Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 672
- 673
- 674
- 675
- 676
- …
- 2228
- chevron_right
es ja godigi vispar neesmu redzejis e36 bez regulacijas 
depo lampas skietami nak ar manual regulaciju 
Kāds varbūt zina par OCTU. Avārijā cieta auto, izlēca opim uz ceļa priekšā čalis, vieni sāni visi noskrāpēti, bufers priekšā, riepa/disks beigts. Remonta izmaksu tāme (740 Ls) pārsniedzot auto vērtību( 92.gada B4 audi, viņi noteikuši vērtību 695 Ls).Man liekas, ka jābūt 3 opcijām: 1) viņi saremontē savā servisā; 2) viņi izmaksā naudu remontam paša spēkiem, loģiski, ka summa mazāka par to tāmes vērtību ; 3) viņi savāc auto un izmaksā naudu (dod 500 Ls). Vai tā ir, jo viņi nepiedāvā opciju saremontēt paši savā servisā?
Lūdzu, izsakiet domas, vectēvs uzskata, ka paliek zaudētājos, tāpēc grib vērsties kaut kādās augstākās iestādēs, tikai kur?? Un vai vispār ir vērts, vai tiešām nekas vairāk nepienākas?

Lūdzu, izsakiet domas, vectēvs uzskata, ka paliek zaudētājos, tāpēc grib vērsties kaut kādās augstākās iestādēs, tikai kur?? Un vai vispār ir vērts, vai tiešām nekas vairāk nepienākas?
nē, tās ir zkw, kuras skatijos!rich rakstīja:depo lampas skietami nak ar manual regulaciju
Visi lukturi ir ar manuālo regulāciju. Tas motorītis, kas ir pie luktura, veic tikai korekcijurich rakstīja:depo lampas skietami nak ar manual regulaciju
vecas grabažas uz kurām paši nevar uzvārīties kaut kā liekas, ka parasti atstāj īpašniekam. Ja ir kas vērtīgs tad gan šakāļi saskrien ātriGinekologs rakstīja:Kāds varbūt zina par OCTU. Avārijā cieta auto, izlēca opim uz ceļa priekšā čalis, vieni sāni visi noskrāpēti, bufers priekšā, riepa/disks beigts. Remonta izmaksu tāme (740 Ls) pārsniedzot auto vērtību( 92.gada B4 audi, viņi noteikuši vērtību 695 Ls).Man liekas, ka jābūt 3 opcijām: 1) viņi saremontē savā servisā; 2) viņi izmaksā naudu remontam paša spēkiem, loģiski, ka summa mazāka par to tāmes vērtību ; 3) viņi savāc auto un izmaksā naudu (dod 500 Ls). Vai tā ir, jo viņi nepiedāvā opciju saremontēt paši savā servisā?
Lūdzu, izsakiet domas, vectēvs uzskata, ka paliek zaudētājos, tāpēc grib vērsties kaut kādās augstākās iestādēs, tikai kur?? Un vai vispār ir vērts, vai tiešām nekas vairāk nepienākas?![]()
![]()
Nu, atstāj, bet ja šie izmaksās 200 Ls, lai pats remontētu, opis nav ar mieru, bet to opciju, ka šie paši salabo, nepiedāvā, vai tā drīkst? 
man liekas ka pēc likuma tā ar bija, ka ja izmaksā visu vērtību tad auto ir jāatdod. bet nu 2x pašam ir sanācis citādāk
Tur tā lieta, ka visu izmaksāt negrib, ja izmaksātu 740 ls un savāktu auto, opis būtu ar mieru. Bet mazāku summu ne, tāpēc gribas zināt, kur vērsties.
Atradu Apdrošināšanas uzraudzības inspekcija, tikai nav nekādi kontakti.
Atradu Apdrošināšanas uzraudzības inspekcija, tikai nav nekādi kontakti.
upfreimanis rakstīja:Vai kadam ir kada sajega par foroaparata papildus zibspuldzem???
Freimans Freestyle Live Forever
http://www.ltab.lv
bet nu pats tak teici ka auto vērtība ir 695. to tad ar būtu jāizmaksā.
