Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 665
- 666
- 667
- 668
- 669
- …
- 2228
- chevron_right
Labāk tā, nekā ka mani visi forumā uzskata par Minhauzenuzexo rakstīja:Laikam lasiishana nav tava stipraa puse.Rudziņš rakstīja:Jā, visi uztaisījām meetingu un kopā safantazējām![]()
Powered by Minhauzens!
Sudiigi tev ja dizhi ruup ko cilveeki domaa par tevi.Rudziņš rakstīja:Labāk tā, nekā ka mani visi forumā uzskata par Minhauzenuzexo rakstīja:Laikam lasiishana nav tava stipraa puse.Rudziņš rakstīja:Jā, visi uztaisījām meetingu un kopā safantazējām![]()
Powered by Minhauzens!
zexo rakstīja:Nezmu aizskarts, vienkarshi chalis iekaapis makonjos un slavee sevi un savu mashiinu kautgan pasham skjuunings ir bijis un vel mazliet ir palicis.Tikai stastu esat safantazejushi juus pashi jo nekur nepiemineju ka braukaajas arpus UK robezhaam.
1)fotožopēja cilveks viens, man tā tumša bilde ir
2)ak tā? es nevaru par lamorgini fantazēt?
3)
- šitas ir the BESTzexo rakstīja: Kameer man 3x 325 un secret toys
4) tieši tā, es labāk par disku naudu krutu uzlieku ziemā krutas riepas uz netik krutiem diskiem. Brūnā krāsā? daltonisms? ok, ne par ko nebrīnos .
sejā saki? nu nu šmurguli, uz priekšu
Laba kleita 
Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Man ar patīk 
Man nav ne vienam jāizdabā, bet toties tu gan vēlējies ar savu Minhauzena stāstu par m3 izdabāt citiem, kuru rakstīji ar putām uz lūpām 
Neesmu baigais CSI, bet kautkā šķiet, ka kautkas ar to M3 tomēr nav tīrs.
1) Kāpēc pēc 3 mēnešiem būtu jālabo posts? 2)Lūk kā bija sākumā 3)Te bija tās emkas sludinājums, kurā bija tā pati bilde, ko zexo ielika 4)Atkal kautkāds rediģetais posts
1) Kāpēc pēc 3 mēnešiem būtu jālabo posts? 2)Lūk kā bija sākumā 3)Te bija tās emkas sludinājums, kurā bija tā pati bilde, ko zexo ielika 4)Atkal kautkāds rediģetais posts
"Neesmu baigais CSI, bet kautkā šķiet, ka kautkas ar to M3 tomēr nav tīrs.
"
Man liekas, ka esi gan, pie tam tāds, ka Ņujorkas CSI (vai kā vņi tur) atpūšas!
P.S. Nu gan jums nav ko darīt, pārbaudīt, vai kāds nav labojis 3 mēnešus vecus postus!
Tak tas ir normāli, jebkurā foruma ir savs procents daiļdirsēju, tāka viss norm!
Man liekas, ka esi gan, pie tam tāds, ka Ņujorkas CSI (vai kā vņi tur) atpūšas!
P.S. Nu gan jums nav ko darīt, pārbaudīt, vai kāds nav labojis 3 mēnešus vecus postus!
Tak tas ir normāli, jebkurā foruma ir savs procents daiļdirsēju, tāka viss norm!
d[-_-]b
zexo
Dzēsies laukā, tev šeit nav vairs dzīves!
Nixon pielika punktu uz I
Ja es tūlīt atradīšu kā ielikt, tad tu būsi nopelnījis reputāciju par šo izmeklēšanuNixon rakstīja:Ja māk pareizi izmantot meklēšanas opciju, tas nav grūti izdarāms.
Tak zexo, nobildē šodienas avīzi vai hvz ko ar to konkrēto e36 M3 fonā, lai būtu ticami...
Vai arī normāli atzīsti to, ka gribēji pacelt savu respektu foruma vidū un tāpēc izdomāji šito pasaciņu
Tādi Minhauzeni ar Djjys'u un tamlīdzīgiem priekšgalā te ir bijuši dafiga..
Vai arī normāli atzīsti to, ka gribēji pacelt savu respektu foruma vidū un tāpēc izdomāji šito pasaciņu
Tādi Minhauzeni ar Djjys'u un tamlīdzīgiem priekšgalā te ir bijuši dafiga..
Jā, nevaru atrast, tie laikam kkādi īpašie forumi kuros var reputāciju ieliktNixon rakstīja:Šajā topikā nevar.
Tehniskie topiki, ja var tos tā saukt 
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Cik tas buus fcking jautri iesmereet sejaa kad viss buus gatavs.
Ja teiktu kad zem kapota LS2, tad vareetu breeku celt.
@Nixon, lai pasmietos velaak ar alus glaazi rokaa par Minhauzena staastu patiesiibu.
inb4 photozhoped, inb4 vajag e36.lv papiiru blakus auto, inb4 niku uz papiira, inb4 dokumentus ieskenee, inb4 nozagu bildi, inb4 Minhauzens turpina staastu, inb4 inb4
aijh cik zheel ka nevaru niku nomainiit uz Minhauzens.
@Agnis, ar laiku buus episka reakcija no zhelejniekiem.
#DRIFT #TURBO #POWERED #BY #MINHAUZENS #YOLO!
@Nixon, lai pasmietos velaak ar alus glaazi rokaa par Minhauzena staastu patiesiibu.
inb4 photozhoped, inb4 vajag e36.lv papiiru blakus auto, inb4 niku uz papiira, inb4 dokumentus ieskenee, inb4 nozagu bildi, inb4 Minhauzens turpina staastu, inb4 inb4
@Agnis, ar laiku buus episka reakcija no zhelejniekiem.