Armando braucamais
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- …
- 103
- chevron_right
Dzelteni supporti - nu come on.... Sarkanus
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
Uz sarkaniem no ///M nebus vairs jēga un amartini ari dzelteni, takā sarkani domāju, ka būtu galīgi garām.Amish rakstīja:Dzelteni supporti - nu come on.... Sarkanus
Vēl vajag rozā nieres ielikt, būs ideāli
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
Tikai nevaig iespringt puikas. Ja nepatiks dzeltenie supirti kad auto bus pabeigts tad tiks parkrasots. Nekadu problemu..
Pagaidam man patik. Esmu redzejis dzeltenus kopa ar style 40 un izskatas perfekti.
Sarkanus var redzet uz visadiem sivikiem opleliem utt tapec sarkani vispar ir noiets etaps.
Marux. Tu jau reiz to teici..
Pagaidam man patik. Esmu redzejis dzeltenus kopa ar style 40 un izskatas perfekti.
Sarkanus var redzet uz visadiem sivikiem opleliem utt tapec sarkani vispar ir noiets etaps.
Marux. Tu jau reiz to teici..
...
Man personīgi liekas, ka suportu krāsošana izceļošās krāsās vispār ir noiets etaps... Tapēc pats parasti krāsoju neitrālā krāsā. Kādam sportiniekam var paeksperimentēt ar kādu košāku. Bet nu tas mans viedoklis, kuru var neņemt vērā.
Darbi te iet uz urrā.
Darbi te iet uz urrā.
rozā suporti
Armand, es ceru ka tavi bērni pabeigs restaurēšanu
Ja nopietni tad viss ir
Ja nopietni tad viss ir
Dzelteni izskataas labi ja diski ir kautkaadi style 5 vai remotec...bet ja diskiem lieli tukshi laukumi tad tas dzeltenais saak cirst nierē...saku no pieredzes-uz remoteciem izkatiijaas super a kad uzkiku acs taadas pashas kraasas tad vnk pheeee...
BMW_The Ultimate Repair Bill
gripa mani sabremzeja ar visu darbosanos, bet tam tikts cauri un sodien nekas cits neatlika, kaa ieskriet garazaa uz divam stundinjam, parcik man jabrauc komandejuma un lai darbi pilnibaa neapstatos..
tatad,
uztaisiju s-veida bremzu trubinjas jaunas, kaa ari nomainiju bremzu trubinju prieksaa, no abs lidz kreisajam ritenim, nepatika man uzgrieznis, nakamreiz nevaretu vairs attaisit.
vienai s veida trubinjai beidzas kapara-nikela caurulite, nacas izmantot parasto kapara.
kaa ari pectam izdomaju uztaisit jaunus nerzas bremzu uzgrieznju klipsus. pec tam pievilku pusasis un uzliku stabilizatoru, jui, pasam nepatik tas cinkotais stabilizators izstas pec suuda uz parejaa fona, nakamreiz kad bus nost tad nomainisu vai vismaz nokrasosu
atsaitem jauni nerzas kronsteini un protams visur jaunas nerzas skruves
tatad,
uztaisiju s-veida bremzu trubinjas jaunas, kaa ari nomainiju bremzu trubinju prieksaa, no abs lidz kreisajam ritenim, nepatika man uzgrieznis, nakamreiz nevaretu vairs attaisit.
vienai s veida trubinjai beidzas kapara-nikela caurulite, nacas izmantot parasto kapara.
kaa ari pectam izdomaju uztaisit jaunus nerzas bremzu uzgrieznju klipsus. pec tam pievilku pusasis un uzliku stabilizatoru, jui, pasam nepatik tas cinkotais stabilizators izstas pec suuda uz parejaa fona, nakamreiz kad bus nost tad nomainisu vai vismaz nokrasosu
atsaitem jauni nerzas kronsteini un protams visur jaunas nerzas skruves
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
pectam piekjeros galvanajam izaicinajumam, kardanam.
uzliku jaunu guibo.
pec visiem maniem aprekjiniem biju parliecinats ka man pietruks kadi 15-20mm lai saslegtu visu piedzinjas kjedi kopaa, bet ari man kadreiz veicas un izradas ka evo 6speed karba ar evo reduktoru der kopa ar videjo reduktoru
lieta tada ka m3 evo guibo ir krietni lielaks un biezaks un ari m3 reduktora flancis ir biezaks, kas man deva kadus papildus 10mm un parejo garumu piedzina pusasu tipa kardans ,kas mirigi var pastiepties (to es nebiju njemis veraa)
tagat pec komandejuma tiks piestradats pie kardana vizualaa un tad jau jakjeras klat izputjam un parejo sikumu saliksanai pa vietam apaksaa un protams pie diskiem jakjeras klat, tas bus velviens izaicinajums.
