Šeit var papļāpāt !!!

Visas slēgtās tēmas u.c., kas vairs nav aktuāls.
Profila bilde
Dj_Zii
Ziņojumi: 2104
Pievienojies: 01 Dec 2011, 17:28
Braucu ar: zibenu
Reputācija: 6

21 Feb 2014, 00:29

fleksetas atsperes ir studentu variants :gigigi: atceros vel senos laikus kad nebija pika tad fleksis darija sedinajumu :gigigi: bet nu tas tomer nav pareizi :nenene: es personigi ateicos no tas domas kad ar 80km/h uzmetam pa granceni 3 kulenus :lol: no ta laika sapratu ka sedinatas atsperes ir tomer daudz letak :gigigi: bet nu ir jau vel variants ka nolekse vinas :D strada atspere vai ne :lol: ir redzeti visadi brinumi :gigigi:
Profila bilde
Dj Plosky
Ziņojumi: 2741
Pievienojies: 12 Mar 2012, 20:18
Braucu ar: ER2
Atrašanās vieta: Ezernieki, Rīga
Reputācija: 13

21 Feb 2014, 00:31

Nelasīts ziņojums Burbul1s » 21 Feb 2014, 00:19
@325 BMW

Esmu minis ar fleksētām esmu mionis ar sēdinātam un secināt var to ka tavs viedoklis ir invalīds, bet nu tev jau noteikti stock e36.lv stāsts - Nopirku sterilu e36, uzliku coilus un ljitakus esmu pirmais chalis ciema, kurš pēdējo puss gadu 90% neko labu nav ierakstījis kā tikai daiļi dirsis. Bet nu kam jau nauda nav problēma un pirksti nelokās jo senči labā darbā iekārtojuši, jeb vienkārši piešķir kapeiku coiliem, tiem jau pofig. Zinu piemērus daudz kas min iegdienā ar fleksētam pus gadu/gadu/divus gadus, problēmu 0! Bet nu turpini daidirsēja karjeru e36.lv par interneta samurajiem vienmēr jautri parēkt! :super: Cya :*

Ja katrs nopelnītu savam BMW tāpat kā es, Latvija būtu pirmaja vietā IKP pasaulē! :hahaha:
Ja ap 90eiro tev ir daudz par sēdinātām atsperēm, tad tik tiešām mums nav par ko runāt...
"pēdējo puss gadu 90% neko labu nav ierakstījis kā tikai daiļi dirsis." - kas ir labs un kas ir slikts tavā saprašanā?! :)
Tāka tukši dirs te tikai tu! :gigigi:
d[-_-]b
Profila bilde
LitrsALus
Ziņojumi: 313
Pievienojies: 04 Apr 2012, 18:49
Braucu ar: Sierra
Atrašanās vieta: Cēsis

21 Feb 2014, 00:33

Kas tā par nekaunīgu pašdarbību? Kapēc pārvācās?
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Profila bilde
Dj_Zii

21 Feb 2014, 00:33

ta pepiņi :gigigi: kurš bija par zagetam atsperem un kurš par normalam :lol: :gigigi:
Profila bilde
Dj_Zii

21 Feb 2014, 00:34

LitrsALus rakstīja:Kas tā par nekaunīgu pašdarbību? Kapēc pārvācās?
tapec ka es ta teicu :gigigi:
Profila bilde
LitrsALus

21 Feb 2014, 00:34

Bet es taču ieliku smuku audi!
Profila bilde
Burbul1s
Ziņojumi: 649
Pievienojies: 14 Sep 2013, 00:43
Braucu ar: Sasistām durvīm
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 1

21 Feb 2014, 00:35

325 BMW rakstīja: @325 BMW

Esmu minis ar fleksētām esmu mionis ar sēdinātam un secināt var to ka tavs viedoklis ir invalīds, bet nu tev jau noteikti stock e36.lv stāsts - Nopirku sterilu e36, uzliku coilus un ljitakus esmu pirmais chalis ciema, kurš pēdējo puss gadu 90% neko labu nav ierakstījis kā tikai daiļi dirsis. Bet nu kam jau nauda nav problēma un pirksti nelokās jo senči labā darbā iekārtojuši, jeb vienkārši piešķir kapeiku coiliem, tiem jau pofig. Zinu piemērus daudz kas min iegdienā ar fleksētam pus gadu/gadu/divus gadus, problēmu 0! Bet nu turpini daidirsēja karjeru e36.lv par interneta samurajiem vienmēr jautri parēkt! :super: Cya :*

Ja katrs nopelnītu savam BMW tāpat kā es, Latvija būtu pirmaja vietā IKP pasaulē! :hahaha:
Ja ap 90eiro tev ir daudz par sēdinātām atsperēm, tad tik tiešām mums nav par ko runāt...
"pēdējo puss gadu 90% neko labu nav ierakstījis kā tikai daiļi dirsis." - kas ir labs un kas ir slikts tavā saprašanā?! :)
Nu tātad tu esi tas - man stocks, coili un ljitaki mašīnas cenā - pirmais puika rajonā un visas mazās miklas
Es neteicu ka daudz, es teicu ka bezjēdzīgi, kā tas arī ir.
Palasi savus postus pa forumu un sapratīsi.