Nunu?:)freimanis rakstīja:upfreimanis rakstīja:Vai kadam ir kada sajega par foroaparata papildus zibspuldzem???
Sent from my HUAWEI P6-U06
Jā, nu tas arī derētu. Un kā ar to opciju remontēt viņu servisā, kāpēc to nepiedāvā?yanks rakstīja:http://www.ltab.lv
vajag labu zipeni canon 1100d lidz 150 einariem, kadi varianti?Wildutch rakstīja:Nunu?:)freimanis rakstīja:upfreimanis rakstīja:Vai kadam ir kada sajega par foroaparata papildus zibspuldzem???
Sent from my HUAWEI P6-U06
Freimans Freestyle Live Forever
atkal jāsaka, ka man liekasGinekologs rakstīja:Jā, nu tas arī derētu. Un kā ar to opciju remontēt viņu servisā, kāpēc to nepiedāvā?yanks rakstīja:http://www.ltab.lv
Kaut kāds sviests, jebkurā gadījumā, ja auto pirms tam bija 695 Ls vērts, tad tādu summu šie maksāt negrib.
Pirmdien zvanīs uz ltab.lv, redzēs kā ies, paldies par info.
Pirmdien zvanīs uz ltab.lv, redzēs kā ies, paldies par info.
http://www.delfi.lv/auto/zinas/video-ol ... d=44238605[
Augstakaa pilotazha driftaa!
Lab,runa nav par to! Runa ir par to,ka saaku lasiit to rakstu,un tur mineets,citeeju ''ar vecu 3. sērijas "BMW"
Personiski es e36 neuzskatu pa nemaz tik vecu Bmw,un man tas vards Vecu,galiigi nepatiik tajaa stulbajaa teikumaa..
gribetu zinat ar ko tad brauc,pats,shii raxta autors. 
Augstakaa pilotazha driftaa!
Lab,runa nav par to! Runa ir par to,ka saaku lasiit to rakstu,un tur mineets,citeeju ''ar vecu 3. sērijas "BMW"
Instagram - Sandis_e36
nu tomēr ja godīgi e36 ir paveca mašīna ja runa ir par pfl modeliem
Nu varbut tos kas naca no 96-98 varetu neuzskatit par vecam masinam.
Jo tomer parekini, cik gadus vecs ir piem 92.g e36 - 22gadus veca
driz jau muzeja jaliek 
Nu varbut tos kas naca no 96-98 varetu neuzskatit par vecam masinam.
Jo tomer parekini, cik gadus vecs ir piem 92.g e36 - 22gadus veca
Ehh tadu topiku nonesa :(
Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2
Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2
Sidnas rakstīja:http://www.delfi.lv/auto/zinas/video-ol ... d=44238605[
Augstakaa pilotazha driftaa!![]()
![]()
![]()
![]()
Lab,runa nav par to! Runa ir par to,ka saaku lasiit to rakstu,un tur mineets,citeeju ''ar vecu 3. sērijas "BMW"Personiski es e36 neuzskatu pa nemaz tik vecu Bmw,un man tas vards Vecu,galiigi nepatiik tajaa stulbajaa teikumaa..
![]()
gribetu zinat ar ko tad brauc,pats,shii raxta autors.
Beidz iespringt uz lietām, uz kurām Tev nav jāiespringst! Un e36 ir vecs auto, samierinies ar to. Pluss ir tāds, ka BMW ražotāji nav bijuši skopi ar ekstrām jau 90 gadu sākumā, kā arī zem 90. gadu, respektīvi E30. Nezinu, kuram vēl 80 gadu auto bija tik daudz ekstras, kā E30 nāca, nerunāju par vidusmēra SS.lv šrotiem, bet gan vispārēji. Salīdzinot savu 96. gada E36, ar čoma Imprezu, kura ir 2000. gads, iekāpjot salonā, liekas, ka subārs ir ražots pēc vienas šnites ar 91 gada 626 mazdām. Nekā elektroniska, viss zaļš un apgaismojuma ļoti maz. :zheljenieks_teelnieks:
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 672
- 673
- 674
- 675
- 676
- …
- 2228