bet mani jau tagat neliks, mieru, gribesies piedarbinat un izprovet kaa viss griezas un sledzas darbibaa, uz blokiem, bet vismaz darbibaa
uzliku jaunu guibo.
pec visiem maniem aprekjiniem biju parliecinats ka man pietruks kadi 15-20mm lai saslegtu visu piedzinjas kjedi kopaa, bet ari man kadreiz veicas un izradas ka evo 6speed karba ar evo reduktoru der kopa ar videjo reduktoru
lieta tada ka m3 evo guibo ir krietni lielaks un biezaks un ari m3 reduktora flancis ir biezaks, kas man deva kadus papildus 10mm un parejo garumu piedzina pusasu tipa kardans ,kas mirigi var pastiepties (to es nebiju njemis veraa)
tagat pec komandejuma tiks piestradats pie kardana vizualaa un tad jau jakjeras klat izputjam un parejo sikumu saliksanai pa vietam apaksaa un protams pie diskiem jakjeras klat, tas bus velviens izaicinajums.
bet mani jau tagat neliks, mieru, gribesies piedarbinat un izprovet kaa viss griezas un sledzas darbibaa, uz blokiem, bet vismaz darbibaa
...
Man kompotam ir dzeltani suporti (ne jau es viņus krāsoju) kad riepuservisā mainija mizas, man bija bik kauns par tiem suportiem labi ka ar style 13 viņus neredzNixon rakstīja:Man personīgi liekas, ka suportu krāsošana izceļošās krāsās vispār ir noiets etaps... Tapēc pats parasti krāsoju neitrālā krāsā.
Armand, tavās bildēs katra rūsas pumpiņa vienkārši ēd acis no pieres ārā...
Sarunajam taa, kad nakamreiz kadam gribas aizradit kautko par kadu netirumu vai rusas punktinju, drosi to daram bet pieliekam klat tuvplana ar zibspuldzi bildetu bildi no sava auto apaksasmarux rakstīja:Armand, tavās bildēs katra rūsas pumpiņa vienkārši ēd acis no pieres ārā...
...
laikam ne tā saprati
bet pa lielam ļoti laba ideja, katrā topikā pa tēmu drīkst iesmirdēt tikai liekot pretī savus attēlus. Būtu interesanti, piemēram, hapo topiku palasīt
par tēmu...te tiešām viss līmenī, bet jāpiekrīt marux, rūsa šeit apakšā nepiestāv
bet pa lielam ļoti laba ideja, katrā topikā pa tēmu drīkst iesmirdēt tikai liekot pretī savus attēlus. Būtu interesanti, piemēram, hapo topiku palasīt
par tēmu...te tiešām viss līmenī, bet jāpiekrīt marux, rūsa šeit apakšā nepiestāv
Tak viss kārtībā. Nekā cita nav, par ko piesieties, tad nu muldu par dubļiem un rūsu. Pats ļoti labi zini manas domas par to, ko un kā tu dari ar savu auto.Armando rakstīja:Sarunajam taa, kad nakamreiz kadam gribas aizradit kautko par kadu netirumu vai rusas punktinju, drosi to daram bet pieliekam klat tuvplana ar zibspuldzi bildetu bildi no sava auto apaksasmarux rakstīja:Armand, tavās bildēs katra rūsas pumpiņa vienkārši ēd acis no pieres ārā...
Seit nu gan japiekritmarux rakstīja:Armand, tavās bildēs katra rūsas pumpiņa vienkārši ēd acis no pieres ārā...
Es ari katru reizi ieraugu rusu ta vien gribas panjemt otu un aizkrasot
Instagram INDIGAIS
Tev iespejams bus tada iespeja :)aivis328 rakstīja:Seit nu gan japiekritmarux rakstīja:Armand, tavās bildēs katra rūsas pumpiņa vienkārši ēd acis no pieres ārā...
Es ari katru reizi ieraugu rusu ta vien gribas panjemt otu un aizkrasot
Kad vedisu krasot auto, panemsu lidz dazas otinjas
...
man jau likas ka tu jau esi visas trubiņas samainījis
nu kad nomainisu velvienu tad jau principaa taa ari buus, saak likties ka pie reizes vajadzetu nomainit degvielas trubinju uz kadu nerzas..
kamer biju komandejumaa ir sagadatas dazas lietinjas lai darbi varetu turpinaties.
jauni kapara uzgrieznji zirneklim, jauns flexi posms zirneklim, un jauns oem 6atrumu apgaismojoshais uzgalis
kamer biju komandejumaa ir sagadatas dazas lietinjas lai darbi varetu turpinaties.
jauni kapara uzgrieznji zirneklim, jauns flexi posms zirneklim, un jauns oem 6atrumu apgaismojoshais uzgalis
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- …