Labi ar tevi runāt ir tik pat neloģiski kā mēģināt audistam pateikt, ka nevaig celt augšā un audī ir sūds.
Pēdējais labojis Burbul1s - 21 Feb 2014, 00:36, kopā labots 1 reizi.
Profila bilde
Dj_Zii

21 Feb 2014, 00:36

LitrsALus rakstīja:Bet es taču ieliku smuku audi!
tev vispar vajadzetu banu :emo: iesvert par to :gigigi:
Profila bilde
Pjērs
Ziņojumi: 2374
Pievienojies: 13 Mar 2012, 17:52
Braucu ar: Baltu e30
Atrašanās vieta: Kuldīga

21 Feb 2014, 00:36

O! Tieši uztrāpīju, pagājušo ned. es ari priekša katrai atsperei nogriezu veselu vijumu, auto bija apm. 4cm zemāks. Izskatījās vizuāli skaisti, bet braukšana dirsā. Nekad nebiju braucis ar zāģētam atsperem.
Karoč viss slikti, amītis grabēja, kkas sitās, pabraucu 2dienas un sapratu ka nahuj! Labāk pagaidām braucu ar stock atsperēm nekā jāju kopā auto, un nedod dievs ka tā atspere izlec laukā.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Profila bilde
LitrsALus

21 Feb 2014, 00:37

Nevar! Man tomēr ir Ford Sierra!
Profila bilde
Dj_Zii

21 Feb 2014, 00:37

:D
Profila bilde
Dj Plosky

21 Feb 2014, 00:38

Dj_Zii rakstīja:fleksetas atsperes ir studentu variants :gigigi: atceros vel senos laikus kad nebija pika tad fleksis darija sedinajumu :gigigi: bet nu tas tomer nav pareizi :nenene: es personigi ateicos no tas domas kad ar 80km/h uzmetam pa granceni 3 kulenus :lol: no ta laika sapratu ka sedinatas atsperes ir tomer daudz letak :gigigi: bet nu ir jau vel variants ka nolekse vinas :D strada atspere vai ne :lol: ir redzeti visadi brinumi :gigigi:
Nu redz, uzliekot mīksto uz visiem fizikas likumiem, te daži mēģina iestāstīt, ka nekas nemainās vadāmībā... :lol:
d[-_-]b
Profila bilde
Nixon
Ziņojumi: 5884
Pievienojies: 13 Dec 2011, 20:59
Braucu ar: BECAUSE RACECAR
Atrašanās vieta: Valmiera, Mazsalaca
Reputācija: 22

21 Feb 2014, 00:39

Es arī savulaik nozāģēju atsperes - sēdinājums jau bija foršs, bet pa četriem mēnešiem divi amīšu komplekti jau bija beigušies. :gigigi: Braukšanai jau baigi netraucēja - paslīpēt varēja. :hahaha:
Attēls
Profila bilde
Dj_Zii

21 Feb 2014, 00:40

Rudziņš rakstīja:O! Tieši uztrāpīju, pagājušo ned. es ari priekša katrai atsperei nogriezu veselu vijumu, auto bija apm. 4cm zemāks. Izskatījās vizuāli skaisti, bet braukšana dirsā. Nekad nebiju braucis ar zāģētam atsperem.
Karoč viss slikti, amītis grabēja, kkas sitās, pabraucu 2dienas un sapratu ka nahuj! Labāk pagaidām braucu ar stock atsperēm nekā jāju kopā auto, un nedod dievs ka tā atspere izlec laukā.

aizmugure neizleks :gigigi: bet prieksa gan pa bedrem buss + vairak ka 2 cilveki nevar masina braukt jo sitas amji un strike arkas :lol: :gigigi: bet izskatas za to :super: :gigigi:
Profila bilde
Dj Plosky

21 Feb 2014, 00:41

Burbul1s rakstīja:
325 BMW rakstīja: @325 BMW

Nu tātad tu esi tas - man stocks, coili un ljitaki mašīnas cenā - pirmais puika rajonā un visas mazās miklas
Es neteicu ka daudz, es teicu ka bezjēdzīgi, kā tas arī ir.
Palasi savus postus pa forumu un sapratīsi.

Labi ar tevi runāt ir tik pat neloģiski kā mēģināt audistam pateikt, ka nevaig celt augšā un audī ir sūds.
Nu redzot, ko tu raksti par mani, manu autiņu (visu vnk garām), tikai pārliecinos par to, ka arī visa pārējā informācija no tevis ir tukša runāšana. :)
d[-_-]b
Profila bilde
Pjērs

21 Feb 2014, 00:42

Nu nē, labak stock un brauc bez stresa.

Profila bilde
LitrsALus

21 Feb 2014, 00:42

Kas tad tā pa piekari e36? Dzīves piemērs ir mans bijušais civics, pists ir visur daudz un dikti ar zāgētām atsperēm, bet viss joprojām zaibis pēc 2. gadu braukšanas.
Profila bilde
Gustiņš
Ziņojumi: 230
Pievienojies: 07 Jan 2014, 19:53
Reputācija: 1

21 Feb 2014, 00:43

Labi , neiesveriet man man banānus un es eju gulēt. Daudz ko jaunu uzzināju no gudriem vīriem :clap:
Profila bilde
Pjērs

21 Feb 2014, 00:43

Tad ej uz hondaclub.lv un lieli savu civic

Profila bilde
Dj Plosky

21 Feb 2014, 00:44

Pēc pēdējiem ziņojumiem izskatās, ka tomēr fizikas likumi strādā arī Latvijā, citādi man jau sāka likties, ka mums te kkas nav tākā visiem! :D
d[-_-]b