Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 662
- 663
- 664
- 665
- 666
- …
- 2228
- chevron_right
Bimmershopa nopirku, viena nedega, aizvedu atpakaļ un samainija, tikkai vienigie sūdi ka deg biš savādāka dzeltenā tonī, poh negribējās jaukt atkal arā, atstājuWildutch rakstīja:Te lv tapat visi tew uzmetis, ja kkas nedarbosies un pateiks, ka pats vien sapisi;D
Sent from my HUAWEI P6-U06
Dzīve var nomainīt visu, bet BMW tikai uz BMW!
Wow, ja es šitādu uztaisītu vai nopirktu, man E36 patiktu uz vel kādiem gadiem 30
Nu nez nez.. kkādu gadu atpakaļ nopirku.. viens izdega pie ielikšanas. aizstiepu atpakaļ pēc nedēļas un pilnīgi bez problēmām samainīja uz jaunu.Wildutch rakstīja:Te lv tapat visi tew uzmetis, ja kkas nedarbosies un pateiks, ka pats vien sapisi;D
kāds ir lietas kursā, kur vēl var patirgot detaļas izņemot ebay?
Nu ja nepērk neviens mēslus Latvijā vai Ebrejā, tad nepirks arī citur. 
Bet ja tu esi tik ļoti izmisis, tad vari to darīt jebkurā ārzemju autoforumā (bimmerforums, revlimited, etc)
Bet ja tu esi tik ļoti izmisis, tad vari to darīt jebkurā ārzemju autoforumā (bimmerforums, revlimited, etc)
Wildutch rakstīja:Te lv tapat visi tew uzmetis, ja kkas nedarbosies un pateiks, ka pats vien sapisi;D
Par cik darīju visu steigā tad biju pat 2 gb salauzis,aizsitepu atpakal,pateicu ka nestrādā un vietā iedeva jaunus,viss kā nākas,identiski,nebija nekādas krāsu atšķirības.
pilnīgi nesaprati jautājumu. Interesē ebay tipa vietnes, nav svarīgi vai gribu tirgot vai vienkārši skatīties.Kurlis rakstīja:Nu ja nepērk neviens mēslus Latvijā vai Ebrejā, tad nepirks arī citur.
Kads zina, kura bara vecriga rada hokeju?
Amazonpupsiks rakstīja:kāds ir lietas kursā, kur vēl var patirgot detaļas izņemot ebay?
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
Ac Schnitzer 3daligs spoilers uz bagaznieka sedanam neviens nezin kur tadu dabūt un cik maksa ? 
Latviešu formās Kanādieši?

Kas tas tāds? Gribās jau teikt, ka AC Schnitzer nebija trīsdaļīgu spoileru uz e36Anderss rakstīja:Ac Schnitzer 3daligs spoilers uz bagaznieka sedanam neviens nezin kur tadu dabūt un cik maksa ?
ir ir tāds. pagažnieka daļai un pagarinājumi uz aizmugures spārniem. 3 daļas. 
Am, biju iedomājies ko pavisam savādāku 
Bet jā, par šo biju dzirdējis un redzējis. Ebay nav, un visur kur atradu info, tad ļoti rets skaitās, tā kā būs grūti sazīmēt
Bet jā, par šo biju dzirdējis un redzējis. Ebay nav, un visur kur atradu info, tad ļoti rets skaitās, tā kā būs grūti sazīmēt
ieliek tak kāds bildi lai var saprast par ko ir runa
Katram gaume savādāka

labāk ko tādu meklējis būtu:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tie kautkaadi plani man gan vairak shis
http://www.bmwsociety.com/event/24_030104/26.jpg
Nez man patik shis AC , neviens cits spoilers vispar nesimpatize
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
http://www.bmwsociety.com/event/24_030104/26.jpg
Nez man patik shis AC , neviens cits spoilers vispar nesimpatize
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …