Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 664
- 665
- 666
- 667
- 668
- …
- 1297
- chevron_right
3.45 personiski ir man un uz šosejas nejūtu baigo diskomfortu. 
1.ir kads saskaries ar e39 5 series kulises mainju? mainas no auksas? :) 2. digitala klima push tikai uz kajaam parstaja parslekties rezimi ko meklet?:)
iezieni,Booogdans rakstīja:3.45 personiski ir man un uz šosejas nejūtu baigo diskomfortu.
Man ir 3.73 uz 100km/h ir 3200 apgr. nav jau tik traki, vismaz nav jaiespringst lai kadu apdzitu
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
orangeman rakstīja:Man ir 3.73 uz 100km/h ir 3200 apgr. nav jau tik traki, vismaz nav jaiespringst lai kadu apdzituBooogdans rakstīja:3.45 personiski ir man un uz šosejas nejūtu baigo diskomfortu., pirmstam bija 4.44 ar to gan labak nelist uz šoseju
Es vienu brīdi braucu ar 4.44.orangeman rakstīja:iezieni,Booogdans rakstīja:3.45 personiski ir man un uz šosejas nejūtu baigo diskomfortu.
Man ir 3.73 uz 100km/h ir 3200 apgr. nav jau tik traki, vismaz nav jaiespringst lai kadu apdzitu, pirmstam bija 4.44 ar to gan labak nelist uz šoseju
Pēdējais labojis ZzevsS - 26 Okt 2015, 22:24, kopā labots 1 reizi.
apdzenot jau slēdz nostZzevsS rakstīja:Es vienu brīdi braucu ar 4.44. Tā kā pa šodeju bija jābrauc vairāk nekā par pilsētu, ātri tiku no viņa vaļā.orangeman rakstīja:iezieni,Booogdans rakstīja:3.45 personiski ir man un uz šosejas nejūtu baigo diskomfortu.
Man ir 3.73 uz 100km/h ir 3200 apgr. nav jau tik traki, vismaz nav jaiespringst lai kadu apdzitu, pirmstam bija 4.44 ar to gan labak nelist uz šoseju
kulise mainaas tapat ka E36. un noteikti peckas ezis pizdjets vinsh atrodas blakussedetaja puse janonjem tas sanu moldings uz peckas pusi! var pameginaat pievilkt minusu uz vinja korpusu citreiz veel kadu laiku strada!kaspars26 rakstīja:1.ir kads saskaries ar e39 5 series kulises mainju? mainas no auksas? :) 2. digitala klima push tikai uz kajaam parstaja parslekties rezimi ko meklet?:)
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Kādam ir atsauksmes par IcLatvija produkciju ? (vairāk par Poly domāju)vlAdlik rakstīja:Iclatvija.lvNylon rakstīja:Kur var pasūtīt stabilizatora poliuretāna bukses izņemot ADParts un no wu-ryder?
vispār jau ezis atbild tikai par ventilatora ātrumu regulāciju, nevis "kur pūst gaisu" uz kājām vai sejābestbmw rakstīja:kulise mainaas tapat ka E36. un noteikti peckas ezis pizdjets vinsh atrodas blakussedetaja puse janonjem tas sanu moldings uz peckas pusi! var pameginaat pievilkt minusu uz vinja korpusu citreiz veel kadu laiku strada!kaspars26 rakstīja:1.ir kads saskaries ar e39 5 series kulises mainju? mainas no auksas? :) 2. digitala klima push tikai uz kajaam parstaja parslekties rezimi ko meklet?:)
pajautāju un man atbildēja, ka tādu piedāvājumu ar poli buksēm stabilizatoram nav.Ercix rakstīja:Kādam ir atsauksmes par IcLatvija produkciju ? (vairāk par Poly domāju)vlAdlik rakstīja:Iclatvija.lvNylon rakstīja:Kur var pasūtīt stabilizatora poliuretāna bukses izņemot ADParts un no wu-ryder?
Uz e46 pasutijam nedelju atpakalj pilno setapu.. Laikam menedzeri nemak ar katalogu stradatNylon rakstīja:pajautāju un man atbildēja, ka tādu piedāvājumu ar poli buksēm stabilizatoram nav.Ercix rakstīja:Kādam ir atsauksmes par IcLatvija produkciju ? (vairāk par Poly domāju)vlAdlik rakstīja: Iclatvija.lv
pilno setapu ar poli buksēm visai piekarei vai tikai stabilizatoram?vlAdlik rakstīja:
Uz e46 pasutijam nedelju atpakalj pilno setapu.. Laikam menedzeri nemak ar katalogu stradat
un ja nav noslēpums, tad kādas cenam tādam pasākumam pie viņiem?
Arī interesē :)Nylon rakstīja:pilno setapu ar poli buksēm visai piekarei vai tikai stabilizatoram?vlAdlik rakstīja:
Uz e46 pasutijam nedelju atpakalj pilno setapu.. Laikam menedzeri nemak ar katalogu stradat
p.s Viņi virpotās vai izlietās tirgo ? Baumo, ka izlietās sūdīgākas :)
kurš man var 7pogu obc ievikt? ir pats kompis un štekeris ar apmēram 5cm vadiem.. pm ar piedāvājumiem
Draugs strada ic, pasutijam visu setapu e46tajam, es uz zhurku interesejos bija gan tikai stabilizatoriem un pilns sets..Nylon rakstīja:pilno setapu ar poli buksēm visai piekarei vai tikai stabilizatoram?vlAdlik rakstīja:
Cena stabiem bija ~25, pilnais setaps lidz 200.. Vot tagad gaidam uz e46..jo poli bukses taisa polija, pasam interesanti kas atnaks :)
Kur Purvciemā lai nomazgā auto pirms ziemas miega? :) Genarts zinu, uz krasteni nebraukšu (3x mazgājis, 2x nepatika, kā nomazgāja), vajag lai kārtīgi savasko arī. (tuvāk dominai = labāk)
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Pērnavas ielā uz Grīziņkalna pusi, uzreiz pie čakenes, kur trolejbusa pietura, ir kaut kāda mazgātuve labajā pusē, tik nezinu kvalitāte kāda, bet mašīnas tur citreiz rindā stāv.Kikaps rakstīja:Kur Purvciemā lai nomazgā auto pirms ziemas miega? :) Genarts zinu, uz krasteni nebraukšu (3x mazgājis, 2x nepatika, kā nomazgāja), vajag lai kārtīgi savasko arī. (tuvāk dominai = labāk)
Nu uz krastenes moikā arī rinda vienmēr ir (tā, kura astartē), bet tur reti kad mazgā labi.omglsr rakstīja:Pērnavas ielā uz Grīziņkalna pusi, uzreiz pie čakenes, kur trolejbusa pietura, ir kaut kāda mazgātuve labajā pusē, tik nezinu kvalitāte kāda, bet mašīnas tur citreiz rindā stāv.Kikaps rakstīja:Kur Purvciemā lai nomazgā auto pirms ziemas miega? :) Genarts zinu, uz krasteni nebraukšu (3x mazgājis, 2x nepatika, kā nomazgāja), vajag lai kārtīgi savasko arī. (tuvāk dominai = labāk)
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
K.F. rakstīja:kurš man var 7pogu obc ievikt? ir pats kompis un štekeris ar apmēram 5cm vadiem.. pm ar piedāvājumiem
Pajautā lietotājam dogMaK.F. rakstīja:K.F. rakstīja:kurš man var 7pogu obc ievikt? ir pats kompis un štekeris ar apmēram 5cm vadiem.. pm ar piedāvājumiem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 664
- 665
- 666
- 667
- 668
- …
- 1297