Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 671
- 672
- 673
- 674
- 675
- …
- 2228
- chevron_right
labi kungi man filma novilkas
un henesi iet uz beigam
taka ar labunakti

Tad jau es daudzus kopēju - tb visus kam ir rust haube un nr sānā, atvainojos ļoti! Jābūt tak atšķirīgam, tad jau rīt jānorūsina reste priekšā un nāsīs jāieliek dienas gaitas ledinieki
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
labak strobu zilu un sarkanuBurbul1s rakstīja:Tad jau es daudzus kopēju - tb visus kam ir rust haube un nr sānā, atvainojos ļoti! Jābūt tak atšķirīgam, tad jau rīt jānorūsina reste priekšā un nāsīs jāieliek dienas gaitas ledinieki
Laba ideja ! Es par dažādību (clap)Burbul1s rakstīja:Tad jau es daudzus kopēju - tb visus kam ir rust haube un nr sānā, atvainojos ļoti! Jābūt tak atšķirīgam, tad jau rīt jānorūsina reste priekšā un nāsīs jāieliek dienas gaitas ledinieki
Bļe,laikam sen neesat dabujuši,ka tadu cepienu uztaisiijat

Man nav lieku 50k 
labi davi ,banda lidz ritam
ritdienas tema vai maja rozite ir stavokli un vai ugunsgrekam ir kritusies kvaletate

ritdienas tema vai maja rozite ir stavokli un vai ugunsgrekam ir kritusies kvaletate
Dj_Zii rakstīja:labi davi ,banda lidz ritam![]()
![]()
ritdienas tema vai maja rozite ir stavokli un vai ugunsgrekam ir kritusies kvaletate![]()
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
nu ta kungi
kas tad tur ir isti ar to Maiju Roziti
ir vai nav 
Lai nu kaa, bet atsperes flekseet tochna nevajag, piekritu tiem, kas saka, ka tad labaak braukt ar dzipu...
Rusinataass haubes utt tas jau cits stasts, personigi man ne ipasi, bet man ari ir pofig, ja kaam taa ir, katra pasa darisana
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Rusinataass haubes utt tas jau cits stasts, personigi man ne ipasi, bet man ari ir pofig, ja kaam taa ir, katra pasa darisana
Sent from my S3 mini using Tapatalk
CiK daudz metālikas krāsu/ laku jūs pirktu 4 triem 16"" grūtiem"" daudzspieķu e53 diskiem ? Kkā vairs neuzticos tiem tirgoņiem ar to viņu hvz kkādu proporciju.... (mūždien laka pietrūkst)...
Ir kādam viedoklis ?
(pistole-sata/ augstspiediena/-dīze 1,4)
Ir kādam viedoklis ?
Vai kadam ir kada sajega par foroaparata papildus zibspuldzem???
Freimans Freestyle Live Forever
Kā tur ir?! Lēcu lampām var pieslēgt lukturu regulāciju? Nu, man tagad esošajām bezlēcu lampām ir, bet biju apsvēris domu par lēcu lampām, sāku skatīties piedāvājumus ,bet tur nekas nav minēts par to, pretēji lampām bez lēcas.
Man BOSCH lampas ar lēcām un regulāciju....laikam jau,ka var 
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
Elektriskā, ja?
:kaitinošs_želejnieks:
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 671