Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- …
- 1297
- chevron_right
man tads jautajums vai kupejai un sedanam durvju ruckas ir vienadas ? mana saplisa vajag jaunu
Grūti saprast, nav bišk pa tumšu priekš mauritius blau? Uzprasa tak īpašniekam, lai apskatās, kas uz priekšējās glāzes rakstīts.
ari liekas ka ir, tik netirs bildee krasa baala izskataas, bet vajadzetu buut
...
man ir bijusi kupeja mauritius blau. Un es saku, ka 95% netīrs mauritius blau!
viewtopic.php?f=34&t=689
Tikko skatījos sadaļu Mans E36, un atradu šito!
Izrādās, ka tomēr Montreal blau nevis mauritius..
Tikko skatījos sadaļu Mans E36, un atradu šito!
Izrādās, ka tomēr Montreal blau nevis mauritius..
Poh, labāk būs par melnu, baltu, zaļu vai jebkuru citu krāsu... Pērc tik nost un uz krāsošanu nebūs jāiespringst uzreiz.
mauritius blau ir krietni gaishaaks, ja kludos uzdruka orkanam!!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Nekas tur nav gaišāks, tas 50:50 ir mauritius blau, otra iespēja ir montreal blau. Ok, pastāv vēl trešā iespēja, ka tas ir kāds random tumši zilās krāsas tonis, no cita auto
šodien ņemot nost ručikam lokus jeb parpalikumus no roķenes jo visas atsperes bij samaltas dēļ sapuvuša bremžu diska aizsarga radās jautajums- vai maninot bremžu disku aizsargu aizmugurē nenāksies sist laukā gulti lai aizsargus varetu samainit ?
mauritius blau ir tumasakais no bmw zilajiem tonjiemdjjys rakstīja:mauritius blau ir krietni gaishaaks, ja kludos uzdruka orkanam!!!!
...
Nopietni? Man gan liekas, ka man vecais bija gaišāks-spilgtāk zils, nekā kāds montreal blau. Tev taču arī ir tumš un vai tad ir mauritius?
jaa man ir mauritius, garazaa stav spoilers no montreal, ir gaisaks, nekaa mauritius
...
cik maksa disku taisnošana? valcesana?
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
limbažos maksis MT ir sakot no 5ls. Esot atkarīgs cik ilgi tas process notiek.Laiks atkarīgs no diska cietības utt.
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
Varbūt te ir kāds kas restaurē augstspiediena sūkņus dīzeļiem? vai var ieteikt kur labāk aizvest lai uzfrišina?
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
upega rakstīja:cik maksa disku taisnošana? valcesana?
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
http://www.r1.com.lv/remontsega rakstīja:upega rakstīja:cik maksa disku taisnošana? valcesana?
Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- …
- 1297