Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- …
- 470
- chevron_right
Beidziet te tuftu dzīt, jo īpaši tie, kuri nu necērt neko, tik izmanto krutus vārdu savienojumus.
Ja ir jautājumi, zvaniet pašam saimniekam, komunikabls un nav uzmetējs, cik zinu to auto nopirka jau gatavu, bet deva izdirsties labi, tākā ja viņam neizjuka, jums , iepriekš minētajiem to pč neizjuks.
Ja ir jautājumi, zvaniet pašam saimniekam, komunikabls un nav uzmetējs, cik zinu to auto nopirka jau gatavu, bet deva izdirsties labi, tākā ja viņam neizjuka, jums , iepriekš minētajiem to pč neizjuks.
Te tieši ir jadzen tufta... priekšniek...
Šķiet, ka korpusi bija vienādi. Tikai tad ja vienas firmas. Bosch bezlēcu korpuss būs vienads ar Bosch lēcu korpusu utt.TomSkarsts rakstīja: ↑10 Jan 2018, 23:06 E36 priekšējiem lukturiem starp Lēcu un bezlēcu lukturiem atšķiras korpusi? Respektīvi bildē melnā plastmasas daļa, pie kuras pieskrūvējas reflektori, lēcas.
Screenshot_29.png
jā un tavas tai skaitā
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
nu bet protams,es vai tad saku ka ne?
tik mans nemetajas pusizjaukts pie garazas-bomar style
tas CL Mercedes ir tavs?
ludzu pasaki,ka tavs
tik mans nemetajas pusizjaukts pie garazas-bomar style
tas CL Mercedes ir tavs?
ludzu pasaki,ka tavs
Pēdējais labojis cipruss18 - 11 Jan 2018, 11:01, kopā labots 1 reizi.
ar kompatu pa brugji
man arī nekas nemētājas :hvz: un nav mētājies, pa fikso izjaukts un pārdots :haha:
nu kuzavs tak metajas
jas tas CL ir tavs,tad varu apsveikt at pieminekil
ja nebija kabri pa ko saliet,tad so varesi vilkt striķī un pardot vionu ir nereali.es par detaļaām nemaz nerunāšu
jas tas CL ir tavs,tad varu apsveikt at pieminekil
ja nebija kabri pa ko saliet,tad so varesi vilkt striķī un pardot vionu ir nereali.es par detaļaām nemaz nerunāšu
ar kompatu pa brugji
Kārtējo reizi pierādi davu bezpoņu, kas tur dārgs viņā? Pneima 140e gab? vai stūres pirksts 24e gab?
kuzavs ar nemētājas, un braukt ir letāk ar viņu nekā ar b25
Emm a kad nebija kabrī par ko saliet?
p.s ceru kabri arī pats krāsosi, būs par ko parēkt atkal #semaks #esmuProfesionalis
kuzavs ar nemētājas, un braukt ir letāk ar viņu nekā ar b25
Emm a kad nebija kabrī par ko saliet?
p.s ceru kabri arī pats krāsosi, būs par ko parēkt atkal #semaks #esmuProfesionalis
9o ja atceries,ka tai masinai nav tikai stures pirksti
Fashij man tev atgadinat tas reizes,kad man mesengeri prasiji 20 eiro aizdot?
labi,netaisam cirku te
kabri nekrasosu pats un nu esi pavisam godigs,tavs semaks bija tiesi tada pasa kvalitate at putekliem un apelsinu nokrasots un cik tev tas izmaksaja
pie skonto halles tak mes to izrunajam un biji saravis apenes tuple uzzinot cik man tas izmaksaja un cik tev
un tik nesaki ka ta nebija
un par krasosanu-paskaties uz savu ex kuti-vot tur bija jasmeja sun javemj
par CL mersi
kompresors jauns 500 eiro
katra pneima (laba,jauna)sakot no 300 eiro
dzinejam apkope vismaz no 1300 eiro
nestasti man ka 5.0 ed Mazak ka m50
sie slimie suna murgi vienreiz ir jaizbeidz
netaisisim te spamu,sis bus mans pedejais posts at tevi,bet busim reali
tani kabri bija kkada huina,ka Tu vinu tik atri izjauci
un nesaki,ka tev apnika utt
ne velti te cilveki sakuma jau teica,ka tev tas kuzavs ir parwedzets cuukaam
Fashij man tev atgadinat tas reizes,kad man mesengeri prasiji 20 eiro aizdot?
labi,netaisam cirku te
kabri nekrasosu pats un nu esi pavisam godigs,tavs semaks bija tiesi tada pasa kvalitate at putekliem un apelsinu nokrasots un cik tev tas izmaksaja
pie skonto halles tak mes to izrunajam un biji saravis apenes tuple uzzinot cik man tas izmaksaja un cik tev
un tik nesaki ka ta nebija
un par krasosanu-paskaties uz savu ex kuti-vot tur bija jasmeja sun javemj
par CL mersi
kompresors jauns 500 eiro
katra pneima (laba,jauna)sakot no 300 eiro
dzinejam apkope vismaz no 1300 eiro
nestasti man ka 5.0 ed Mazak ka m50
sie slimie suna murgi vienreiz ir jaizbeidz
netaisisim te spamu,sis bus mans pedejais posts at tevi,bet busim reali
tani kabri bija kkada huina,ka Tu vinu tik atri izjauci
un nesaki,ka tev apnika utt
ne velti te cilveki sakuma jau teica,ka tev tas kuzavs ir parwedzets cuukaam
ar kompatu pa brugji
tell me more tu tak blja riteni nemaki pieskruveet pat pertiki, davai savu jeelo tirgu paturi pie sevis un pasuti vel kaadus labus polju sudus nu vai aizej arkas pavalcee, tev tas tieshaam sanaaak ka nevienam citam
par semakiem, ja man bija ne perfekti nokrasots tad tev bija nokrasots ar lupatas gabalu kuru ik pa laikam pamerceja kraasas podaa un pat logu listes sakrasotas bija nerunajot par aj cmon
paterinsh mersim.ir 8e uz 100km tapec ej paraudi
Pēdējais labojis Fashion - 11 Jan 2018, 11:29, kopā labots 1 reizi.
Gan jau ka ir
ar kompatu pa brugji
aa fashij tu esi nopircis nepareizo mašīnu, cik tev naudas makā?,,,, es domaju ka tu viņu nevari atļauties, paskaitam cik viņai maksā detaļas,,,,,, hahahah, es esmu visgudrākais un visu daru pareizi, tev viss ir suds.
joks obviously.
joks obviously.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
es zinu kur tu dzivo un tu ar mani dzersi!
es nezinu cik vinam naudas un kas ir maka,bet zinu to,ka paris reizes sutija man sms ,lai aizdodu 20 eiro benzinam
parejais man pohuj
Fashij man tevi vienu sonakt gaidit?
ar kompatu pa brugji
Kada starpiba vienu vai nee? apdirsies jau? ja jau saki runat kko.par manu sievu tad jau bus jaatbild par tirdzinu
sanak.ka tu tagad seedi ar pilnaam sudainaam bikseem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 66
- 67
- 68
- 69