E36-aivis328 e36 un citi zveri
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- …
- 91
- chevron_right
izskatas ka tu izmanto vienu no dargakiem saitiem videji 13e dargak par vienu riepu ka citos saitosArchizlv rakstīja:Cik tad tas special orders aizņem laiku? Es sūtu riepas online http://www.tyres-pneus-online.ie/car-ty ... 40-17.html un man viņas parasti atnāk trīs darba dienās.
plus es vel sutu caur firmu kur vel varu dabut kaadu atlaidi taka kopa man sanak diezgan izdevigak
Instagram INDIGAIS
Tās riepas ko es pirku, man tur sanāca 10-15 eiro par riepu lētāk nekā jebkurā citā saitā. Es jau neiepērkos tikai šijā saitā, es atrodu tās riepas kuras man ir vajadzīgas un tad es viņas salīdzinu visos šajos riepu saitos. Iepriekšējās divas riepas es pirku citā riepu saita kur atkal man viņas sanāca 10-15 eiro lētāk nekā pārējos saitos.
Pulesana pabeigta aiznjema apmeram 10 stundas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram INDIGAIS
Ļoti kvalitatīvi...
Paldies
Var jau vel labak ja ir daudz briva laika
bus kadreiz janokraso kada masina tiiri melna un janolako 2 reizes pa kadam 4 kartam un tad visu apelsinu janoslipe un tad vajadzetu but labam spidumam
2 reizem domaju masinu nolako pirmo reizi 4 kartas tad pec 7-10 dienam atkal visu uzmate un nolako velreiz ar kadam 3-4 kartam laku un tad pec 2 ned var sakt wet sanding
Var jau vel labak ja ir daudz briva laika
bus kadreiz janokraso kada masina tiiri melna un janolako 2 reizes pa kadam 4 kartam un tad visu apelsinu janoslipe un tad vajadzetu but labam spidumam
2 reizem domaju masinu nolako pirmo reizi 4 kartas tad pec 7-10 dienam atkal visu uzmate un nolako velreiz ar kadam 3-4 kartam laku un tad pec 2 ned var sakt wet sanding
Instagram INDIGAIS
Izskatās baigi labi! Kkur lasiju ka melnas mašīnas esot grūtāk nopulēt, nekā citas krāsas?
Nevis grutak bet gan daudz vairak uzmanibas japievers Jo uz melna ir redzams pilnigi katrs sikums
Bet patikami ko darit kad tik labi var redzet padarito darbu:)
Bet patikami ko darit kad tik labi var redzet padarito darbu:)
Instagram INDIGAIS
trūkst vārdu!
Jaa sis bija gan smuks
sodien netisam tikka pardots atbrauca klients skatities vienu citu masinu bet kad ieraudziju e36 uzreiz saprata ka vinjam vajag to masinu es double my money un vel pardevu ar vienu noteikumu ja kadreiz tirgos tad man pirma roka
taka varbut kadu dienu atkal uzradisies saja topika
sodien netisam tikka pardots atbrauca klients skatities vienu citu masinu bet kad ieraudziju e36 uzreiz saprata ka vinjam vajag to masinu es double my money un vel pardevu ar vienu noteikumu ja kadreiz tirgos tad man pirma roka
taka varbut kadu dienu atkal uzradisies saja topika
Instagram INDIGAIS
Gribi teikt, ka ir vajadzīgas tik daudz lakas kārtas lai var labi sapulēt? tuliit pārkrāsoju bundžu, planā ir 3 kārtas, sāku tagad domāt vai pietiekami...
@instagram - anrijs.v
3 kartas ir pilnigi normali parastam krasojumam
tas par ko es runaju ir show shine krasojums kas ikdienas masinai varbut pat nav vajadzigs
tas par ko es runaju ir show shine krasojums kas ikdienas masinai varbut pat nav vajadzigs
Instagram INDIGAIS
bet no otras puses skatoties, jo vairāk kārtas, jo vairāk reizes var pulēt, mazāk balē, utt. takā ikdienai arī tas varētu būt diezgan noderīgiaivis328 rakstīja:3 kartas ir pilnigi normali parastam krasojumam
ar laku nav ta ka jo vairak jo labak un ne visas lakas var likt bieza slaanii
OK atgrizamies pie projekta touring
sakt naakt nelabas domas galva ka vajadzetu touringam/van uzlikt air lift system bus daudz vieglak parvietotis un var dabut max low
taa tad kads zin kur pa normalu ciparu Eiropa var iegadaties air suspension system?
no USA neinterese tadelj ka 100% sanak dargak jo vel jamaksa ieved nodoklis
ebay jau skatijos videji ap 2500-3800e par komplektu
varbut kads zin kur letak?
sakt naakt nelabas domas galva ka vajadzetu touringam/van uzlikt air lift system bus daudz vieglak parvietotis un var dabut max low
taa tad kads zin kur pa normalu ciparu Eiropa var iegadaties air suspension system?
Instagram INDIGAIS
Paldies bet USA neder parak liela kjepa, ilgs shipings un vel sanaks dargak neka atrast Europa jo jamaksa ieved nodoklis
Instagram INDIGAIS
KD sev mekleeju tad TA-techniks piedavaja pilnu kitu pa 1800eur...tas bija pasen tapeec pasties cik tagad maksaa
BMW_The Ultimate Repair Bill
lielais PALDIES izskatas ka letak jau vairs nedabut
bus biski ilgaka japastrada kadu nedelju un japanjem sis komplekts
bus biski ilgaka japastrada kadu nedelju un japanjem sis komplekts
Instagram INDIGAIS
raidopower.se -zviedri, tirgo KSport, cenas ar PVN, ja ņemsi uz firmu, tad zviedru PVN nost(neatceros bet 25% laikam). Vēl ja parunāsi iedos atlaidi. Kad es ņēmu sev iedeva atlaidi un bija uz vietas. un Eiropa, nav gan lētais gals.aivis328 rakstīja:ar laku nav ta ka jo vairak jo labak un ne visas lakas var likt bieza slaanii
Glanz / disku pulēšana / wheel polishing / aluminija pulēšana.
https://www.facebook.com/Glanzlv.disku.pulesana
Rīgas raj. Līči
tal.26665227
https://www.facebook.com/Glanzlv.disku.pulesana
Rīgas raj. Līči
tal.26665227
taja zviedru saita nav nekas letaks ja nu vienigais bez pvn un ja dod vel kadu atlaidi
man USA neder saku to velreiz
uz LV varbut izdevigak no USA bet man uz IRL tocna nee
man USA neder saku to velreiz
uz LV varbut izdevigak no USA bet man uz IRL tocna nee
Instagram INDIGAIS
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 67
- 68