Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 650
- 651
- 652
- 653
- 654
- …
- 2228
- chevron_right
jaa it ipasi,kad tev sodus jaapmaksa
cik reiz ir bijusi stridi...megina apcakaret,ka tagad un tulit ir jamaksa.
kā tad var apčakarēt? viņai kompī rādās un viss... es parasti caur e-csdd visu nomaksāju
Uzrakstot zajavu ka nozagti, sanāk aptuveni 3x lētāk. Vasarā tiku mainījis vienai mašīnai, jo bija nozaudēts viens numurs. Samaksāju drusku virs 50ls! Un tikai pēc tam kad dokumenti bija noformēti, pateica ka uzrakstot iesniegumu mentenē, būtu jāmaksā ap 20ls.MiroMan rakstīja:pats letakais uzrakstit zajavu,ka nozagti numuri...izmaksas kadi 30 euro
vasara bija atgadijums,vel 30 dienas nepagaja sodam,si jau mauro akvariuma,jums ir sods jums ir sodsRidlihs rakstīja:kā tad var apčakarēt? viņai kompī rādās un viss... es parasti caur e-csdd visu nomaksāju
Uzrakstot zajavu ka nozagti, sanāk aptuveni 3x lētāk. Vasarā tiku mainījis vienai mašīnai, jo bija nozaudēts viens numurs. Samaksāju drusku virs 50ls! Un tikai pēc tam kad dokumenti bija noformēti, pateica ka uzrakstot iesniegumu mentenē, būtu jāmaksā ap 20ls.[/quote]
vot i domaju,jaskruve nost un jabrauc katru dienu uz csdd,kamer man nedos smukus ciparus
vot i domaju,jaskruve nost un jabrauc katru dienu uz csdd,kamer man nedos smukus ciparus
MiroMan rakstīja:vasara bija atgadijums,vel 30 dienas nepagaja sodam,si jau mauro akvariuma,jums ir sods jums ir sodsRidlihs rakstīja:kā tad var apčakarēt? viņai kompī rādās un viss... es parasti caur e-csdd visu nomaksāju![]()
![]()
it kaa es nezinatu...
Man CSDD vienreiz gandrīz lika maksāt vienu sodu divas reizes - biju nomaksājis divus sodus vienā dienā, a viņiem tie dati bija salikušies tā, ka viens ir nomaksāts, bet otri 20Ls vnk karājas valsts kasē "bez protokola numura" lai gan tas bija skaidri norādīts
Pie TA ši man tur "Jums obligāti jāmaksā tagad", beigās pēc 20min ilgam pārrunām šī tomēr zvanīja uz kautkādām tur datubāzēm un vnk uzlika, ka sods nomaksāts un miers, būtu es uz mutes kritis būtu valstij uzdāvinājis 20Ls 
stulbi to ka visi sodi uz tavam tiesibam,iznemot radarus...vasara trapijos ar firmas autinja uz atrumu,bet kad skati gaju ar savu,tad tik un taa nacas maksat,gribeju uzmest veco prieksniecibu 
??? ja brauci ar darba auto, tad kā tie sodi uz Tevi aizgāja pa taisno nevis uz firmu?
man pazinja strada csdd,kur TA,nesen stastija,ka baigi drazis uz skati tagad...slegs klat vadu un skatisies kas tev daras ar abs,asc...vairak neizspruksi caur iznemot spidometra lampinju ABS 
protokols uz mana vardaRidlihs rakstīja:??? ja brauci ar darba auto, tad kā tie sodi uz Tevi aizgāja pa taisno nevis uz firmu?
nu tad vai nu visi brauks ar e90, ies kājām vai arī visas žurkas būs Top Zustand 
MiroMan rakstīja:man pazinja strada csdd,kur TA,nesen stastija,ka baigi drazis uz skati tagad...slegs klat vadu un skatisies kas tev daras ar abs,asc...vairak neizspruksi caur iznemot spidometra lampinju ABS
āā, sorry, sapratu ka uz radaru uzrāvies ar darba autoMiroMan rakstīja:protokols uz mana vardaRidlihs rakstīja:??? ja brauci ar darba auto, tad kā tie sodi uz Tevi aizgāja pa taisno nevis uz firmu?a es domaju,ka vinji pasi apmaksas kad skati ies tam autinjam,varbut sanaktos...tikai man skate bija atrak
p.s.
Banshee seriāls iet fonā, novērš uzmanību reizēm
izslēgts, šodien biju pie daktera, pamatīgs bronhīts
čupa ar antibiotikām un sēdi mājās. Es jau prātā jūku pēc 3 dienu nīkšanas pa māju
Uzmerīt uzmērīsim noteikti, man tikai baida, ka nav dirsa gaisā pa daudz, bet nu will see
Uzmerīt uzmērīsim noteikti, man tikai baida, ka nav dirsa gaisā pa daudz, bet nu will see
es arī domāju, ka vajadzētu būt OK....
nu vismaz tāds aptuvenais svars ir bieži aizmugurē, ne vienmēr mazās gan 
sveiki , man ir labs tourings ar 1,8 tds , un ir velme nomainit pret benzina 6 cilindrigu motoru , tas ir izdarams vai nav , un cik liels cakars ir ar elektroniku ?? paldies
viewtopic.php?f=6&t=207raicuks rakstīja:sveiki , man ir labs tourings ar 1,8 tds , un ir velme nomainit pret benzina 6 cilindrigu motoru , tas ir izdarams vai nav , un cik liels cakars ir ar elektroniku ?? paldies
Turpinot tēmu par auto izvēli - baigi pēdējā laikā metu acis uz Toyota MR2.
Vienreiz ar tādu 1.6 16V izbraucu un sajūtas labas - tā stabilitāte vienkārši WOW.
Stulbi tik, ka baigā raritāte un maksā kosmosu, bet zinu vienu cilvēku, kuram ir divas tādas...
No viņa arī dabūju izbraukt. (bilde gan nav īstā, jo sevis fočēto nevaru tagad atrast)
Tik žēl, ka tagad viņa ir jau sačakarēta - taisa šķiedras platos spārnus utt. 
Un te otra, kam ir 2.0 16V dzinējs no Celicas
Latvijā pašlaik nevienu tirgošanā neredzu, bet Holandē viena tikai pa 1300 Eiro pārdodas. 
Stulbi tik, ka baigā raritāte un maksā kosmosu, bet zinu vienu cilvēku, kuram ir divas tādas...
Un te otra, kam ir 2.0 16V dzinējs no Celicas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 650
- 651
- 652
- 653
- 654
- …