Uzmetēju topiks

Kas, ko, kā, kāpēc? Viss par visu, kas neatbilst citām sadaļām.
Profila bilde
Rob
Ziņojumi: 2474
Pievienojies: 14 Aug 2012, 01:25
Braucu ar: Orientblau Touring
Atrašanās vieta: Ogre-Madona-Cesvaine
Reputācija: 6

24 Okt 2016, 02:52

Nezinu vai uzmetiens, bet ļoti aizņemts indivīds gan. Activity jeb Aivars Vītiņš, jums daudziem zināms cilvēks. Pirms ļoti ilga laika no viņa iegādājos ūdenssūkni, dažādu sakritību dēl netiku uz Jelgavu, jo ikdienā nav pa ceļam. Rakstīju viņam, vai nevar izsūtīt pa pasta staciju, izdevumus atmaksāšu. Sākumā teicās, ka nāk sezonas atklāšana un nav laika, daudz darbu ( tas nekas ka pakomāti ir tirdzniecību centros, kur cilvēki iet iepirkties ), pēc tam tomēr piekrita izsūtīt. Aizsūtīju viņam pakomāta adresi, uz kuru sūtīt, bet nekā. Jau pusgadu prasu, vēstuli izlasa, bet neatbild, izskatās ka ignorē. Labi, es saprotu, ka cilvēkam var nebūt laiks, man baigi nedeg, jo sen jau ir cits auto un cits motors, kuram tas ūdenssūknis nederēs, ( prasīju pat, lai atgriež naudu, pat ne visu, kaut pusi no vērtības, bet nekā ). Tā kā viņam jau devu brīdinājumu, ka rakstīšu šeit, viņš neko neatbildēja, pieļauju ka viņam ir vienalga, vai ari ir milzīgas izdzīvošanas problēmas, ka nespēj atbildēt uz vienkāršiem jautājumiem, ko jebkurš spētu atrisināt pāris dienu laikā.Tātad piedāvāju kādam, kam ir m40b18 motors , paņemt no viņa ūdenssūkni ( der arī m40b16 ), jo kādam vismaz noderēs, nenomiršu no 33€, labāk lai tā lieta tiek kādam, kam tā ir vajadzīga, nekā cilvēkam, kurš ir aizņemtības etalons. Rakstiet viņam, kurš pirmais raksta, tas dabū, jo man nav vērts viņam drukāt, man neatbild. Vai arī zvaniet 20076282, izrādās, neesmu vienīgais, ar kuru viņš šādi izrīkojies.
Activity, viss ok, man pret tevi nekas nav, tu esi cilvēks ar zelta rokām, kas neplēš kosmosu, tik vien tas, ka es nesaprotu, kā var būt tik aizņemts cilvēks, arī es esmu dažreiz aizņemts, taču ne tik ļoti, kā Tu, es pat nezinu, cik ļoti aizņemtam ir jābūt. Kad man nomira tēvs un bija daudz problēmu, pat tad, es atbildēju uz ziņām un zvaniem, tāpēc man tas nav saprotams,tavas aizņemtības apjoms. Jeb varbūt tomēr tā bija diršana lai atkratītos no manis, nezinu, tomēr piedāvāju iespēju, kā jau minēju, kādam kam vajag šo ūdenssūkni iepriekš minētajam motoram, brauciet pie viņa un ņemiet, jums noderēs. Es sen jau savam motoram nomainīju ūdenssūkni, divreiz dārgāku un labāku, tāpēc man tas vairs nav vajadzīgs. Labdarība, sauciet kā gribiet.
Activity, lai tev veicas, un ir vairāk brīva laika.
Profila bilde
AlphaSef
Ziņojumi: 219
Pievienojies: 26 Feb 2016, 14:45
Braucu ar: Padauzu
Atrašanās vieta: Dobeles

