dažādas dzineja problēmas & Jautājumi

Profila bilde
Rons
Ziņojumi: 1429
Pievienojies: 22 Jūl 2011, 19:28
Braucu ar: c3h8-c4h10
Reputācija: 12

seeingman rakstīja:
Vispār prikolī šitie servisi, kur klients uztaisa diagnostiku un pēc tam viņam ir jānāk forumā zīlēt, kas ir beigts...
Normālā variantā pasaka ar 100%, kas ir beigts, nomaina un auto brauc normāli
tak tādu servisu ir, ka biezs,lai neteiktu, ka pārsvars. :yes: galvenais ir nopirkt kkādu launču,autocom,kts,vai citu smeļamo un sākās cilvēku slaukšana. :yes: skumji, bet realitāte... cik tu zini zolīdus servisus kur viss ir stīgā ? maz , vai ne!!!
ja tu seeingman zinātu ar kādām elementārām kaitēm netiek galā normāli servisi, tu nošautos. :D ne cik sen pie viena autodiagnostikas "spečuka" tika nokauti divi svarīgi auto moduļi. kā to var izdarīt nezinu, neprasi, bet fakts. :o moduļi bija "ceļami" un to profesionāļi atjaunoja pārkodējot, bet nu.... visi mēs esam tikai cilvēki un visu nekad viens cilvēks nevar zināt. cits zin vairāk, cits mazāk, cits vispār neko nezin, bet tik bliež pa pogām. :lol: kļūdās visi, cits vairāk, cits mazāk. būs tev pašam privātprakse, sapratīsi. :yes: :gigigi:
he9600
Ziņojumi: 2051
Pievienojies: 03 Apr 2011, 20:22
Braucu ar: e36 323
Reputācija: 37

Par diagnostikas veikšanu BimersZ 99% kaut ko noklusē. Gan jau atbrauca un gribēja lai par standarta diagnostikas cenu viss būtu gatavs (tb neparakstījās uz tālākām darbībām, detaļu maiņu) + stāvēja aiz pleca un elpoja pakausī. Ja auto skatījās dūšīgs čalis, tad zinu to diagnostiķi, e36 jau nu noteikti nav tas auto, kuru viņš nespētu sataisīt. Lēts tas serviss nav (strādāju tā paša tīkla citā filialē par daudz zemākiem izcenojumiem), bet J-pilī imho labāka price/performance nav, pārējie servisi ir iestrēguši 90-tajos un skalda hadenes vecajiem drotiem.
Ir redzēti m50 miruši TPS.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Profila bilde
Liss
Ziņojumi: 2562
Pievienojies: 16 Apr 2011, 09:22
Braucu ar: turbo bamsli
Atrašanās vieta: Ogre
Reputācija: 40

Ir jau man kaut kāda mini privātprakse, diagnostikas aprīkojuma īpašumā gan nav, pašlaik vairāk gan apgūstu metināšanu, metālapstrādi un motoru skrūvēšanu, bet tāpat nesaprotu šitos "servisus", laikam jau tāpēc, ka darbu cenšos izdarīt līdz galam un ar 100% pārliecību, ka viss ir ok un dažreiz pat vēl klientam zvanu vai viss ir ok.
Par šito nevarēšanu pastrādāt, ja klients stāv aiz muguras: buļļa kakas, normālam meistaram, kas ir pārliecināts par to, ko dara, nebūs nekādu problēmu, ja klients "lupī uz pirkstiem" a to tāds palīgstrādnieks ar lampu drudzi vien sanāk - nu tā kā bērnu dārzā: "es varu to un šito, bet man nesanāk tāpēc, ka tu skaties" :hahaha:
Profila bilde
Rons

