Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 653
- 654
- 655
- 656
- 657
- …
- 2228
- chevron_right
bilde lidzigs esi no viena seriala..Ridlihs rakstīja:Baložos pagaidām vēl. Lauki ir Salacgrīvā . Redzēts, kur tad?
kas pa seriālu?MiroMan rakstīja:bilde lidzigs esi no viena seriala..Ridlihs rakstīja:Baložos pagaidām vēl. Lauki ir Salacgrīvā . Redzēts, kur tad?
pēdējo kas palicis?Armando rakstīja:ridlih vajadzeja uzacis ari noskuut
studija 17,sapratisi kuram lidzigsRidlihs rakstīja:kas pa seriālu?MiroMan rakstīja:bilde lidzigs esi no viena seriala..Ridlihs rakstīja:Baložos pagaidām vēl. Lauki ir Salacgrīvā . Redzēts, kur tad?
p.s.nespeju sekot lidzi taviem avatariem
es neesmu skatījies to seriālu, iemet bildi
es gan cerēju, ka no Supernatural Dean esmu līdzīgs
galva griežas jau?
galva griežas jau?
Nē, nē, viss ok. Viens vienkārši vairāk piemeta un dabūja pirmais izgāzētRidlihs rakstīja:Rudziņš rakstīja:Mēs gan 4 puikas sametāmies pa 60Ls un pa 250Ls nopirkām. Adernalīns pietika 4 dienām
Nu ko jūs tik neattapīgiviņi pa Ls 60 piemetās (gan jau ka ar tajā laikā topā esošajiem Vanagiem 7% vai 9% ) un aizgāja pa Ls 250 nopirkt skorpi. Kopā iztērēja tajā dienā Ls 310!!! kas te nesaprotams? nau jau nekāda čingadžgučka matemātika
sanāk, ka kurš pirmais pālī, tas brauca 
butu jautrak,ja samaksa vairak par visiem,braukt nedod,bet kad iedeva,tad menti pali panjemaRidlihs rakstīja:sanāk, ka kurš pirmais pālī, tas brauca
MiroMan rakstīja:butu jautrak,ja samaksa vairak par visiem,braukt nedod,bet kad iedeva,tad menti pali panjemaRidlihs rakstīja:sanāk, ka kurš pirmais pālī, tas brauca
baa, irijaa pirmo reizi taa nopietnaak snieg pec kadu 3g partraukuma
un tiesi sodien kad man prieksaa 100km ko rullet ar sievas alfu un bedigam laikam vissezonenem
saaku iestresot..
un tiesi sodien kad man prieksaa 100km ko rullet ar sievas alfu un bedigam laikam vissezonenem
saaku iestresot..
...
Kāds no foruma ar sarkanu kupeju viszināja TV3 Baibu pa ezeru?
pa Beztabu tikko rādīja 
To pašu gribeju jautātAkulis rakstīja:Kāds no foruma ar sarkanu kupeju viszināja TV3 Baibu pa ezeru?pa Beztabu tikko rādīja
Itkā baigi daudz sarkanu kupeju forumā būtu ....
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Es jau sasmējos, ka kopš sāka snigt, arī mūsu galā pēkšņi auto uz ielam maz palikaArmando rakstīja:baa, irijaa pirmo reizi taa nopietnaak snieg pec kadu 3g partraukuma![]()
un tiesi sodien kad man prieksaa 100km ko rullet ar sievas alfu un bedigam laikam vissezonenem![]()
saaku iestresot..
Es, piemēram, nezinu nevienu...zuze91 rakstīja:Itkā baigi daudz sarkanu kupeju forumā būtu ....
jūserim Seeya un vēl vienam bija sarkana.
kuram no foruma kupeja aizveras pie plazas,dzeki netiek masina ieksa
gatavi samaksat lai tikai atver,vai nu logu sitis ara...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 653
- 654
- 655
- 656
- 657
- …
- 2228