Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 660
- 661
- 662
- 663
- 664
- …
- 2228
- chevron_right
nu hvz.. pats esi darījis.? 
tur nav starpibas tu nolauz vinas vai espoweredbygirts rakstīja:vel neesmu meģinājis skrūvēt, bet vnk. zinu, ka e36 slima vieta, tapēc domāju, ko darīt, mēģināt pašam vai vest pie Tevis!Dj_Zii rakstīja:poweredbygirts rakstīja:Interesē, kuram ir bijusi darīšana ar ielauztām skrūvēm aizmugurējiem plauktiem, kuri pie kuzava stiprinās ar 3 skrūvēm, kā viņas neielauzt ja atsišanas metode nepalīdz? Domāju to vietu, ar kuru aizmugurē regulē savirzi..![]()
![]()
![]()
ieberziens vecit
tur nekas vairs nav lidzams ja tas skruves nenak ara
tad luzis
panem perfi un ar kaltu drebini pa visam skruvem kadu bridi
ja nesanak tad gan ir
galvanais lai nav šita
vecit tu nu gan dotagaFu rakstīja:ja nebuutu, tad nerunaatu.
Nu uz pirmo acs uzmetienu tur tā nav..
Man ir pneimoperfis, bet cik e36 esmu atvibrinajis vinam, nekad neskruvejas, vienmer ir klikt, hoc 5 min no vietas no visiem galiem ar perfi nostaigā...
Varbūt man vnk. neveicas..

Man ir pneimoperfis, bet cik e36 esmu atvibrinajis vinam, nekad neskruvejas, vienmer ir klikt, hoc 5 min no vietas no visiem galiem ar perfi nostaigā...
Varbūt man vnk. neveicas..
Tur jau tā lieta, ka tur iekšā viss ir lipīgs un uzkarstot var momentā aizdegties.. un fig tur kko nodzēsīsi..Dj_Zii rakstīja:vecit tu nu gan dotagaFu rakstīja:ja nebuutu, tad nerunaatu.tur tak iekša ir apstradats vis ar to degošo suda mastiku
pat metinot visu laiku kautkas pa bridim grib aizsvilties
![]()
Kā reiz iespēja pārbaudīt ugunsdzēšamo.
Ļoti iespējams, ka citādi arī nesanāks atskrūvēt.
d[-_-]b
Ja tur būtu kur iepūst to ugunsdzēšamo.. 
vienreiz audi coupe, slieksnim metinaju klat lai parautu uz aru bukti, izradijas ka slieksni ieksa skaņas izolācija, saka gruzdet, tik atri vel nekad nebiju apšivku noņēmis, izņēmu izolacijas materialu ara tas vel 4h gruzdeja 
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
+ 112poweredbygirts rakstīja:Ja tur būtu kur iepūst to ugunsdzēšamo..
principa auto nodeg laikam pars minutes
kad siks biju tad draugam sencitis opeli metinaja
aizdegas ta ka pats knapi no garažas izkreja
protams ka opelis ar garažu nokuras atrak neka ugunsdzeseji atbrauca 
kad siks biju tad draugam sencitis opeli metinaja
orangeman rakstīja:vienreiz audi coupe, slieksnim metinaju klat lai parautu uz aru bukti, izradijas ka slieksni ieksa skaņas izolācija, saka gruzdet, tik atri vel nekad nebiju apšivku noņēmis, izņēmu izolacijas materialu ara tas vel 4h gruzdeja
UPfreimanis rakstīja:kur riga uz stenda var jaudu nomerit
Freimans Freestyle Live Forever
chip tunings tikai laikam
bija vel viens calis bet tas stendu dot ire taka jega no ta maza ja neproti rikoties ar to
es ieteiktu jelgavu 
V1Beta ir atpakaļ forumā ar jaunu niku : bee-domarux rakstīja:Daba nemīl tukšumu...RENIO rakstīja:Man pēdējā laikā sāk māk tāda sajūta, ka:
Zuze cenšās pārņemt V1beta's vietu forumā![]()
:deja vu:Bet Vibetam gan sāpe liela tikusi - to vien raksta, ka šeit viss ir slikti...
Ir ir tas V1beta... IP protams pamainījis, kaut gan tas ir loģiski, jo visas iepriekšējās ir nobanotas 
Kļūda bija, ka ielika savu telefona numuru, gan postējot no šī profila, gan vecā
Kļūda bija, ka ielika savu telefona numuru, gan postējot no šī profila, gan vecā
Mosh kaadam noder? Poweraa uzduuros shaadam piedaavaajumam
Pārdodu bloķējošo reduktoru no e36 320i. Attiecība 3.45 Ir iespēja nogādāt arī uz Rīgu, pats esmu no Liepājas. Cena 100 euro. Mans nr. 26070218
Pārdodu bloķējošo reduktoru no e36 320i. Attiecība 3.45 Ir iespēja nogādāt arī uz Rīgu, pats esmu no Liepājas. Cena 100 euro. Mans nr. 26070218
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Tas ir kjipa 1.40eur gabalā vai pa cik gabaliem?vitaly rakstīja:latbema originalie maksa 1.40eur , ķinas 0.80eur ja nešaubos
Отправлено с моего GT-I9300 через Tapatalk
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 660
- 661
- 662
- 663
- 664
- …