seeingman rakstīja:Ir jau man kaut kāda mini privātprakse, diagnostikas aprīkojuma īpašumā gan nav, pašlaik vairāk gan apgūstu metināšanu, metālapstrādi un motoru skrūvēšanu, bet tāpat nesaprotu šitos "servisus", laikam jau tāpēc, ka darbu cenšos izdarīt līdz galam un ar 100% pārliecību, ka viss ir ok un dažreiz pat vēl klientam zvanu vai viss ir ok.
Par šito nevarēšanu pastrādāt, ja klients stāv aiz muguras: buļļa kakas, normālam meistaram, kas ir pārliecināts par to, ko dara, nebūs nekādu problēmu, ja klients "lupī uz pirkstiem" a to tāds palīgstrādnieks ar lampu drudzi vien sanāk - nu tā kā bērnu dārzā: "es varu to un šito, bet man nesanāk tāpēc, ka tu skaties" :hahaha:
nu betttt, ja es negribu, lai tu skaties uz pogām, pa kurām es klabinu. un tev novēršot uzmanību es fiksi nospiežu zem galda "sarkano" pogu un visas problēmas atrisinātas. :gigigi: man sanāk ik pa laikam saskarme ar zinošiem cilvēkiem, ja tu zinātu kā viņi spēlē teātri un tēlo beiKtus. :lol: es laikam esmu vecmodīgs un no bizīša neko nesaprotu, bet visapkārt valda lohatrons, bezpriģels un cilvēku grillēšana tikai tā. {tas ir tikai no mana redzes pukta}. ;)
he9600

Kad tev tas būs maizes darbs pāris gadus, tad pacel šo jautājumu vēlreiz, garantēju, ka domas būsi mainījis. Kādreiz pamēģini piefiksēt vienu un to pašu gabaldarbu darba laiku bez klienta klātbūtnes un ar, būsi pārsteigts. Atbildēšana uz stulbiem jautājumiem kā "cik ilgi vēl varētu ar tādu nobraukt", "vai tas stipri ietekmē braukšanu", "cik tas varētu maksāt" un pērļu "es to varētu izdarīt pats, tik nav laika/instrumentu" arī aizņem laiku, tb ievērojami krīt darba temps pļāpājot.
Ja jau viss tik vēsi, ja skatās uz pirkstiem, tad novēlu tev pāris "par ko te 30ls, tas tak neaizņēma pat 15min"
Profila bilde
Rons

ja tu to man, tad garām. es sāku skrūvēt un pelnīt 95g. pašlaik sanāk tā, ka tas nav vitāli un maizei ar to nepelnu, bet vislaik ar melniem nagiem un lodāmuru... ;) sanāk, ka degunu esmu mazliet apsildījis un man "pacienti" nedrīkst stāvēt blakus. :bmw:
Profila bilde
KeX
Ziņojumi: 416
Pievienojies: 24 Sep 2011, 14:43
Braucu ar: piečurātām miglām
Atrašanās vieta: Liepāja
Jautājums vai 2,5td degvielas sunkim bakā visu laiku ir jāiet?
Viens saka ka ir, viens saka ka neee!
Attēls
Profila bilde
Rons

jāiet kamēr sveces silst un pēc tam kad motors darbojas visu laiku. augstspiediena sūknim ir vēlams priekšspiediens, lai tas pareizi darbotos.
he9600

Rons rakstīja:ja tu to man, tad garām. es sāku skrūvēt un pelnīt 95g. pašlaik sanāk tā, ka tas nav vitāli un maizei ar to nepelnu, bet vislaik ar melniem nagiem un lodāmuru... ;) sanāk, ka degunu esmu mazliet apsildījis un man "pacienti" nedrīkst stāvēt blakus. :bmw:
ne tev, adresēts seeingnam. ;)
Nu i offtopicu sataisījuši esam. :lol:
Profila bilde
agaFu
Ziņojumi: 465
Pievienojies: 09 Mar 2011, 22:22
Braucu ar: m42+
Atrašanās vieta: Ērgļi
kur var motora blokam paarurbt caulas un novirpot klokeni?
jaatjuunee m42
Profila bilde
vtechh
Ziņojumi: 118
Pievienojies: 02 Sep 2012, 19:48
Braucu ar: 318is kupeju
Atrašanās vieta: Valmiera

