Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 670
- 671
- 672
- 673
- 674
- …
- 2228
- chevron_right
nu bet protams325 BMW rakstīja:Nu redz, uzliekot mīksto uz visiem fizikas likumiem, te daži mēģina iestāstīt, ka nekas nemainās vadāmībā...Dj_Zii rakstīja:fleksetas atsperes ir studentu variantsatceros vel senos laikus kad nebija pika tad fleksis darija sedinajumu
bet nu tas tomer nav pareizi
es personigi ateicos no tas domas kad ar 80km/h uzmetam pa granceni 3 kulenus
no ta laika sapratu ka sedinatas atsperes ir tomer daudz letak
bet nu ir jau vel variants ka nolekse vinas
strada atspere vai ne
ir redzeti visadi brinumi
Rudziņš rakstīja:Tad ej uz hondaclub.lv un lieli savu civic
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Eu, šodien bija sniegs? Uz taisna ceļa iepisi grāvī?
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
@325 bmw - Vienk tavs viedoklis ir sūds samierinies ar to
Un atkārtošu (tiem kas galīgi dolbajobi el joprojām nesaprot) felksētas atsperes neko sliktu nedara, ja to izmanto ikdienā nevis uz trases, dzīvē vienk pārāk daudz ir redzēti kadri ar tādām kam vispār nav ar ritošo un amjiem problēmas - nu jeb arī vienk ir jāmāk braukt, nevis jāpis kā dolbajobiem
@Rudziņš - vienk vēlviens pierādījums ka fleksētās nav neko daudz sliktākas
EDIT: "80km/h uzmetam pa granceni 3 kulenus" tur jau nav vainīgas atsperes tur lohs pie stūres
man paziņa uz 50km/h iepisa uz grancenes grāvī un vēl daži zināmi kadri - fleksētās vainīgas tātad ja? 
Un atkārtošu (tiem kas galīgi dolbajobi el joprojām nesaprot) felksētas atsperes neko sliktu nedara, ja to izmanto ikdienā nevis uz trases, dzīvē vienk pārāk daudz ir redzēti kadri ar tādām kam vispār nav ar ritošo un amjiem problēmas - nu jeb arī vienk ir jāmāk braukt, nevis jāpis kā dolbajobiem
@Rudziņš - vienk vēlviens pierādījums ka fleksētās nav neko daudz sliktākas
EDIT: "80km/h uzmetam pa granceni 3 kulenus" tur jau nav vainīgas atsperes tur lohs pie stūres
Pēdējais labojis Burbul1s - 21 Feb 2014, 00:48, kopā labots 1 reizi.
Bļā , es gar zemiLitrsALus rakstīja:Rudziņš rakstīja:Tad ej uz hondaclub.lv un lieli savu civic
Eu, šodien bija sniegs? Uz taisna ceļa iepisi grāvī?
Drīzāk Tevi, jo Tu visu forumu tā nosauciRudziņš rakstīja:3. Dzelteno plēvi liek lohi
Par šo teikumu tevi rīt viss forums apēdīs
Gustiņš rakstīja:Bļā , es gar zemiLitrsALus rakstīja:Rudziņš rakstīja:Tad ej uz hondaclub.lv un lieli savu civic
Eu, šodien bija sniegs? Uz taisna ceļa iepisi grāvī?Smuki
1- 0 interneta batlaGustiņš rakstīja:Bļā , es gar zemiLitrsALus rakstīja:Rudziņš rakstīja:Tad ej uz hondaclub.lv un lieli savu civic
ķip baig uzbrauc 
Man vismaz nav siera!
Man vismaz nav siera!
kurš to teicaGustiņš rakstīja:Drīzāk Tevi, jo Tu visu forumu tā nosauciRudziņš rakstīja:3. Dzelteno plēvi liek lohi
1- 0 interneta batlaGustiņš rakstīja:Bļā , es gar zemiLitrsALus rakstīja:Rudziņš rakstīja:Tad ej uz hondaclub.lv un lieli savu civic
Nebija 2 reiz grāvis un šoreiz 2 - 0?
sieram nav ne vainasRudziņš rakstīja:ķip baig uzbrauc
Man vismaz nav siera!
Ko tad es tādu teicu?Dj_Zii rakstīja:kurš to teicaGustiņš rakstīja:Drīzāk Tevi, jo Tu visu forumu tā nosauciRudziņš rakstīja:3. Dzelteno plēvi liek lohi
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk![]()
dabusi pa purnu
,,interneta karate ,,
![]()
Es nekaunos par savu mašīnu, 84.g divdurvju hečbeks ar 2.0 karburatoru. Skati izgāja ar pirmo. Pamato lūdzu savu nepatiku pret Ford Sierra 
Pieljauju domu ka tas sterilais siers ir daudz labākā stāvoklī nekā tavs bembisRudziņš rakstīja:ķip baig uzbrauc
Man vismaz nav siera!
Nevar samest šķērē lai iepistu taisna ceļa grāvī.
Gaumes lieta!
weberiti saregulet svarka reduktora un neka labaka s;ipesanai nevar but ziemaLitrsALus rakstīja:Es nekaunos par savu mašīnu, 84.g divdurvju hečbeks ar 2.0 karburatoru. Skati izgāja ar pirmo. Pamato lūdzu savu nepatiku pret Ford Sierra
dikst es ari ?Burbul1s rakstīja:Pieljauju domu ka tas sterilais siers ir daudz labākā stāvoklī nekā tavs bembisRudziņš rakstīja:ķip baig uzbrauc
Man vismaz nav siera!
Sent from my GT-I9100 using TapatalkLitrsAlus vismaz uzrakstiija uzbraucienu, bet šitais vienkārši bija nožēlojami
Tu to man? tad man jāiečeko kā tas bembis izkatās lai zinu ko kopēt tālāk 
Gustiņš rakstīja:Nevar samest šķērē lai iepistu taisna ceļa grāvī.
Rudziņš rakstīja:Gaumes lieta!
Tu to pateici tā itkā tas būtu kauns braukt ar sierru. Ērtākā mašīna kādā jebkad esmu sēdējis, nekas negrab, salonā kapa klusums. Ganjau salīdzini ar ss.lv sierrām pa 200e
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 670
- 671
- 672
- 673
- 674