30 Okt 2016, 14:55

Da te tādu piedirsēju netrūkst. Man ar kkas līdzīgs notika. Meklēju pasāta lūpu forumā, uzpeldēja čalis ar piedāvājumu un sarunājām ka caur omnivu izsūtīs detaļu. Nu bet kā tad, savāca naudu bet no detaļas ne miņas ne ziņas. Solijās izsūtīt brīvā brīdī bet vēlāk kad teica ka izsūtījis pat čeku nevarēja atrādīt. Tā nu es te gaidu gādu ziņu bet ingnors.
Ja kāds pazīs šo "Oskaru Bormani" pasiežat roku no manis, forumā zināms kā "žUKs". :hahaha:
Profila bilde
dvp
Ziņojumi: 203
Pievienojies: 23 Jan 2012, 17:52
Braucu ar: 328 Touring

01 Nov 2016, 18:09

Gribu izteikt publisku fuj lietotājam elvis12345 , pirkt/pārdod rezerves daļas sadaļā pirms kāda laiciņa pārdeva e36 kārbu ,braucu viņai pakaļ no Rīgas uz Dobeli. Nesen iegādājos no Kļaviņa sajūga komplektu , biju gatavs taisīt remontu kopā ar jaunās kārbas nomaiņu , bet izrādās kad kārba ir no e30 m40 318,316 un nevar uzlikt jo atšķirās sajūga izspiedēj cilindrs . Dusmas ir par to kad tika šim lietotājam rakstīts , bet atbildi nesaņēmu. Lietotājs pēc manas vēstules ir bijis online :o uzmanās no liet. elvis12345 :super:
bouncin' with 68' chevy
Profila bilde
ZzevsS
Ziņojumi: 4781
Pievienojies: 06 Okt 2012, 12:07
Braucu ar: 328
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 11

01 Nov 2016, 18:37

dvp rakstīja:Gribu izteikt publisku fuj lietotājam elvis12345 , pirkt/pārdod rezerves daļas sadaļā pirms kāda laiciņa pārdeva e36 kārbu ,braucu viņai pakaļ no Rīgas uz Dobeli. Nesen iegādājos no Kļaviņa sajūga komplektu , biju gatavs taisīt remontu kopā ar jaunās kārbas nomaiņu , bet izrādās kad kārba ir no e30 m40 318,316 un nevar uzlikt jo atšķirās sajūga izspiedēj cilindrs . Dusmas ir par to kad tika šim lietotājam rakstīts , bet atbildi nesaņēmu. Lietotājs pēc manas vēstules ir bijis online :o uzmanās no liet. elvis12345 :super:
Nepatīkami, bet vai tad Rīgā kārbas izbeigušās, ka jābrauc pakaļ uz dobeli?
Profila bilde
dvp

01 Nov 2016, 18:53

šķita ka varētu būt laba un nenodzīta dēļ tā ka no DK , tapēc izlēmu braukt pakaļ viņai to gabalu . Cena ar mazliet lētāka bija kā tirgus cenas, atspēlēja man degvielas izmaksas.
bouncin' with 68' chevy
Profila bilde
ValtersD
Ziņojumi: 576
Pievienojies: 29 Apr 2015, 17:04
Braucu ar: 177
Atrašanās vieta: Ādaži
Reputācija: 3

01 Nov 2016, 19:00

AlphaSef rakstīja:Da te tādu piedirsēju netrūkst. Man ar kkas līdzīgs notika. Meklēju pasāta lūpu forumā, uzpeldēja čalis ar piedāvājumu un sarunājām ka caur omnivu izsūtīs detaļu. Nu bet kā tad, savāca naudu bet no detaļas ne miņas ne ziņas. Solijās izsūtīt brīvā brīdī bet vēlāk kad teica ka izsūtījis pat čeku nevarēja atrādīt. Tā nu es te gaidu gādu ziņu bet ingnors.
Ja kāds pazīs šo "Oskaru Bormani" pasiežat roku no manis, forumā zināms kā "žUKs". :hahaha:
Cik tā lūpa maksā? Max 10eur? :gigigi:
Un čalis nozuda? :o
Lietotas E36 Rezerves daļas!
Attēls
Profila bilde
AlphaSef