28 Okt 2012, 21:54

Tā nu iestājās aukstais laiks, un slidinajos.. Braucot majas sāka pie 2k. gurt mashina nost, tākā stobri neietu, sakot kačāt gāzi aizgāja un atkal viss bija normali un taa pagaidam 2x diena nočakarējas..
bet uz vietas stavot - staigā apgriezieni no 500-1.5k apgreizienu
izsledzot gaismas no 700-1k..
kas par nahu***?? :sad:
Profila bilde
RENIO
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 11570
Pievienojies: 15 Mar 2011, 17:30
Braucu ar: 2 BMW
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 20

28 Okt 2012, 22:02

Iespējams ka brīvgaitas regulātors.
Profila bilde
vtechh

28 Okt 2012, 22:14

bet vai tik tiesham tas buus??
bet kapēc tieši ar auksto laiku?? es ari itka domaju ka vinsh, bet neticu tamm.

un ja slegshu pie kompa, izmetis kludu ja vinsh bus beigts??
Profila bilde
agaFu
Ziņojumi: 465
Pievienojies: 09 Mar 2011, 22:22
Braucu ar: m42+
Atrašanās vieta: Ērgļi
moz tev vins tikai jaaizskalo. sakraajusies suudi, kondensaats aizsalis.
jaatjuunee m42
Profila bilde
Nixon
Ziņojumi: 5884
Pievienojies: 13 Dec 2011, 20:59
Braucu ar: BECAUSE RACECAR
Atrašanās vieta: Valmiera, Mazsalaca
Reputācija: 22

Ar ko vislabāk skalot/izmērcēt virzuļus, lai tie būtu tīri? Benzīns, dīzelis vai kāds speciāls klīneris?
Attēls
Profila bilde
vtechh
Nu neviens nevar palidzet????
sveces nomainitas, spoles uzlitkas citas, svečvadi citi, regulators pārbaudits....
vai tik tiešām zonde buus pie vaines??
jo sāk paradities tādi simptomi -

paterinsh pa štrāsi uzkāpis pa 2-3litriem :o vnk drausmas
neiet pie maziem apgriezieniem diezgan biezhi.
lec sudigi!!!
tātad??
Profila bilde
Liss

Nixon rakstīja:Ar ko vislabāk skalot/izmērcēt virzuļus, lai tie būtu tīri? Benzīns, dīzelis vai kāds speciāls klīneris?
ņem birstīti un berz benzīnā / petrolejā, vari vēl lietot bremžu klīneri, bet padārgi sanāks.
Profila bilde
Liss

vtechh rakstīja:Nu neviens nevar palidzet????
sveces nomainitas, spoles uzlitkas citas, svečvadi citi, regulators pārbaudits....
vai tik tiešām zonde buus pie vaines??
jo sāk paradities tādi simptomi -

paterinsh pa štrāsi uzkāpis pa 2-3litriem :o vnk drausmas
neiet pie maziem apgriezieniem diezgan biezhi.
lec sudigi!!!
tātad??
labs diagnostiķis būs tavs draugs :super:
Profila bilde
vtechh
man jau ari ta sāk likties :(
nafy12
Ziņojumi: 64
Pievienojies: 01 Nov 2012, 18:13
Braucu ar: 325tds

01 Nov 2012, 18:22

Sveiki
Ir tāda problēma kad mašīna kad ir auksta negrib lekt . :sad:
Motoru griež ,aķis normāls .
Domāju kad degvielas filtrs aizdirsies nomainiju pieleca , bet kad nakti aukstumā nostāvēja āra negrib atkal lekt.
Tāda problēma kā video !

94 gada 2.0 motors