Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- …
- 88
- chevron_right
Kā no salona!!!!
kautkā numurs aizmugurē pa zemu izskatās
Orgjinaalajaas vietaas pieskruuveets
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Jāgaida bildes ar vasaras diskiem - vajadzētu būt ļooti labi
Trūkstošās plastmasas aiz priekšējā bampera tiks saliktas?
spoilerīts super! vajag reliņus!
Tad kad vinjas visas dabuushu ,tad protams tiks saliktaspsih-arno rakstīja:Jāgaida bildes ar vasaras diskiem - vajadzētu būt ļooti labi
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
nu mļe, tas ir kkas, esmu gatavs aizbraukt uz jelgavu apskatīt dzīvajā!!!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Krāso atpakaļ pelēku - pokemondiski galīgi neiet klāt...
Man liekas ka tev ir tada pati krasa ka man :bilde ka gribi bet dzivaja izskatas tapat savadak
man liekas ka tev trukst jumta reliņu jo tie piešķir tadu ka šarmu e36 touringam
runajot par tiem diskiem tad man jau liekas ka viņi negaja jau kopa ar sudraba krasu
gaidu ar nepacietibu uz vasaras tupelem un ar reliņiem kopa ka ari ceru ka pec iespejas atrak atradisi ari iztrukstošas lietas
man liekas ka tev trukst jumta reliņu jo tie piešķir tadu ka šarmu e36 touringam
runajot par tiem diskiem tad man jau liekas ka viņi negaja jau kopa ar sudraba krasu
gaidu ar nepacietibu uz vasaras tupelem un ar reliņiem kopa ka ari ceru ka pec iespejas atrak atradisi ari iztrukstošas lietas
Relinji uz mana auto nebuus!!!
Būss!!!!
Tāpat kā M3 spoguļi Lab, lab.. zinu, ka reliņu tēma ir smaga Orkaanam
Krāsu bildēs nenoķert, bet tāpat izskatās bombā! Tas spoilerīts izglāba touringa apaļo dibenu, uztaisīja par skaistu modeli!
Krāsu bildēs nenoķert, bet tāpat izskatās bombā! Tas spoilerīts izglāba touringa apaļo dibenu, uztaisīja par skaistu modeli!
Nu vnk seeeex tagad ari gribu tadas krasas savu kutinju, super
Tak taa kraasa ir kosmoss, tev braukajot ielass vajag otru mashinu nopakaljus, kas savaac nogjibushos cilveekus...
apsveicu
m moldingus un aizliec kko garam aiz pr.bampera restes lai nespid cauri
m moldingus un aizliec kko garam aiz pr.bampera restes lai nespid cauri
Relinjus nevajag, uzliekot vini pazustu uz melna jumta fona. Pustumsa izskatitos ka vinu nemaz nav.
Nu bet reliņus taču var nokrāsot baltus - arī tumšā ziemas naktī redzēs, ka viņi ir Manuprāt arī viņus vajag. Kūtiņām ļoti labi izskatās.
diski vienkārši užasnie.uz melniem bleķiniekiem izskatītos labāk
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- …