto ražotāji, nevis parasts tūninga kantoris.
Alpina. Tur jau BMW VIN arī nodzēš un uzliek jaunuKon4a rakstīja:Mani joprojām nomoka jautājums - Alpinas teh.pasē ir kā bmw vai Alpina? Jābūt taču variantam kā bez pārbūves dabūt legālu V8Orkaans rakstīja:Legaalais V8
2x Mauritius un 2x MontrealBlau?Orkaans rakstīja:
Dayumm, ir labi, bet man šķiet, ka labāk piemeklēt kādus nedaudz glītākus un retākus diskus, ne?STUDENTS rakstīja:Ir doma par st44 ar mega flančiem.
[img]http://farm7.staticflickr.com/6105/6328 ... _b.jpg[img]
[img]http://farm8.staticflickr.com/7034/6475 ... _b.jpg[img]
Nez nu nevar saprast.. itkā drusku apnikuši tie spieķotie st5 veidīgie.. protams ir jau labi utt.. bet manlieks šitādus r17 ar šauru riepiņu un trakiem flančiem, lai ET kāds 15 vismaz ir.. uz zolīdi viscaur balta sedana būtu traki labs skats.. nu es tik tā ieskatam iemetu.. bet dārgi viņi ar nav, tas ir fakts
Šie diski ļoooti labi izskatās uz auto, padara tādu svaigāku - glaunāku un cena viņiem arī salda
Pirmais sludinājums ss'ā ar šiem diskiem: "Žēl nodot aluminijā"
Uz jaunajiem BMW modeļiem man personīgi šie diski vienmēr nesimpatizēja (nu nekā viņos tāda nav)... Uz vecas žurkas, (ja būs viss parējais uzfrišināts) R17 (ne mazāki) iespējams būs +- normāli
Uz jaunajiem BMW modeļiem man personīgi šie diski vienmēr nesimpatizēja (nu nekā viņos tāda nav)... Uz vecas žurkas, (ja būs viss parējais uzfrišināts) R17 (ne mazāki) iespējams būs +- normāli
d[-_-]b
Nez. es labak paturetu tos ko tu no manis nopirki
ST44 galigi garam uz balta, man jau tadi ir.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- …
- 116