06 Nov 2016, 15:20

ValtersD rakstīja:
AlphaSef rakstīja:Da te tādu piedirsēju netrūkst. Man ar kkas līdzīgs notika. Meklēju pasāta lūpu forumā, uzpeldēja čalis ar piedāvājumu un sarunājām ka caur omnivu izsūtīs detaļu. Nu bet kā tad, savāca naudu bet no detaļas ne miņas ne ziņas. Solijās izsūtīt brīvā brīdī bet vēlāk kad teica ka izsūtījis pat čeku nevarēja atrādīt. Tā nu es te gaidu gādu ziņu bet ingnors.
Cik tā lūpa maksā? Max 10eur? :gigigi:
Un čalis nozuda? :o
Kāda nahuj daļa cik?
Mainam foruma linku uz ziedosim-e36.lv un tad varesiet pist kapeikas ar skaistām acim,nebūšu pret, vel cepumus un tējū piesviedīšu :drink: :super:
Profila bilde
Darks
Ziņojumi: 842
Pievienojies: 12 Sep 2015, 12:21
Braucu ar: Traktoru
Atrašanās vieta: Rīgā

06 Nov 2016, 16:52

Lasu un liekas ka daļa te baigie mažoriki,es par tiem kas raksta- kas ta tas ir 10eur.nu ja jau jums tie 10eur ir smieklīga summa ,tad paņem un iedod tam cietušajam tos 10eur no savas kabatas ,kas ta tas ir ,sīkums.Domājam ar galvu ko rakstam..... :grrr:
ElvijsR
Ziņojumi: 2412
Pievienojies: 10 Aug 2014, 20:36
Braucu ar: 525d 328i
Atrašanās vieta: Rīga

06 Nov 2016, 18:06

Neveicat ar nepazīstamiem cilvēki tos debīlos pakomātu/pastu treidus :doh: blin pa maz mācības? Pilns lv ar kapeikpišiem ,kuriem nebūtu kauns pat 2.50e vērtu detaļu neizsūtīt :doh: :hahaha:
Profila bilde
ValtersD
Ziņojumi: 576
Pievienojies: 29 Apr 2015, 17:04
Braucu ar: 177
Atrašanās vieta: Ādaži

06 Nov 2016, 18:34

Darks rakstīja:Lasu un liekas ka daļa te baigie mažoriki,es par tiem kas raksta- kas ta tas ir 10eur.nu ja jau jums tie 10eur ir smieklīga summa ,tad paņem un iedod tam cietušajam tos 10eur no savas kabatas ,kas ta tas ir ,sīkums.Domājam ar galvu ko rakstam..... :grrr:

Jūs abi lasīt neprotat vai kādas jums ir problēmas? :idiots:
Izlasat vēlreiz un varbūt sapratīsiet, ka es šokējos par čali, kurš izdomāja kādu uzmest uz 10eur.
Manā skatījumā tie 10eur tik tiešām ir kapeikas un ir jābūt stulbam, lai bojātu savu reputāciju un uzmestu kādu dēļ 10eur. :gigigi:

Nevienā vietā neesmu teicis, ka uzmestais lohs un nav ko čīkstēt par 10eur :nenene:
Lietotas E36 Rezerves daļas!
Attēls
Profila bilde
AlphaSef

06 Nov 2016, 19:51

ValtersD rakstīja:
Darks rakstīja:Lasu un liekas ka daļa te baigie mažoriki,es par tiem kas raksta- kas ta tas ir 10eur.nu ja jau jums tie 10eur ir smieklīga summa ,tad paņem un iedod tam cietušajam tos 10eur no savas kabatas ,kas ta tas ir ,sīkums.Domājam ar galvu ko rakstam..... :grrr:

Jūs abi lasīt neprotat vai kādas jums ir problēmas? :idiots:
Izlasat vēlreiz un varbūt sapratīsiet, ka es šokējos par čali, kurš izdomāja kādu uzmest uz 10eur.
Manā skatījumā tie 10eur tik tiešām ir kapeikas un ir jābūt stulbam, lai bojātu savu reputāciju un uzmestu kādu dēļ 10eur. :gigigi:

