Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 649
- 650
- 651
- 652
- 653
- …
- 1297
- chevron_right
Kā ir ja es izgriežu vidējo izplūde sist. bunduli pa vidu kurs ir un iememtu tur vnk taisnu trubu -vai tehniskajā man neko nepiesiesies? 
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Ja ir normāls gala bundulis, tad nepiesieses. 2iem e36 esmu izgājis TA ar taisno trubu.Fashion rakstīja:Kā ir ja es izgriežu vidējo izplūde sist. bunduli pa vidu kurs ir un iememtu tur vnk taisnu trubu -vai tehniskajā man neko nepiesiesies?
Nu uz TA man gals tāpatām jāmaina būs, es biju domājis šo mazo sūdu laikam tur arī ir slavenais kataliztaors zelta vērtībā
kur viņš vispār ir un viņu cik saprotu var pārdot
Kādi 50eur varētu nopelnīt. Bet lielākajai daļai e36 viņi jau sen aizgājuši savu ceļu 
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
aizmirsti, tupa uz svaru katus neviens vairs neņem. Visiem jau ir sapirkta aparatūra un "šauj" proves (attiecīgi pēc koeficienta cena par kg). Par nobrauktiem (lasīt ar eļļu aizsistiem, pusizdegušiem) 90-to gadu benzīnieku katalizatoriem būs paveicies, ja būs 20eur/kg.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Kādu modeļu m5x nāca termostata vāks ar atgaisošanas skrūvi?
Skaidrs, aizdomas apstiprinājās. Vakar saplīsa mans, vienīgais, kurš bija pieejams, bija šāds. Jau tad māca bažas par to, ka tas fiziski nav paredzēts e36
Bet viss ir labs, ko var pielāgot 
Kāds zin stock trubas diametru mazmotoru izpūtējiem?
P.S - kur šodien var iegādāties metru garu izpūtēja trubas gabalu? Diezgan steidzami.. mok kādam ir nevajadzīgs gabals, 70-100cm :) PM/2882729viens
kurš te liek gāzi par draudzigām cenām..? 
Pieļauju, ka ~50mm jeb 2''.Fashion rakstīja:Kāds zin stock trubas diametru mazmotoru izpūtējiem?
Paldiesdzhonsons rakstīja:Pieļauju, ka ~50mm jeb 2''.Fashion rakstīja:Kāds zin stock trubas diametru mazmotoru izpūtējiem?
50 mm jā,nesen mērīts. ...Fashion rakstīja:Paldiesdzhonsons rakstīja:Pieļauju, ka ~50mm jeb 2''.Fashion rakstīja:Kāds zin stock trubas diametru mazmotoru izpūtējiem?
Sveiki! Tas materiāls uz kapota, ir kāds skaņas izolējošs vai kā? Saplīsis man viņš ir, gribās pilnīgi raut nost. 
Beha lido!
Jautājums !
e36 sedanam sametināja sliekšņus un parādījās problēma labajā pusē.
Kad līst lietus tad Tikai labajā pusē zem paklāja ir proporcionāli lietus intensitātei daudz ūdens.
Pieņemu ka drenāža ir ciet.
Kāds var iemest drenāžas shēmu?
( vai arī par samaksu novērst problēmu)

e36 sedanam sametināja sliekšņus un parādījās problēma labajā pusē.
Kad līst lietus tad Tikai labajā pusē zem paklāja ir proporcionāli lietus intensitātei daudz ūdens.
Pieņemu ka drenāža ir ciet.
Kāds var iemest drenāžas shēmu?
( vai arī par samaksu novērst problēmu)
Tev auto ar lūku? Nezinu, kas tur un kā ir bezlūkas aparātiem, bet ar lūku drenāžas caurules (4 gab.) ir atrodamas zem griestiem un iznāk ārā kaut kur pie/sliekšņos. Tur (pie jumta, zem griestiem) tās ir atvienojamas un tad arī izpūšamas, vai iztīrāmas ar kādu trosīti.
Kāds nezin kur var iegādāties kādu metru trubas priekš izpūtēja lai līdz savienojumam varētu izpūtēju pietaisīt. Pieļauju ka pat metra nevajag,tas tā rezervei... 
gribeju pakonsulteties par e46 plauktiem uz e36 kas jamaina un kur to var izdarit??
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 649
- 650
- 651
- 652
- 653
- …
- 1297