Orkaans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- …
- 88
- chevron_right
+m3vilks25 rakstīja:diski vienkārši užasnie.uz melniem bleķiniekiem izskatītos labāk
ko jus vel par tiem diskiem cikstiet tulit tak bus tadi ka vajag
+M3
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Paliidziet izdomaat ,kaadaa kraasaa labaak kraasot man tos centrus ???
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
balsoju par zaljo...vareetu interesanti kopaa izskatiities
Šitās ir tās MIPA V.I.P sērijas krāsas?
Bet nu ja godīgi, pie sarkanoranžās virsbūves, pirmā un otrā galīgi neies klāt, par trešo nevar saprast..
Bet nu ja godīgi, pie sarkanoranžās virsbūves, pirmā un otrā galīgi neies klāt, par trešo nevar saprast..
Es domāju ,ka būs nedaudz pa košu!
Man liekas ,ka būs nedaudz pa košu!AgnisB rakstīja:Šitās ir tās MIPA V.I.P sērijas krāsas?
Manuprāt, auto krāsa jau ir koša un liek par sevi manīt un ja nokrāsotu vēl trakus diskus tad var izskatīties štruntīgi. Man šķiet ka labāk būtu ar kādām parastām krāsām, nevis tik košām un kliedzošām.
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
varbūt kādā tumšā tonī, kopā ar pulēto plauktu labi izskatītos :)
kaut kas starp otro un trešo būtu jāpameklē...
+1Aduks rakstīja:Manuprāt, auto krāsa jau ir koša un liek par sevi manīt un ja nokrāsotu vēl trakus diskus tad var izskatīties štruntīgi. Man šķiet ka labāk būtu ar kādām parastām krāsām, nevis tik košām un kliedzošām.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Ar jums te neko nevar saprast!!!! Vienam vajag taa un otram shitaa tapeec nokraasoju diskus ar to kas bija pie rokas!!!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
nevar isti saprast kada krasa ir, bet man jau patik
jocīgi, tev ch, pusstundu atpakaļ nepatika...
Zaljaa
Vēlreiz pierādās, ka diski spēlē 50% no auto kopskata :)
Ir jau pokemoniski, bet tā ieturēti!
Ir jau pokemoniski, bet tā ieturēti!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70