Nevienā vietā neesmu teicis, ka uzmestais lohs un nav ko čīkstēt par 10eur :nenene:
Neņem galvā, nepareizi sapratām. Bet nu vakara humors labs, cik zemu ir lv ka savejie no savējiem tējas naudu pizģī :D
Emteks
Ziņojumi: 718
Pievienojies: 19 Mar 2015, 23:28

06 Nov 2016, 23:01

dvp rakstīja:šķita ka varētu būt laba un nenodzīta dēļ tā ka no DK , tapēc izlēmu braukt pakaļ viņai to gabalu . Cena ar mazliet lētāka bija kā tirgus cenas, atspēlēja man degvielas izmaksas.
DK un nenodzīts ? :aiwa: No turienes tiek ievesti vieni no lielākajiem nopisteņiem un tīteņiem.
Attēls
Profila bilde
dvp

06 Nov 2016, 23:19

Emteks rakstīja:
dvp rakstīja:šķita ka varētu būt laba un nenodzīta dēļ tā ka no DK , tapēc izlēmu braukt pakaļ viņai to gabalu . Cena ar mazliet lētāka bija kā tirgus cenas, atspēlēja man degvielas izmaksas.
DK un nenodzīts ? :aiwa: No turienes tiek ievesti vieni no lielākajiem nopisteņiem un tīteņiem.
DK ir līdzīgi kā LV , kaisa sāli un slikti kopj auto - piekrītu tev , bet nu šajā gadijumā aplauziens pa citas virsbūves kārbu. Būs mācība izvērtēt no kā pirkt RD.
bouncin' with 68' chevy
FoxXz
Ziņojumi: 22
Pievienojies: 29 Feb 2012, 13:50
Braucu ar: V8

24 Nov 2016, 12:53

Biju labākās domās par Lietotāju Edzis.

Bet tomēr jāuzraksta atsausksme uzmetēju topikā.
Preces vērtība nav liela, bet pazaudētais laiks ko es iztērēju gaidot šo preci nedēļu un vēl joprojām neesmu sanēmis nav atgriežams.

Ja tu nevari visu izdarīt visu kā saki, tad vismaz pabrīdini, lai citi netērē lieki dārgo laiku.
Profila bilde
ch.
Ziņojumi: 2386
Pievienojies: 06 Apr 2011, 18:56
Braucu ar: 3 series
Reputācija: 4

24 Nov 2016, 12:56

FoxXz rakstīja:Biju labākās domās par Lietotāju Edzis.

Preces vērtība nav liela, bet pazaudētais laiks ko es iztērēju gaidot šo preci nedēļu un vēl joprojām neesmu sanēmis nav atgriežams.

Ja tu nevari visu izdarīt visu kā saki, tad vismaz pabrīdini, lai citi netērē lieki dārgo laiku.
kā tas ir? Aizbrauci pie viņa un preci nedeva?
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
Profila bilde
edzis
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2172
Pievienojies: 12 Apr 2014, 10:25

