Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 659
- 660
- 661
- 662
- 663
- …
- 2228
- chevron_right
kas vainas numuru novietot saanaa??
tad jau tu ari esi shkjuners ja dirshot viens vaigs uz malas sezh vairak nekaa otrs>??!!
un pa lielam tev nav pohuj kas ar ko brauc??
tad jau tu ari esi shkjuners ja dirshot viens vaigs uz malas sezh vairak nekaa otrs>??!!
un pa lielam tev nav pohuj kas ar ko brauc??
ar kompatu pa brugji
Pa lielam jau ir po*uj, kamēr nesāk likt bildes forumā un stāstīt, ka ir a*&jennais vāģis! 
d[-_-]b
Vēl aizmirsi stickerbombu + obligāti PROTUNING numura paliktni
Nu hā zē vecīt, vai numura novietojums sānā un dzeltenās miglas/tālās ir baigais "tjūners" spriedums. Tādā gadījumā visa austrumu auto kultūra ir viena liela parodija, kaut arī esot diktējusi un likusi tik daudzus pamatus "automatīvajā" kultūrā.
BMW Motorsport International
kas te par praidorāma e36? 
Pāris mēnešus biju bez auto, sēdēju netā meklēju gan Latvijā, gan Lietuvā, bet kā nevarēju sev atrast īsto auto, tā nevarēju. Pēkšņi vienā dienā nolēmu braukāt pa plačiem un skatīties, tā jeb kādu auto, te vairs nebija domu vai smukāks, ka citiem vai kāds. Te pēkšņi vienu ritu zvanu mammai un saku braucam skatīt auto plačus, nu ne ko, pēkšņi ieraugu divus tīri smukus BMW autiņus viens pelēks otrs sarkans tomēr, nolēmām par labu sarkanajam.
Protams, draugi ilgi ķircināja par to kādu miskasti esmu nopircis, tomēr man bija vien alga ko viņi domāja. Tā es gadu nobraucu, bet prieki jau nav bez bēdām, radās problēmas ar motoru. Kā jau nepieredzējis saku meklēt informāciju google, kas ko, ka tā arī sāku skrūvēties un mācīties. Nu protams, nolēmu ja jau reiz motors ir izcelts, tad jāliek viss jauns iekšā. Tā palēnam arī sāku visu meklēt, skrūvēt dienu un nakti, visa nauda, kas tika dabūta tika iegrūsta mašīna. Viss apkārtējais tika nostādīts otrā plānā. Tad uz doto mirkli auto bija viss, man katra detaļa tika aptaustīta izpētīta un ievietota ar savām rokām. Varbūt šis bija tas bridis, kad es arī aizrāvos ar visu šo. Varu teikti 100%, kad saikne ar auto rodas ja pats esi domājis, darījis, cīnījies, piedevām salicis visu pats ar savām rokām ne viss nopircis gatavu un pēc tam teikt man šitas un tas, tur saikne neveidojas ne kāda. Priekš manis auto, tas ir viss, kas man ir tuvs dvēselei. Katru rītu atverot acis man ir gandarījums par paveikto darbu un šo es novēlu visiem pieceļoties sajust, to ko esi labu paveicis. Varētu rakstīt daudz un dikti, bet tas nav nepieciešams. Tāpēc Lielu paldies gribu teikt tiem, kas mani ir atbalstījuši morāli.
Interesē, kuram ir bijusi darīšana ar ielauztām skrūvēm aizmugurējiem plauktiem, kuri pie kuzava stiprinās ar 3 skrūvēm, kā viņas neielauzt ja atsišanas metode nepalīdz? Domāju to vietu, ar kuru aizmugurē regulē savirzi..
da jepkura e36 auto varetu definet ka škuningu
ja tikai auto nav stoks ka no rupnicas ar paredzeto rupnicas aprikojumu
welcome to the tuning world

poweredbygirts rakstīja:Interesē, kuram ir bijusi darīšana ar ielauztām skrūvēm aizmugurējiem plauktiem, kuri pie kuzava stiprinās ar 3 skrūvēm, kā viņas neielauzt ja atsišanas metode nepalīdz? Domāju to vietu, ar kuru aizmugurē regulē savirzi..
tak indukcijas sildiitaajs dara briinumus.poweredbygirts rakstīja:Interesē, kuram ir bijusi darīšana ar ielauztām skrūvēm aizmugurējiem plauktiem, kuri pie kuzava stiprinās ar 3 skrūvēm, kā viņas neielauzt ja atsišanas metode nepalīdz? Domāju to vietu, ar kuru aizmugurē regulē savirzi..
jaatjuunee m42
vel neesmu meģinājis skrūvēt, bet vnk. zinu, ka e36 slima vieta, tapēc domāju, ko darīt, mēģināt pašam vai vest pie Tevis!Dj_Zii rakstīja:poweredbygirts rakstīja:Interesē, kuram ir bijusi darīšana ar ielauztām skrūvēm aizmugurējiem plauktiem, kuri pie kuzava stiprinās ar 3 skrūvēm, kā viņas neielauzt ja atsišanas metode nepalīdz? Domāju to vietu, ar kuru aizmugurē regulē savirzi..![]()
![]()
![]()
ieberziens vecit
tur nekas vairs nav lidzams ja tas skruves nenak ara
tad luzis
Tādā gadījumā jārauj bāka nost bezmazvai, un ar autogēnu tur sūdīgi..var nosvilt viss e36agaFu rakstīja:tak indukcijas sildiitaajs dara briinumus.poweredbygirts rakstīja:Interesē, kuram ir bijusi darīšana ar ielauztām skrūvēm aizmugurējiem plauktiem, kuri pie kuzava stiprinās ar 3 skrūvēm, kā viņas neielauzt ja atsišanas metode nepalīdz? Domāju to vietu, ar kuru aizmugurē regulē savirzi..ja nav tad autogens.
agaFu rakstīja:tak indukcijas sildiitaajs dara briinumus.poweredbygirts rakstīja:Interesē, kuram ir bijusi darīšana ar ielauztām skrūvēm aizmugurējiem plauktiem, kuri pie kuzava stiprinās ar 3 skrūvēm, kā viņas neielauzt ja atsišanas metode nepalīdz? Domāju to vietu, ar kuru aizmugurē regulē savirzi..ja nav tad autogens.
juus jokojat? ja nav indukcijas sildiitaaja, tad ar autogena mazo degli kaa divus pikstus. 
jaatjuunee m42
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 659
- 660
- 661
- 662
- 663
- …