Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- …
- 539
- chevron_right
pēc tam bildi studijā ar pirms un pēc interesē kā izskatās šāds sēdinājums dzīvē!
coupe 2.8
pacentishos ko tadu izdarit, tik cik noprotu vinhas tapatas nenosedisies tik cik paredzetas uzreiz, bet tikai pec kada laikaNelasīts ziņojums Martinez » 12 Jūn 2012, 23:33
pēc tam bildi studijā ar pirms un pēc interesē kā izskatās šāds sēdinājums dzīvē!
*baloninjtjunings*
STUDENT, sorry balto krasu neatradu
(ja kads nezina, man tas apakshas nebija baltas auto krasa, ja butu butu bijis laimigs, vinhas bija pelekas, a sliekshnji melni nogrubuleti skats bija patizls)
p.s savaciet kads tos diskus no manim, zb nevaru sedinat
STUDENT, sorry balto krasu neatradu
(ja kads nezina, man tas apakshas nebija baltas auto krasa, ja butu butu bijis laimigs, vinhas bija pelekas, a sliekshnji melni nogrubuleti skats bija patizls)
p.s savaciet kads tos diskus no manim, zb nevaru sedinat
čorts
Labi, labi .. parādi vismaz kopskatu no vairākiem leņķiem kā ir sanācis
nav bišķiņ pa traku tā cena??vilks25 rakstīja:http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... bxebm.html
tak nereāls kosmossss!!!
bus, bus - visam savs laiksSTUDENTS rakstīja:čorts
Neliels snaps, ar jaunajām nierēm.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Rapakivi - 17 Jūn 2012, 08:47, kopā labots 1 reizi.
jasaka piedod, ja pareizi atminos Martinez, kursh prasija lai butu pirms un pec bildes kad sedinashu, diemzhel sedinashana notika ljoti, ljoti spontani un es nepaspeju nobildet normalu "pirms" bildi, ka ari tikko tik atcerejos ka man to prasiji un uztaisiju tik pat sliktu "pec" bildi , bet vismaz varu mierinat ka bildes "pec" vel bus un bus
pirms - prieksha 65/64cm(no arkas augsheja punkta lidz zemei), aizmugure 63cm pec - prieksha 63/62cm, aizmugure 60cm secinajumi: aizmugure ir nosedusies uzreiz daudz maz ka vaig, jo vajadzeja but -35mm, bet ir 3cm zemak.
prieksha, viena atspere nav iegajusi vieta augsheja ka teikt "bljodinja" nav perfekti iegulies gals kur vajadzeja bet ir nedaudz pa kadi 3-4cm sagriezies, bet nu pohuj ar visu to vinsh tur neko nemaina un prieksha ir nosedusies reali tikai pa kkadi 2cm, bet cik noprotu un esmu lasijis, ka var paiet laiks pat menesis ja maz brauc kamer nosedisies tik cik vaig nosesties, un atsperes bija pilnigi jaunas
atsperes -40/35
P.S pie reizes sheit uzvaicashu, jo nezkapec liekas ka sho sadalju apskata viss topiks bet citas specifiskas sadalajs apskata mazak - ka domajat var stiept virsu 175/65 tupeli uz R15/J7 diska? es zinu ka izskatas 175/55, bet ka butu ar 65profilu? vaitad varetu but ta ka tas nav ieteicams tapec ka vinha daudz staigas gumija ja bus tik shaura un augsta?
pirms - prieksha 65/64cm(no arkas augsheja punkta lidz zemei), aizmugure 63cm pec - prieksha 63/62cm, aizmugure 60cm secinajumi: aizmugure ir nosedusies uzreiz daudz maz ka vaig, jo vajadzeja but -35mm, bet ir 3cm zemak.
prieksha, viena atspere nav iegajusi vieta augsheja ka teikt "bljodinja" nav perfekti iegulies gals kur vajadzeja bet ir nedaudz pa kadi 3-4cm sagriezies, bet nu pohuj ar visu to vinsh tur neko nemaina un prieksha ir nosedusies reali tikai pa kkadi 2cm, bet cik noprotu un esmu lasijis, ka var paiet laiks pat menesis ja maz brauc kamer nosedisies tik cik vaig nosesties, un atsperes bija pilnigi jaunas
atsperes -40/35
P.S pie reizes sheit uzvaicashu, jo nezkapec liekas ka sho sadalju apskata viss topiks bet citas specifiskas sadalajs apskata mazak - ka domajat var stiept virsu 175/65 tupeli uz R15/J7 diska? es zinu ka izskatas 175/55, bet ka butu ar 65profilu? vaitad varetu but ta ka tas nav ieteicams tapec ka vinha daudz staigas gumija ja bus tik shaura un augsta?
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Lidojoshais :)
Hold the S because I am an AINT
Redzēju tevi kā fočēji viņus...
labā bildīte..
labā bildīte..
Hold the S because I am an AINT
Līdz mājai pietrūka nepilns metrs
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- …
- 539