Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 675
- 676
- 677
- 678
- 679
- …
- 2228
- chevron_right
ir ir no ZuzesDj_Zii rakstīja:euMaija Rozite tad ir stavokli vai ne ?
![]()
Freimans Freestyle Live Forever
Dj_Zii rakstīja:euMaija Rozite tad ir stavokli vai ne ?
![]()
ķipa apgrābstiji, bet īsti neatceries ?
dirsafreimanis rakstīja:ir ir no ZuzesDj_Zii rakstīja:euMaija Rozite tad ir stavokli vai ne ?
![]()
![]()
![]()
Nepiefiksēju uz to brīdi...
Paldies !
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
bess stresaRons rakstīja:Dj_Zii rakstīja:euMaija Rozite tad ir stavokli vai ne ?
![]()
ķipa apgrābstiji, bet īsti neatceries ?smuka ?
tapec jau ir zuze tads tramigs pedeja laika, saprot ko sadarijis

Freimans Freestyle Live Forever
zuze pastasti ka iet ,kas jauns 
ko tas zuze ir izdarijis, ka jūs te viņu visu laiku .. ? 
Kā iet ? Dirsā iet. Pēdējā pusgada laikā no darba zvanīts 2x. Tas ir 4 varbūt 5 nedēļas darbā un viss pārējais mājās ,bez algas un ienākumiem.Pārdevu visu lieko izņemot bmw(tas ir aizrunāts) lai atdotu parādus. Man vairs nav nekā.
Ja palaimēsies un no darba zvanīs tuvākaš dienās tad labākajā gadijumā alga būs tikai aprīļa vidū.
Ja ir ko piedāvāt darbam lūdzu pm.
Ja palaimēsies un no darba zvanīs tuvākaš dienās tad labākajā gadijumā alga būs tikai aprīļa vidū.
Ja ir ko piedāvāt darbam lūdzu pm.
Pēdējais labojis ValtersZ - 22 Feb 2014, 22:15, kopā labots 2 reizes.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
zuze91 rakstīja:Kā iet ? Dirsā iet. Pēdējā pusgada laikā no darba zvanīts 2x. Tas ir 4 varbūt 5 nedēļas darbā un viss pārējais mājās ,bez algas un ienākumiem.Pārdevu visu lieko izņemot bmw(tas ir aizrunāts) lai atdotu parādus. Man vairs nav nekā.
nevar būt, ka tikai tāpēc tevi te piemin. visiem gadās "klavieres"
jautājumu navzuze91 rakstīja:Es savā mūžā esmu daudz slikta sadarījis.
Būsim atklāti. Neviens nav tīrs un balts kā lapa. Cik katram ir to melno punktu lai paliek viņa paša ziņā.
kamon vecit, nau jau taa ka jagaida uz bosmenu gadu, kad vins pazvanis. var tak atrast citu darbu, kautvai pamacities, preks jaunaa darba. tikai stulbie un slinkie nekad neko nevar
...
Redz man brigadieris (Jānis kas šeit arī apgrozās) ir sapārots ar otru pacanu. Viņi kopā ir gadiem. Es esmu trešais un kā saka - kur 3 trur trešais lieks. Viņi divatā visu laiku braukā a man kā bomāram atmet kādu gabaliņu. Tāda ir darba specifika šobrīd.
Citas iespējas ir apsvērtas un tiek strādāts pie pārejas. Pagaidu plāns ir maija beigās realizācijai pabeigtai.
Citas iespējas ir apsvērtas un tiek strādāts pie pārejas. Pagaidu plāns ir maija beigās realizācijai pabeigtai.
Vispār saka- kur divi, tur trešais lieks. 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 675
- 676
- 677
- 678
- 679
- …
- 2228