24 Nov 2016, 13:32

Gribu izstastit kas un kaa, taa lai visi zin.
Tatad cilveks prasija vai neesot beigts vadibas bloks - ir.
Sarunajam cenu 5e prasija vai var nosutit pa pakomatu. Var.
Okej, nauud sanemu, viss ok. Sanaca situacija tada, ka tiesi nakosaja diena bruacu uz poliju, netici, atmetisu fotkas! Varu ari tev savu viesnicas rezervacijas lapeli paradit. :super:
Tatad zinot, ka cilveks gaida savu mantu un es nepaspesu vinu nostuti, laicigu sarunaju ar comu, ka vins vinu nosuutis, iedevu vinam bloku un aiztinos uz poliju. atbruacu un atpakal un jaa situacija tada, ka bloks nav nosutits.
Vakar rakstiju, piedavaju variantu atgriezt naudu vai tomer nosutit bloku. Teica, lai suuta.
Uzzvnaiju comam prasiju kur satikties lai savaktu to bloku atpakal, sis saka es tur laukos utt. tagad nevar utt.
Nu okej, nav varianti, sorit uzskaitiju uz konta sim cilvekam 10e kaa simbolisku atvainosanos par sadu situaciju.
Esmu vainigs, nenoliedzu, neko jau nevaru darit, atvainojos, atdevu atpakal naudu ar nelielu bonusinu, vares nopirkt saldejumu.
Neesmu nekads uzmetejs un kur nu vel bojat reputacija del 5e tiesam smiekligi.
Esmu suutijis daudziem pa pakomatu, gandriz katru nedelu nosutu kaut ko. Prtmas ir sanacis aizkaveties nezinu tur vienu dienu, bet vienmer par to pabridinu. Soreiz vienkarsi situacija sanaca kaada vina sanaca.
Profila bilde
Garaisss
Ziņojumi: 553
Pievienojies: 26 Feb 2015, 14:42
Braucu ar: 318i
Reputācija: 1

24 Nov 2016, 14:06

Man tikai par edzi labākās atsauksmes :super: drīzāk varētu par citu foruma biedri pasudzeties kur uzmetiens sanāca daudz lielāks nekā dažām labam 5e :hahaha:
Profila bilde
vitjazz
Ziņojumi: 2685
Pievienojies: 10 Aug 2015, 16:34
Braucu ar: Ķiršu sedans
Atrašanās vieta: Auto griestu pakalpojumi.....
Reputācija: 4

24 Nov 2016, 14:14

Garaisss rakstīja:Man tikai par edzi labākās atsauksmes :super: drīzāk varētu par citu foruma biedri pasudzeties kur uzmetiens sanāca daudz lielāks nekā dažām labam 5e :hahaha:
Stāsti! :hahaha:
Profila bilde
Kikaps
Ziņojumi: 1899
Pievienojies: 19 Feb 2014, 00:46
Braucu ar: īsu div-bļ*-astoņ'
Atrašanās vieta: Galvaspilsētas
Reputācija: 5

24 Nov 2016, 14:51

dvp rakstīja:
Emteks rakstīja:
DK ir līdzīgi kā LV , kaisa sāli un slikti kopj auto - piekrītu tev , bet nu šajā gadijumā aplauziens pa citas virsbūves kārbu. Būs mācība izvērtēt no kā pirkt RD.
Zini, kas ir stulbākais? Es arī to kārbu gribēju! Bet paprasīju viņam kodu (jo pēc bildes galīgi neizskatījās pēc e36 getraga) un pateicu viņam, ka tā kārba no e30 nemotora! Tas nozīmē, ka viņš zināja. Nesmuki..

P.s. tas bija vismaz 3 mēnešus atpakaļ. Nezinu, vai ir saglabājusies sarakste vispār.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?

It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Profila bilde
Rob
Ziņojumi: 2474
Pievienojies: 14 Aug 2012, 01:25
Braucu ar: Orientblau Touring
Atrašanās vieta: Ogre-Madona-Cesvaine
Reputācija: 6

24 Nov 2016, 15:38

FoxXz rakstīja:Biju labākās domās par Lietotāju Edzis.

Kāda jēga rakstīt cilvēku uzmetējos, ja viņš atskaita naudu un vēl pa virsu uzmet pāris pesso. Fui.

Man tikai tagad atrakstīja Activity, kārtējo reizi stāsta ka ļoti aizņemts un nav laika ņemties ar pakomātiem, lai gan noteikti pāris reizes nedēļā, ja ne biežāk, tiem garām staigā. Aizņemts jau gadu un vairāk. Neiedomājama aizņemtība, ko neteiksi.
Ja cilvēks ir tik aizņemts, kā stāsta, neviens tik ilgu aizņemtības levelu neizturētu, sāktos veselības problēmas & shit. Tākā bullshit.