dažādas dzineja problēmas & Jautājumi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- …
- 350
- chevron_right
tukšgaitā ar "trait"? Ja tā, tad izklausas pēc defektainas kartera ventilācijas membrānas, simptomi - loti ilgs sprauslu atvērums 2. un 3. (kolektora, DISA`s īpatnība) cilindrā - parasti 7-9ms. Izplatīta m43 slimība, pats pirmo reizi pus dienu kā dulls rakos, kamēr atradu cēloni.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
bosch 0261200403 tak ir prieks m50b25 non vanos dzineja?
Citu kompi ka so vel var pielikt?
Citu kompi ka so vel var pielikt?
Šodien pabraucu un konstatēju ka dīvainā vibrācija ir visā apgriezienu diapazonā, un tieši uzņemot apgriezienus.
Nevarētu pie vainas būt detonācijas sensors?
Nevarētu pie vainas būt detonācijas sensors?
Vai e46 un e36 M43 motoriem detonācijas sensori ar kauto atšķiras?
Ar diviem sensoriem uz vienu ligzdu.
Ar diviem sensoriem uz vienu ligzdu.
Kapēc nevar pielaist bmw 325tds?
Starteris griež un sūknis ari labs bet ir kautkāda cita vaina,bet nevaram saprast kvēlsveces labas visass !
Starteris griež un sūknis ari labs bet ir kautkāda cita vaina,bet nevaram saprast kvēlsveces labas visass !
Kā tu zini ka sūknis labs? Šitiem motoriem parasti sūkņi jūk, bet tad ir ta ka auksts lec bet silts ne, moska tev vsp viņš kirdik. Jo ja motors griez tad ir jaiet, ja protams nav kādi imo, kas kko bloķē!
Dzīve var nomainīt visu, bet BMW tikai uz BMW!
Lieta tada, kad skate manu 93gada 318is izmeta ara par atgazeem. tika nomainita zonde, vecaa bija beigta, pec tam tika meritas atgazes un atkal virs normas. pamegjinaju nomainit gaisa meritaju, bet ari nekaa. tad nu luk, varbut kads zin kas varetu but par lietu?
ir iespeja, ja pirms zondes izputejaa ir maza plaisa, piesucot gaisu mainas tas atgazes?
p.s. un tukshgaitaa leekaa apgriezieni
ir iespeja, ja pirms zondes izputejaa ir maza plaisa, piesucot gaisu mainas tas atgazes?
Turx333 rakstīja:Kapēc nevar pielaist bmw 325tds?
Pilnīgi piekrītu, tā pat vien nevari būt droš, ka sūknis ir labs. Pārbaudi vai vismaz degvielu padod pa vadiem.ar4ibalc rakstīja:Kā tu zini ka sūknis labs? Šitiem motoriem parasti sūkņi jūk, bet tad ir ta ka auksts lec bet silts ne, moska tev vsp viņš kirdik. Jo ja motors griez tad ir jaiet, ja protams nav kādi imo, kas kko bloķē!
Šādos laikapstākļos kvēlsveces pricipā nevajag lai palaistu, ir vēl gana silts, tas nebūs iemesls.
izdrukas studijā.indrikjis rakstīja:Lieta tada, kad skate manu 93gada 318is izmeta ara par atgazeem. tika nomainita zonde, vecaa bija beigta, pec tam tika meritas atgazes un atkal virs normas. pamegjinaju nomainit gaisa meritaju, bet ari nekaa. tad nu luk, varbut kads zin kas varetu but par lietu?
jā, caurs izpūtējs pirms zondes ietekmēs tās darbību.
gadījumā neuzliki lietotu zondi?
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
nu nezinu, man zonde 2 gadi nav pievienota un atgaazes normas robezaas.
jaatjuunee m42
Ja zonde nedarbojas/nav pievienota, tad atgāzes var ietekmēt ļoooti daudz faktori, bet zonde parasti to visu faktoru radīto efektu izlabo, tāpēc tā spēlē lielāko lomu, lai būtu "pareizas" atgāzes.
es vienkaarsi esmu vinas mainiijis loti daudz(jaunas bosch), bet taa kaa esmu tiirasinu laucinieks ar seedinaatu bmw , tad vinas aatri pa grunteni pret akmeniem izjuuk. taa kaa jauda(318is) un pateerins(pat6-12litr) mani apmierina, tad es taa arii visu atstaaju.
jaatjuunee m42
tiku izputeju metinat kkada noname servii, nez cik kvalitativi vinjsh tur sametinaja, bet atgazes no ~6% nokritas uz 3%, apgriezieni ari beidza lekat. skate izlaida cauri ar 2,89% viena momenta jau bija pari 3% bet shis atljava lai nokritas zem 3...
ka jau mineju, bija pirms zondes maza plaisinja, bet kas to butu domajis, kad tik lielas problemas var sagadat
interesanti ir tas, kad kkados 3 servisos kur biju teica, kad taa plaisa nekada gadijuma nevar ietekmet atgaazes...
interesanti ir tas, kad kkados 3 servisos kur biju teica, kad taa plaisa nekada gadijuma nevar ietekmet atgaazes...
Es nepalasiju Tavus iepriekšējos postus, bet domāju, ka jebkurš BMW lietpratējs pateiktu, ka ja pirms zondes pūš garām, tad vajadzētu būt tādām problēmām.
Tatad lieta tāda , bmw 325, nav jaudas! un apgriezieni lēkā! jekabpils auto centra uz diagnostiku , neparadija ne lamdu , ne gaisa masas meritāju. bet parādija droseles vārstu , tur kautkada problēma? cik reāli tas?
Apgriezieni lekā,tukšgaitā. un uz leju krīt, pat uz slāpšanu . un ir noslāpis :) ?
Un jaudas , liels jaudas trūkums :) 2x robā nevar paslipēt ;(
Apgriezieni lekā,tukšgaitā. un uz leju krīt, pat uz slāpšanu . un ir noslāpis :) ?
Un jaudas , liels jaudas trūkums :) 2x robā nevar paslipēt ;(
cik lielu ieplūstošā gaisa daudzumu parādīja diagnostikā?
Nemacēšu pateikt,jo lapiņa palika garāžā!
bij vaļā gaisa filtra kaste,pieliku klāt nrm,bet braucis nēsmu? tas varētu būt? ka no malas ķēra kaut kādu ļevo gaisu? :)
bij vaļā gaisa filtra kaste,pieliku klāt nrm,bet braucis nēsmu? tas varētu būt? ka no malas ķēra kaut kādu ļevo gaisu? :)
gaisa filtra kastes var nebūt vispār un auto ir normāli jārūc, jo MAF atrodas pēc tās.
varētu jau būt, ka vainīgs ir tas "diagnostikā uzrādītais" TPS bet man kaut kā neticas.
Vispār prikolī šitie servisi, kur klients uztaisa diagnostiku un pēc tam viņam ir jānāk forumā zīlēt, kas ir beigts...
Normālā variantā pasaka ar 100%, kas ir beigts, nomaina un auto brauc normāli
varētu jau būt, ka vainīgs ir tas "diagnostikā uzrādītais" TPS bet man kaut kā neticas.
Vispār prikolī šitie servisi, kur klients uztaisa diagnostiku un pēc tam viņam ir jānāk forumā zīlēt, kas ir beigts...
Normālā variantā pasaka ar 100%, kas ir beigts, nomaina un auto brauc normāli
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- …