Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- …
- 1297
- chevron_right
baigās cenas.es r17 valcēju no 5ls sākot.
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
ne diska izmers, ne platums valcesanas cenas neiespaido, tikuntaa viensuntaspats darba apjoms in nepieciesams, vienigais kas varetu iespaidot ir valcejamaa puse, parasti ta bus iekspuse, bet ir bijusi gadijumi ka javalcee arpuse, un tas jau ir pavisam cits darba apjoms, kaa ari prasmju limenis, tur gan cena atskirsies
...
Guncis rakstīja:limbažos maksis MT ir sakot no 5ls. Esot atkarīgs cik ilgi tas process notiek.Laiks atkarīgs no diska cietības utt.
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
neviens nezin?Guncis rakstīja:Varbūt te ir kāds kas restaurē augstspiediena sūkņus dīzeļiem? vai var ieteikt kur labāk aizvest lai uzfrišina?
Kas vareetu buut par iemeslu,ja iesleedzot gaismas paraadas uzraksts ruchlicht defect.....
Nedeg kāda no gaismām.
Tur jau taa lieta ka deg viss...viss kaartiibaa, visas spuldziites deg...taadeelj nesaprotu kaadeelj to raada...uteo rakstīja:Nedeg kāda no gaismām.
Iepriekšējam e36 man arī tā bija, ka dega visas lampas, bet kompis visu laiku rādīja, ka aizmugurējie gabarīti nedeg. Tā nu vnk ignorēju to kļūdu un braukāju.
nu pagaidaam daru taa arii es
ai tur cakars ar tiem aizmugugurejo lampu piniem, tapec taa ir, ir lampas paredzaetas check control modulim un ir parastas lampas, ackiriba vienaa pinaa. kurejaa tagat no galvas neaceros pec kartas kurs tas bija, bet ir pietiekami infa netaa par to lai pamekletu pasi kur kas japielodee lai apietu to pinu
...
varbut kadam liksies smiekligi bet varbut kads var ko ieteikt! situacija tada ka instrumentu panelim krasa locas nost! lidz ar to ari bultas keras! puse jau krasa ir nolobijusies un sabirusi un ta ta sarkana krasa koz acis kaut ari spilgtums ir uz mazako uzlikts! varbut kads var ko ieteikt saja jautajuma! vnk zb jau ja ta turpinas lobities tad pazudis visi cipari !
Nopērc citu spidometru!
zb jau man vinus jau pirkt sitas jau ir piektais un var teikt katrs 15 ls
Ko Tu ar viņiem dari, ka visi izbeidzas?
Guncis rakstīja:neviens nezin?Guncis rakstīja:Varbūt te ir kāds kas restaurē augstspiediena sūkņus dīzeļiem? vai var ieteikt kur labāk aizvest lai uzfrišina?
Kā pareizi noņēmt e36 priekšējo bamperi? vnk tiks nahrenizēts
tad jau vairs nav jāņem nost
pērc no kāda privātā, kur auto ir tikko sākts jaukt daļās. Šrotos visi ir nomētājušies gauds pusizjauktos auto vai angāra strūrī (lasīt mitrumā).mistrust rakstīja:zb jau man vinus jau pirkt sitas jau ir piektais un var teikt katrs 15 ls
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
vīri vajag zināt kā būs ar style 5 r16 8j et 23 uz sedana ar stock vai 40mm sēdinājumu (aizmugurē), neķersies aizmugurē arkās ???
p.s riepas 205/45
p.s riepas 205/45
pajautā lietotājam Ruu viņam bija šādi diski ar ļoti zemu sēdinājumu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 66
- 67
- 68
- 69