Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 663
- 664
- 665
- 666
- 667
- …
- 1297
- chevron_right
Aizbrauc ar veco šļūteni uz kādu darbnīcu kur taisa traktorus, viņi smuki nogriež galus un attiecīgajā garumā uzpresē hidraulisko šļauku, man tas prieks golfam izmaksāja 10 vai 15e, īsti neatceros.Ģirts rakstīja:Kāds ir licis stūres pastiprinātājam jaunas šļūtenes?kur tādas nopirkt,uztaisīt?
I don`t like bass, I love it!
čau visiem.
Tātad lieta sekojoša, pagājušajā ziemā nopirku jaunas toyo ziemas riepas, pa ziemu braukāju un ar auto vadāmību biju ļoti apmierināts, ar manu braukšanu uz slapja asfalta nekad nekādu brīnumu nebij, priekša turējās vietā lieliski.
šogad uzliekot priekšā šīs pašas toyo ziemas riepas, kuru protektors ir kā jauns, uz slapja asfalta ar manu braukšanu, katrā līkumā priekša grib šļūkt tur kur pati vēlas.
Tātad vienīgais izskaidrojums kas man padomā ir:
pagjuašo gad braukāju ar style 13 diskiem (ET47) 7j R15
šogad esmu uzmontējies uz style 2 (ET20) 7j R15
Jautājums - Vai disku uznesums varēja tik ļoti ietekmēt sagāzumu, ka tagad līkumā riepa neskaras pie asfalta ar tik lielu plakni kā pirms tam?
Tātad lieta sekojoša, pagājušajā ziemā nopirku jaunas toyo ziemas riepas, pa ziemu braukāju un ar auto vadāmību biju ļoti apmierināts, ar manu braukšanu uz slapja asfalta nekad nekādu brīnumu nebij, priekša turējās vietā lieliski.
šogad uzliekot priekšā šīs pašas toyo ziemas riepas, kuru protektors ir kā jauns, uz slapja asfalta ar manu braukšanu, katrā līkumā priekša grib šļūkt tur kur pati vēlas.
Jautājums - Vai disku uznesums varēja tik ļoti ietekmēt sagāzumu, ka tagad līkumā riepa neskaras pie asfalta ar tik lielu plakni kā pirms tam?
YOLOOOFashion rakstīja:uzliku taisno trubu, kkā nepatīk man tā skaņa.. laikam griezīšu ārā katiņu un metināšu atpakaļ videjo bunduli.. BET kkadu skaņu vajag vēlams dobjāku.. Any ieteikumi, vai arī meklēt kkādu remusnieku un tikai tad priecāties varēšu? A mans aftermarkets nekam nederīgs sanāk
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Nekad neesmu dzirdejis kad disku iznesums varētu ietekmēt sadu faktoru, pašam ir r15 7,5j et 2x diski priekšā. drīzāk ir jāmeklē preoblema savirzē ( kads šarnīrs nobeidzies, stures pirksts vai kas tāds) vai iespējams riepas arī ir sakaltušas un glabātas kada vietā kur suale spidēja virsū.RobisLV rakstīja:čau visiem.![]()
Bet pagaidām neiesaku satraukties jo viesiem ļoti slīd dēļ tk ad lietur ir reti un putekļu kārta sakrājas uz ceļa un veido tadu slidenu virskārtiņu, nerunajot nemaz par sakritušajam lapām. Bet iesaku aizbraukt uz ritošās diagnostiku un savirzes pārbaudi.
Vai ir vērc iegādāties kabrioletu ziemā (ikdienas braukšanai) un kādi mīnusi var būt iegādājoties to?
Kur var pasūtīt stabilizatora poliuretāna bukses izņemot ADParts un no wu-ryder?
Iclatvija.lvNylon rakstīja:Kur var pasūtīt stabilizatora poliuretāna bukses izņemot ADParts un no wu-ryder?
Vladančiks rakstīja:Vai ir vērc iegādāties kabrioletu ziemā (ikdienas braukšanai) un kādi mīnusi var būt iegādājoties to?
Ziemā braukt nav nekādu problēmu ja neskaita, ka sāls rūsina kopā. Kā jebkuru vecu bumeru.
zūd elektrība žurkā(( āķi nelādē vsp(( bija nomainīti 3 generātori,bet bezjēdzīgi(( kas var būt??

Man ir m43b16 un slīd sajugs gribu nomainit,bet kadu meklet?
Paskaties motora masas vadu, iespējams pušu vai nosūbējis un nav kontaktsLaurikbmw rakstīja:zūd elektrība žurkā(( āķi nelādē vsp(( bija nomainīti 3 generātori,bet bezjēdzīgi(( kas var būt??![]()
Tas pats pie akumulatora, parbaudi klemmes.
Nu tā, tas ir pats vienkāršākais ar ko sākt.
ok paskatīšos dzinēja vadus,jo akumulatora vadi ir iztirīti un klemmes tīrasmāriņš rakstīja:Paskaties motora masas vadu, iespējams pušu vai nosūbējis un nav kontaktsLaurikbmw rakstīja:zūd elektrība žurkā(( āķi nelādē vsp(( bija nomainīti 3 generātori,bet bezjēdzīgi(( kas var būt??![]()
Tas pats pie akumulatora, parbaudi klemmes.
Nu tā, tas ir pats vienkāršākais ar ko sākt.
kads vispar ir vislabakais/optimalakais reduktors 3.23 3.46 3.64 3.73 priekš m50b25tu?
vecajam bmw 325i bij 3.45 tagadejam(bija ļoti labi) 3.15 un baig garš, nepatik huiņa, mans marsruts, šoseja pilsēta 50/50 gribu dzirdet ieteikumus?
vecajam bmw 325i bij 3.45 tagadejam(bija ļoti labi) 3.15 un baig garš, nepatik huiņa, mans marsruts, šoseja pilsēta 50/50 gribu dzirdet ieteikumus?
manuprāt, 3.23 vai 3.46kasiks rakstīja:kads vispar ir vislabakais/optimalakais reduktors 3.23 3.46 3.64 3.73 priekš m50b25tu?
arī domaju par 3.23 bet vai viņs nebūs par garu, jo patīk uzslīdet?
nu skatoties ko tu domā zem 'uzslīdēt', ja tas ir stavvieta drifts vai viens likums no luksofora tad ok. ja nopietnāk tad būs grūtāk un labāk likt 3.46, kurš principā varētu būt optimalākais visamkasiks rakstīja:arī domaju par 3.23 bet vai viņs nebūs par garu, jo patīk uzslīdet?
pats nosliecos par labu 3.46
tikai kas ar 3.64?
tikai kas ar 3.64?
ja nevari ''uzslīdēt'' ar 3.15 tad tev motors ir sprāgonis
tā ir labākā attiecība ikdienai/slīpēšanai. 3.23 arī varētu būt ļoti ok.(domāju starpība no 3.15 praktiski nejūtama) sākot jau ar kādu 3.45 pa šoseju braucot būs diskomforts dēļ augstiem apgriezniem. ir braukts ar 3.9. Briesmīgi. Ja auto tikai trasei, tad viennozīmīgi kādu 3.6, 3.7 reduktoru
es neteicu ka nevaru, es saku ka ir par garu 
nu būs jau diskomforts jutams braucot pa šosejukasiks rakstīja:pats nosliecos par labu 3.46
tikai kas ar 3.64?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 663
- 664
- 665
- 666
- 667
- …